UPPDATERING FRÅN ACUSHNET COMPANY GÄLLANDE COVID-19:
24 MARS, 2020

Vi hoppas att du och dina nära och kära är säkra under dessa oroliga och prövande tider. När COVID-19-pandemin fortsätter att utvecklas är vår absoluta högsta prioritet att säkerställa hälsan och välbefinnandet hos våra medarbetare och deras familjer, våra många partners, och alla samhällen där vi bor och arbetar.

Vi fortsätter att bedriva vår verksamhet på ett så ansvarsfullt sätt som möjligt. Då vi är verksamma i många olika regioner och länder upplever vi nu störningar och avbrott i flera länder på grund av de senaste säkerhetsråden från myndigheterna. Detta påverkar vårt dagliga arbete på olika nivåer. Vår globala verksamhet kommer att återupptas till sin fulla kapacitet så snart det är säkert för våra medarbetare att göra det. Vi ber om din förståelse och ditt tålamod.

Acushnet Golf grundades år 1932 och har en lång historia av uthållighet genom utmanande tider. Vi kommer att dra nytta av denna erfarenhet under de kommande veckorna och månaderna, och vi erbjuder Titleist, FootJoy och KJUS fulla stöd eftersom vi - tillsammans - kommer att klara av denna extraordinära situation.

Med vänliga hälsningar,

David Maher
President och CEO
Acushnet Company