Det började som en utmaning från de bästa spelarna i världen. Vår skickliga R&D avdelning antog uppdraget att försöka hitta hastighet i klubbans alla olika delar och komponenter. TS-projektet innebär en ojämförlig strävan efter hastighet där varje mikron och milligram är av betydelse och där två bokstäver markerar vägen till framtiden för Titleist Speed.


Hastighet från detaljerna

Det är inte bara en enskild sak som ändrats, det är allt. Vårt nya ”Speed Chassis” är resultatet av ett uppdrag som pågått under en tvåårsperiod där vi brutit ner fairwaywoodsens alla beståndsdelar och designat en klubba med mer hastighet i varje enskild komponent. Finns i två utföranden, båda framtagna för att ta fram Titleist hastighet i ditt spel.

Teknologi

Två alternativ till hastighet

De nya TS fairwaywoods erbjuder två skilda designer som ger mer hastighet till ditt spel. TS2 låter dig svinga aggressivt och är maximalt förlåtande över hela träffytan, medan TS3 är justerbar tack vare CG-vikten för dig som mer vill forma slagen.Modeller

Lagerförda skaft

Dra full nytta av den extra hastighet i TS2 och TS3 med vår nya produktlinje av skaft. Välj från fyra olika modeller, var och en med specifik prestanda från de främsta leverantörerna i branschen med tillgång till de bästa konsumenttesterna. De spelare med medelsnabb svinghastighet drar nytta av vår nya ”Straight Flight Weighting” (SFW) teknologi som reducerar fade.

Skaft

TITLEIST SPEED CHASSIS

Det är inte bara en enskild sak som ändrats, det är allt. Vårt nya ”Speed Chassis” är resultatet av ett uppdrag som pågått under en tvåårsperiod där vi brutit ner fairwaywoodsens alla beståndsdelar och designat en klubba med mer hastighet i varje enskild komponent. Finns i två utföranden, båda framtagna för att ta fram Titleist hastighet i ditt spel.

<center>KLUBBHUVUDETS KRONA I ULTRATUNN TITANIUM</center>

KLUBBHUVUDETS KRONA I ULTRATUNN TITANIUM

Reducerad tjocklek av klubbhuvudets ovandel – 27% tunnare än 917 fairwaywoods – möjliggör att vikt flyttas lägre och längre bak.
<center>ACTIVE RECOIL CHANNEL 3.0</center>

ACTIVE RECOIL CHANNEL 3.0

ARC 3.0 sträcker sig högre upp i kubbhuvudet vilket ger träffytan mer flex och högre bollhastighet, speciellt för slag där man träffat lågt på träffytan.

<center>TUNNARE, SNABBARE TRÄFFYTA</center>

TUNNARE, SNABBARE TRÄFFYTA

Träffytans tjocklek varierar vilket ger högre bollhastighet och mer förlåtande klubba.

OPTIMERAD VIKTDISTRIBUTION

OPTIMERAD VIKTDISTRIBUTION

Förfinat klubbhuvud och träffyta för en låg CG ger högre launch och lägre spinn och skapar en bra kombination av hastighet och stabilitet.


TVÅ ALTERNATIV TILL HASTIGHET

TS fairwaywoods erbjuder två skilda designer som ger mer hastighet till ditt spel. TS2 låter dig svinga aggressivt och är maximalt förlåtande över hela träffytan, medan TS3 är justerbar tack vare CG-vikten för dig som mer vill forma slagen.

TS2 Fairway

RAK. HASTIGHET.

Förlåtande över hela träffytan med explosiv hastighet. Justerbar svingvikt och en CG placerad lågt och långt bak.


Högre ARC 3.0
Hög launch, låg spinn
Modernt utseende, 175cc
Loftalternativ (RH/LH): 13.5°, 15°, 16.5°, 18°, 21° (RH Only)
Lie: 56.5°, 56.5°, 57°, 57.5°, 58°
Längd: 43”, 42.5”, 42”, 41.5"
Rek.Pris: 2999 SEK

TS3 Fairway

JUSTERBAR. HASTIGHET.

Levererar hastighet och är justerbar för att kunna forma slagen. Ställbar svingvikt genom SureFit CG.

Högre ARC 3.0
Medel launch, låg spinn
Traditionellt utseende, 175cc
Loftalternativ (RH/LH): 13.5° (RH Only), 15°, 16.5°, 18° (RH Only)
Lie: 56.5°, 56.5°, 57°, 57.5°
Längd: 43”, 42.5”, 42”
Rek.Pris: 2999 SEK

STANDARDSKAFT

Dra full nytta av den extra hastighet i TS2 och TS3 med vår nya produktlinje av skaft. Välj från fyra olika modeller, var och en med specifik prestanda som tagits fram av de främsta leverantörerna av skaft med hjälp av kunskap från branschens bästa konsumenttester. Spelare med medelsnabb svinghastighet drar nytta av vår nya ”Straight Flight Weighting” (SFW) teknologi som hjälper till att reducera fade.

KUROKAGE BLACK DUAL CORE 55

Ultra lättviktsskaftet KuroKage Black Dual Core ger hög launch med måttlig spinn och kommer med det nya Straight Flight Weighting (SFW) systemet som är designat för att reducera bollflykt med fade.TENSEI AV SERIES
BLUE 65

Lättviktsskaftet TENSEI AV Series Blue ger medium launch och spinn spinn och kommer med det nya Straight Flight Weighting (SFW) systemet som är designat för att reducera bollflykt med fade.HZRDUS SMOKE
BLACK 70

Det nya skaftet HZRDUS erbjuder låg till medium launch och spinn med en högre tyngdpunkt i skaftet för bättre svingvikt i de längre skaften. 80g skaft finns som alternativ utan upcharge.

EVEN FLOW T1100
WHITE 75

Den nyaste Even Flow skaftet ger låg launch och spinn. Det starka fibermaterialet T1100gör skaftet vridstyvt. 85g skaft finns som alternativ utan upcharge.


Fitting

FÅ UPP DIN HASTIGHET

Det snabbaste sättet att addera hastighet från TS2 och TS3, är att besöka en av våra Titleist SureFit partners och göra en custom fitting eller besöka ett av våra fitting event. Här kan du få experthjälp med att välja vilken modell och setting i vår SureFit teknologi som är den perfekta kombinationen för dig. Fråga vilken tourspelare som helst, det finns inget bättre sätt att få upp hastigheten med drivern än att göra en ordentlig fitting.


MÖJLIGHETER MED TS FAIRWAYWOODS

SureFit Technology Guide Titleist Custom Alternativ