Titleist Golf Club Trial Sets

Upplev högpresterande produkter

Vill du prova innan du köper?

Titleist Club Trial är bekvämt, flexibelt och gratis. Det ger dig möjlighet att prova Titleist klubbor ute på banan eller på övningsområdet för att du ska kunna se och känna vilka klubbor som är rätt för dig och ditt spel innan du köper dem.

bekvämt

Bekvämt

Club Trial är ett enkelt sätt för dig att testa Titleist produkter antingen på golfbanan eller övningsområdet. Vi rekommenderar att du kontaktar den klubb som du vill besöka i förväg för att stämma av vilka klubbset som finns tillgängliga. Det är endast utvalda partners som har Club Trial.

Flexibelt

Prova ett helt set eller ta endast de klubborna med dig ut som du har mest intresse av att prova. Du bestämmer!

Gratis

När du känner dig klar med att prova golfklubborna så återlämnar du dem bara till golfshopen. Vårt Club Trial erbjudande hjälper dig att hitta rätt utrustning som passar ditt spel. Du får testa olika klubbmodeller och du ges möjlighet att hitta eventuella avståndsluckor och klubbor du eventuellt saknar för ett specifikt avstånd.

Vill du testa Titleist Club Trial?

Våra Club Trial sets finns inte hos alla klubbar och återförsäljare, utan endast bland utvalda Titleist partners. Vi rekommenderar att du tar kontakt med den klubb som du är intresserad av att besöka för att höra om de har några av våra klubbset tillgängliga. Genom länken nedan kan du se alla våra återförsäljare och hitta kontaktuppgifter till dem.

Hitta en återförsäljare