AP Black Irons

Titleist 718 AP2 & AP3 Black Järnklubbor

De nya 718 AP2 och AP3 Black sticker ut utseendemässigt. Det svarta, eleganta högglansiga utseendet, med ett lager av High Polish Black PVD, har man fått inspiration av från både Team Titleist medlemmar som efterfrågat detta och av spelarna på PGA- touren där Titleist varit #1 iron sedan 2005.

Läs mer

718 AP3 är tourspelarnas distansjärn. Med en innovativ design av en ouppbyggd bakre konstruktion i kombination med att klubbhuvudets träffyta designats för att ge hög bollhastighet har man tagit det bästa från AP1 och AP2 och producerat den längsta Titleist järnklubban någonsin.

Läs mer om 718 AP3 Black

718 AP2 fortsätter att höja ribban med förbättrad teknologi och prestanda och det som gjort att AP2 satt en ny standard för moderna tourspelade järnklubbor. Den delvis smidda cavity-back konstruktionen som ger det bästa i spelbarhet med konsekvent slaglängd och som är förlåtande kommer i ett utseende som föredras av spelarna på touren och med en ren smidd känsla.

Läs mer om 718 AP2

Blacked Out

AP Black järnklubbor kompletteras med True Temper AMT Onyx skaft i en matt pudersvart färg som hjälper till att minimera glans. Till detta kommer Golf Pride Tour Velvet 360 helsvarta grepp för att ytterligare höja den totala upplevelsen av klubborna.

JÄMFÖR TITLEIST 718 JÄRN

Utforska hela 718-serien och jämför de olika modellerna mot varandra.

Jämför Titleist Järnklubbor