Vår mjukaste golfboll

Om det är viktigt för dig med en golfboll som känns mjuk i alla slag så kommer du att älska nya TruFeel.

Utmärkt
kontroll
runt Green

Alla vill känna mer självsäkerhet i närspelet runt green. Det nya TruFlex-skalet är utvecklat med Titleist egen teknologi, och har utformats för att ge utmärkta närspelsegenskaper och kontroll på green. Allt för att hjälpa dig till lägre scorer och ett roligare spel.

Överlägsen
Längd

Nya TruFeel går långt. Vi har förbättrat aerodynamiken för att maximera bollflykten, så att du kan uppleva mer längd i ditt spel när du behöver det som mest.

UPPLEV LÄNGD. UPPLEV KONTROLL.

UPPLEV LÄNGD. UPPLEV KONTROLL.

MED NYTT SIDESTAMP

Vi har tagit inspiration från det mest populära trycket på "My Titleist", där kunder valt sitt eget sidestamp, och utvecklat ett praktiskt sidestamp med siktlinje på Nya TruFeel.

"NYA TRUFEEL ÄR EN VINNARE! BRA LÄNGD, KONTROLL OCH KÄNSLA."

-John H., Amatör

En tillverkningsprocess av högsta standard

För att säkerställa konsekvent prestanda, kvalitet och känsla i varje boll och dussin tillverkas alla TruFeel golfbollar i vår egen bollfabrik i North Dartmouth, Massachusetts.

Ditt spel. Din boll.

Hitta den bästa bollen för ditt spel.

Pro V1

Titleist Pro V1 är den bästa golfbollen från tee till green med en penetrerande bollflykt och en mycket mjuk känsla, för golfspelaren som vill spela sin bästa golf.


daf

Titleist Pro V1x ger total prestanda från tee till green med en hög bollflykt och mjuk känsla, för golfspelaren som vill spela sin bästa golf.


sds

Titleist AVX är premiumbollen för golfaren som prioriterar längd, extremt mjuk känsla och en penetrerande, låg bollflykt.


Tour Speed Side

Titleist® Tour Speed är en tredelsboll med TPU-skal som ger maximalt med längd i det långa spelet och exakt kontroll i närspelet runt green.

Tour Soft

För golfaren som vill ha bättre känsla ger Titleist Tour Soft den mjukaste känslan i sin kategori av golfboll och en bättre upplevelse av prestandan.


asdf

Titleist Velocity golfboll har designats med extremt lite spinn för att maximera längden på alla dina slag.


adsf

Titleist TruFeel är den mjukaste bollen i vårt sortiment med lågt spinn i de långa slagen tillsammans med utmärkt kontroll i närspelsslagen in mot, och runt, green.

GOLF BALL SELECTOR

Få en rekommendation av golfboll

Börja Här

Golfbollsutbildning

Vanliga frågor om våra golfbollar

Läs Mer