TS HYBRIDER

TS Hybrids

DESSA GÅR LÅNGT

TS Hybrider är utvecklade från Titleist Speed Project och representerar en ny standard av hybrider. I korta ordalag, dessa går LÅNGT. De ser bra ut, känns fantastiska och exploderar genom bollen med ett härligt ljud som tourspelarna föredrar. Så har du funderat på att spela med en hybrid som går långt? Här är den.

TS Hybrids Test

ULTRATUNN KRONA

Ultratunn krona som möjliggör att vikt flyttas till en postion som är lägre och längre bak.

TEST Image

TUNNARE , SNABBARE TRÄFFYTA

Den 16% tunnare träffytan ger högre bollhastighet och mer förlåtande bollträffar.

TEST Image

SUREFIT® HOSEL

16 oberoende av varandra loft och lie inställningar där man med precis utprovning ger en mer konstant och optimerad bollflykt.

TS Hybrids Test

OPTIMERAD VIKTDISTRIBUTION

Förfinat klubbhuvud och tjocklek på träffytan för vår lägsta CG någonsin vilket ger högre launch och lägre spin.

LÄTTSPELAD. LÄNGD.

Förlåtande design som ersätter de längre järnen i bagen framtagen för att få ut maximalt för den med en längre mer svepande sving

19°, 21°, 23°, 25°, 27°

Upptäck mer

PRECISION. LÄNGD.

Hybrid som launchar snabbt och ersätter järnklubban. Designad för att ge fantastisk längd och kontroll för starkare spelare som slår ner mer på bollen

17° (Endast höger), 19°, 21°, 23°, 25°

Upptäck mer

LAGERFÖRDA SKAFT I TOPPKLASS

Dra full nytta av den extra hastigheten från TS Hybrider med vår nya produktlinje av skaft. Varje enskild modell erbjuder en specifik prestandafördel och de är framtagna av branschens allra bästa skaftleverantörer med data från våra egna konsumenttester som anses vara branschens allra främsta.

Fitting

FÅ UPP DIN HASTIGHET

Det snabbaste sättet att addera hastighet från våra TS-metals är att besöka en av våra Titleist SureFit partners och göra en custom fitting, eller besöka ett av våra fitting event. Här kan du få experthjälp med att välja vilken modell och setting i vår SureFit teknologi som är den perfekta kombinationen för dig. Fråga vilken tourspelare som helst, det finns inget bättre sätt att få upp hastigheten med drivern än att göra en ordentlig fitting.

BOKA IN EN FITTING IDAG