Nu På Touren

TSi Hybrider

Nya Titleist TSi hybrider gör debut på touren, och därmed startar den viktiga valideringsprocessen. Processen innefattar att testa de nya produkternas prestanda och samla in spelarfeedback från professionella tourer runt om i världen. Valideringen ligger sedan till grund för att ytterligare utveckla all högpresterande golfutrustning från Titleist.

Håll dig uppdaterad på Titleist.se och våra sociala kanaler för information och uppdateringar, då denna process fortsätter under de kommande veckorna på alla världens professionella tourer.

TSi-Metals

Det är ingen Trend. Det är en Titleist.

Vår inställning till innovation är att ständigt hitta nya vägar framåt för att producera och leverera överlägsen prestanda. I TSi används moderna material som det unika ATI 425 Aerospace Titan som återfinns i träffytan. Detta gör TSi till den längsta, rakaste, och mest eleganta drivern med det bästa ljudet vi någonsin skapat.

Registrera dig för de senaste nyheterna

Registrera ett gratis konto idag och bli först med att få nyheter och uppdateringar om den senaste Titleist utrustningen direkt från våra produktexperter och touren.

Redan medlem? Logga in här! Inte medlem än? Registrera dig här!