TruFeel TruFeel Side Stamp TruFeel Dozen TruFeel Sleeve TruFeel Yellow TruFeel Yellow Side Stamp TruFeel Dozen TruFeel Sleeve TruFeel Red TruFeel Red Side Stamp TruFeel Red Dozen TruFeel Red Sleeve
TruFeel
TruFeel Side Stamp
TruFeel Dozen
TruFeel Sleeve
TruFeel Yellow
TruFeel Yellow Side Stamp
TruFeel Dozen
TruFeel Sleeve
TruFeel Red
TruFeel Red Side Stamp
TruFeel Red Dozen
TruFeel Red Sleeve

Upplev Längd.
Upplev Kontroll.

Titleist® TruFeel™ är den mjukaste bollen i Titleist sortiment som är omgjord med en ny TruTouch kärna och ny TruFit aerodynamik för mer längd i det långa spelet. Vårt eget TruFlex-skal ger dig utmärkt kontroll i närspelsslagen in mot, och runt, green.


Fördelar för Spelare

  • Mycket Mjuk Känsla
  • Exceptionell Längd
  • Utmärkta Närspelsegenskaper
  • Tillförlitlig, Konsekvent Kvalitet

Tekniska Egenskaper

  • Snabbare TruTouch Lågkompressionskärna
  • Egenutvecklat Titleist TruFlex-skal
  • Sfäriskt Dimplemönster med 376 Dimples i Tetraederform 

SIDESTAMP DESIGN

Vi har tagit inspiration från det mest populära trycket på "My Titleist", där kunder valt sitt eget sidestamp, och utvecklat ett praktiskt sidestamp med siktlinje på TruFeel.

Vårt mål på Titleist är att hjälpa golfare att spela bättre och scora lägre. Att göra en golfbollsutprovning så att du vet att du spelar den bästa golfbollen för ditt spel är en viktig del i det. Golfbollen är den enda delen i din utrustning som du använder vid varje slag och det är många skillnader i prestanda och kvalitet mellan olika märken och modeller som kan vara avgörande för ditt spel. Vi tror att den bästa utprovningen sker på golfbanan där vi använder oss av Titleist tourvaliderade ”Green-till-Tee” metod där vi provar ut golfbollar till golfare på olika nivåer, från de allra bästa i världen till amatörer med högre handicap.

Läs Mer

Det är ett faktum. Att spela en golfboll som är utprovad att passa dig hjälper dig till lägre scorer. Testa vårt onlineverktyg för att få en rekommendation av golfboll redan idag. Nästa steg är att utvärdera bollen på golfbanan för att se om den passar dig och ditt spel.

Ta Reda På Vilken Golfboll Som Passar Dig

Golfbollen är den enda delen i din utrustning som du använder vid varje slag och det är många skillnader i prestanda och kvalitet mellan olika märken och modeller som kan vara avgörande för ditt spel. Lär dig mer om vad som är viktigt att tänka på vid utprovning av golfboll samt vanliga frågor och svar.

Läs Mer

UPPLEV LÄNGD. UPPLEV KONTROLL.

"TRUFEEL ÄR EN VINNARE! BRA LÄNGD, KONTROLL OCH KÄNSLA."

-John H.

DU KANSKE ÄVEN GILLAR