Golf Club Trial och Fitting

Prova Titleist golfklubbor

Det finns många sätt att testa våra klubbor. Du kan göra en utprovning hos en av våra SureFit partners, kom till ett av våra många fitting events eller prova hos någon av våra många återförsäljare som har klubbor att låna ut.

Golf Club Trial

Club Trial är ett enkelt sätt för dig att testa Titleist produkter antingen på golfbanan eller på träningsområdet.

Titleist Golf Club Trial

Skulle du vilja prova innan du köper? Med olika samarbeten på klubbar runt om i landet är Titleist Trial klubbor ett enkelt sätt för dig att testa våra klubbor.

Läs mer om Titleist Trial Sets

Fler sätt att prova Titleist klubbor

Att prova Titleist klubbor hjälper dig att jämföra olika modeller, se om du har glapp mellan klubbor och välja rätt Titleist utrustning för ditt spel.

Titleist Fitting Events

Titleist genomför hundratals av Fitting dagar varje år i Norden. Välutbildade tekniker arbetar individuellt med golfare under dessa event för att kunna presentera Titleist sortiment och kunna avgöra vilken modell som passar bäst för dig.
Hitta ett Fitting Event

Redo för nästa steg?

Använd nedan sökverktyg för att hitta en Titleist Fittinganläggning nära dig.

Golf Club Fitting

Golf handlar mycket om att ha förtroende, både för sitt spel och för sin utrustning. Det är därför Titleist designar produkter som håller den högsta prestandan och erbjuder den mest exakta klubbutprovningsupplevelsen.

Titleist klubbutprovning

Titleist inställning till Club Fitting börjar med en unik förståelse för golfares behov om hur man utvecklar sitt spel och som startade när vi arbetade med PGA Tour spelare, PGA Professionals och duktiga amatörer. Vårt mycket kompetenta team av Fitting Technicians använder de mest avancerade verktygen för att hjälpa golfare att optimera och finjustera samtliga delar av spelet.

Upptäck dina möjligheter med Titleist klubbutprovning

Upplev Titleist Golf Club Fitting

Det bästa sättet att verkligen uppskatta den fullständiga prestandan i utrustningen från Titleist, och att uppnå fullt förtroende för din utrustning, är att uppleva Titleist Club Fitting. Använd nedan sökverktyg för att hitta en Titleist Fittinganläggning nära dig.

Kommande Events

Results loading...

Gå med i Team Titleist idag!

Registrera dig till Team Titleist!