Golf Ball Education Events

Vid Titleist golfbollsutbildningsdagar kommer vårt kompetenta produktspecialistteam finnas på plats och ge dig värdefull information och utbildning om Titleist golfbollar - allt för att utbilda dig i vilken boll som passar dig och ditt spel bäst.

Konsultation vilken Titleist modell som är bäst för dig

En av våra golfbollsspecialister kommer finnas på plats för att tillsammans med dig bedöma ditt spel, diskutera just ditt behov av prestanda i bollen och vilka dina önskemål och preferenser är. Titleist produktspecialist kommer förse dig med information om funktionerna och fördelarna med varje golfboll i Titleist produktlinje. Ingen tidsbokning krävs för detta, så du är välkommen till oss och ta reda på vilken golfboll som är bäst för dig och ditt spel.

Efter genomgången av ditt spel och dina preferenser av golfboll kommer du få en rekommendation av golfboll samt få svar på dina eventuella frågor. Du kommer dessutom få med dig ett 2-pack bollar med den rekommenderade bollen så att du kan ta med bollarna ut på banan för att göra en utvärdering där. (Gäller så långt lagret räcker.)

Kommande Titleist Golf Ball Education Events

Results loading...