PERFEKTION IN I MINSTA DETALJ.

Det är en alldeles speciell känsla som bäst kan beskrivas som den mest tillfredsställande bollträffen du kan tänka dig. Titleist CNCPT har en oslagbar prestanda och är utvecklade för att vara de mest eleganta järnklubborna du någonsin testat. 

Titleist CNCPT Irons

En Utmaning att Tillverka. En Fröjd att Spela med.

Bakom varje CNCPT järnklubba som tillverkas ligger hårt arbete av framstående ingenjörer med oändliga resurser. Varje klubba är skapad av exklusivt högpresterande material som kan ta upp till åtta månader att få fram. Varje del är smidd och gjuten till fulländad perfektion.

Titleist CNCPT Face Angle

En Enastående Effekt.

Varje detalj i designen av CNCPT är noga framställt för att skapa avundsvärda bollträffar med hög bollflykt. Klubborna glider lätt genom gräset och levererar en fantastisk bollhastighet, även i de slag som inte är centrerade i den generösa sweet spoten.

SÄLLSYNT NIVÅ AV PRESTANDA.

De tre olika modellerna av CNCPT representerar perfektion och elegans in i minsta detalj. CNCPT järnklubbor är för de spelare som inte nöjer sig med något mindre än det absolut bästa.

CP-02

Överlägsen prestanda och känsla.

Läs Mer

CP-03

Exceptionell balans av kraft och kontroll.

Läs Mer

CP-04

Otrolig hastighet med total precision.

Läs Mer

GÖR EN UTPROVNING

CNCPT järnen kan du prova på något av våra Titleist Fitting Event. CNCPT finns även hos våra återförsäljare Frösåker GK, Innesvingen och Fairway Golf Ulriksdal för utprovning.

Boka din utprovning