AVX AVX Side Stamp AVX Dussin AVX Sleeve AVX Gul AVX Gul Side Stamp AVX Gul Dussin AVX Gul Sleeve
AVX
AVX Side Stamp
AVX Dussin
AVX Sleeve
AVX Gul
AVX Gul Side Stamp
AVX Gul Dussin
AVX Gul Sleeve

Mer Hastighet, Längd och Kontroll

Titleist® AVX™ ger golfare ett alternativ till Pro V1 och Pro V1x i premiumsegmentet med Titleist ojämförliga kvalitet och prestanda. AVX ger utmärkt kontroll för golfare som prioriterar längd och extremt mjuk känsla med en penetrerande, låg bollflykt.

Fördelar för Spelare

  • Längd
  • Utmärkt Spinn och Kontroll i Närspelet
  • Mycket Mjuk Känsla
  • Mycket lite Spinn i det Långa Spelet

Tekniska Egenskaper

  • En större Kärnkonstruktion
  • Mantelskikt med hög Flexibilitet 
  • Tunt Skal i Gjuten Uretanelastomer
  • Unikt Sfäriskt delat "Catenary" Dimplemönster med 352 dimplar
  • Tillgänglig i Vit och Gul Färg

Vårt mål på Titleist är att hjälpa golfare att spela bättre och scora lägre. Att göra en golfbollsutprovning så att du vet att du spelar den bästa golfbollen för ditt spel är en viktig del i det. Golfbollen är den enda delen i din utrustning som du använder vid varje slag och det är många skillnader i prestanda och kvalitet mellan olika märken och modeller som kan vara avgörande för ditt spel. Vi tror att den bästa utprovningen sker på golfbanan där vi använder oss av Titleist tourvaliderade ”Green-till-Tee” metod där vi provar ut golfbollar till golfare på olika nivåer, från de allra bästa i världen till amatörer med högre handicap.

Läs Mer

Det är ett faktum. Att spela en golfboll som är utprovad att passa dig hjälper dig till lägre scorer. Testa vårt onlineverktyg för att få en rekommendation av golfboll redan idag. Nästa steg är att utvärdera bollen på golfbanan för att se om den passar dig och ditt spel.

Ta Reda På Vilken Golfboll Som Passar Dig

Golfbollen är den enda delen i din utrustning som du använder vid varje slag och det är många skillnader i prestanda och kvalitet mellan olika märken och modeller som kan vara avgörande för ditt spel. Lär dig mer om vad som är viktigt att tänka på vid utprovning av golfboll samt vanliga frågor och svar.

Läs Mer

"JAG VILL SPELA EN PREMIUMBOLL MED SÅ MJUK KÄNSLA SOM MÖJLIGT. AVX PASSAR MIG PERFEKT."

DU KANSKE ÄVEN GILLAR