The Standard For Complete Performance

Introducerar nya Titleist 917 Drivers & Fairways

Du är dedikerad till ditt spel, det är därför vi är dedikerade att göra golfklubbor där vi fokuserar ner på minsta detalj och där inget lämnas åt slumpen.

Nya Titleist 917 drivers & fairways har designats för att leverera den mest kompletta prestandan.

De levererar högre hastighet för mer längd, även vid träffar utanför sweet-spot. Detta i kombination med möjligheten att göra en exakt skräddarsydd anpassning så att alla spelare kan få ut det mesta av varje drive.

Vi vet hur mycket du investerar i ditt spel. Det är därför vi investerar så mycket i de nya 917 metals.

Titleist 917 Drivers

Längd och förlåtande egenskaper

Längd och förlåtande egenskaper

Det 460cc päronformade klubbhuvudet ger extra längd med förlåtande egenskaper. Levererar mer förlåtande egenskaper, något högre bollflykt och mer spin jämfört med 917D3.

Läs mer om 917D2

Längd och möjlighet att forma slagen

Längd och möjlighet att forma slagen

Med en klassik tourinspirerad 440cc profil levererar klubban längd och möjlighet att forma olika typer av slag. 917D3 levererar en lägre bollflykt och mindre spin jämfört med 917D2. 

Läs mer om 917D3

30 MINUTER. 30 SWINGAR. 1 ÖVERLÄGSEN DRIVER.

Maximera prestandan i din nya Titleist 917 driver med hjälp av en Titleist certifierad klubbutprovning. Om du kan ge oss ca. 30 minuter och 30 swingar så vet vi att du kommer bli hänförd av fördelarna som denna utprovning ger och hur prestandan ökar. Sök nedan för att hitta en fittinganläggning nära dig. 

Titta: Titleist 917 Prototype Drivers Lanseras på Touren

Efter mer än tre års utveckling och förfining av tekniken som ligger till grund för nya 917 metalserien gjorde vårt R&D team resan till Congressional Country Club i slutet av juni för att testa Titleist 917 prototypdrivers med några av världens bästa golfspelare på PGA Touren.

Från tidigt måndag morgon till de sista spelarna kom in efter inspelsvarven på onsdagen var det fullt upp för R&D teamet när de arbetade med spelarna för att få till deras exakta justeringar med drivarna.

Att få testa produkterna på spelare är ett viktigt steg i utvecklingsprocessen eftersom feedbacken hjälper R&D teamet att utveckla produkten i varje fas den befinner sig i under prototypstadiet. Slutligen säkerställer detta att innan någon klubba kommer ut i butik så har de bästa golfarna i världen validerat klubban.

Så häng med på en exklusiv resa där du får inblick i vad som händer i Tour Van och innanför repen då de nya Titleist 917 prototyperna lanseras på touren.

Titleist 917 Fairways

Spelbarhet

Spelbarhet

Förlåtande med mer längd med sin något större profil, spinner något mer och levererar högre bollflykt jämfört med 917F3.

Läs mer om 917F2

Mångsidighet och slagkontroll

Mångsidighet och slagkontroll

Mer längd och mer kompakt profil av klubbhuvudet med möjlighet att forma slag. Något mindre spin och lägre bollflykt jämfört med 917F2.

Läs mer om 917F3

Upplev Titleist 917 Drivers & Fairways

Det bästa sättet att verkligen uppskatta den kompletta prestandan i Titleist 917 drivers & fairways är att prova dem själv. Upptäck alla Titleist Trial & Fitting möjligheter nedan.

Upplev Titleist Clubfitting & Trial

917 Complete Performance Launch Events

Vi kommer ha olika 917 Complete Performance VIP Launch events på utvalda klubbar under hösten. Vänligen kontakta din lokala proshop för mer information och om vi kommer besöka just din klubb.

Results loading...

Bli medlem i Team Titleist

Gå med i vårt community och få tillgång till exklusiva nyheter och tävlingar.

Redan medlem? Logga in! Inte medlem? Gå med nu!