Champions Choice - Scotty Cameron

Scotty Cameron har skapat otaliga putters för majorvinnare och legendarer på världens professionella golftourer. Med inspiration från de stora framgångarna har han nu utgått från en av hans mest ikoniska designer och skapat tre nya modeller i en begränsad upplaga kallade Champions Choice. De nya modellerna kombinerar elegansen och de klassiska formerna i Special Select-familjen med ett integrerat Teryllium-inlägg och Scotty Camerons hyllade ”Button Back” design. De unika detaljerna i Champions Choice skildrar historien om att vinna med Scotty Cameron putters och är en hyllning till de stora framgångarna.

Rek. Pris: 7 999 SEK  |  Tillgängliga i utvalda golfbutiker: Från 6 augusti, 2021

Champions Choice Newport Champions Choice Newport Champions Choice Newport Champions Choice Newport
Champions Choice Newport
Champions Choice Newport
Champions Choice Newport
Champions Choice Newport

Newport

Scottys nya Champions Choice Newport Button Back hyllar den ursprungliga originaldesignen, men har flera finjusteringar. Denna nya Button Back-modell är tillverkad med klubbhuvudet som återfinns i Special Select Newport, har en silverbelagd rostfri stålyta, platt topplinje och balanserade tungstensvikter i kombination med Teryllium-inlägget.

Champions Choice Newport 2 Champions Choice Newport 2 Champions Choice Newport 2 Champions Choice Newport 2
Champions Choice Newport 2
Champions Choice Newport 2
Champions Choice Newport 2
Champions Choice Newport 2

Newport 2

Champions Choice Newport 2 Button Back har inspirerats av puttern som spelades av U.S. Open vinnaren 2017 och 2018. Den nya modellens design har förfinats under decennier och kombinerar den mjuka känslan av ett Teryllium legeringsinlägg med uppdaterad form och prestanda. Detta är en modern Newport 2 som är precisionsfräst av 303 rostfritt stål, har anpassningsbara sulvikter och en tunnare topplinje som tilltalar tourspelare.

Champions Choice Flowback 5pt5 Champions Choice Flowback 5pt5 Champions Choice Flowback 5pt5 Champions Choice Flowback 5pt5
Champions Choice Flowback 5pt5
Champions Choice Flowback 5pt5
Champions Choice Flowback 5pt5
Champions Choice Flowback 5pt5

Flowback 5.5

Champions Choice Flowback 5.5 Button Back har en slantback neck-infästning och en klassisk rund profil som är inspirerad av prototyp-putters för spelare på världens professionella golftourer. Infästningen är unikt utformad och vinklad bakåt mot hälen, vilket ger mer toe flow och offset för en rundad mid-mallet som inte bara har ett Teryllium-inlägg utan också en viktbesparande sulplatta i 6061 flygplansaluminium.

"”Jag älskar denna design och tanken bakom den. Champions choice hyllar tourspelare och deras vinster de tagit genom åren spelandes våra putters. Att kunna erbjuda dedikerade golfare samma nivå av prestanda är fantastiskt.”

Scotty Cameron

Grepp, Headcover & Skaftband


Champions Choice Grip

Pistolini Plus Grepp

Champions Choice Headcover

Headcover

Champions Choice Shaft Band

Skaftband

Champions Choice Specifikationer

Select
RH/LH
Lengths    
Loft
Lie
Neck
Toe Flow Offset
Newport
RH
33", 34", 35"
3.5°
70°
Plumbing Medium Full Shaft
Newport 2
RH/LH
33", 34", 35"
3.5°
70°
Plumbing
Medium
Full Shaft
Flowback 5.5 RH
33", 34", 35"
3.5°
70°
Slantback Near Maximum 3/4 Shaft

Upptäck mer från Scotty Cameron

Varje Scotty Cameron putter är ett hantverk, noggrant tillverkad av de finaste materialen och utformad för prestanda på högsta nivå.

Besök ScottyCameron.com