Barsebäck G&CC den 7-9 augusti

TITLEIST ULTIMATE TOUR EXPERIENCE

Har du någonsin drömt om att få vara tourspelare för en dag? Nu har du chansen i hela tre dagar!


Tourspelarna har de bästa träningsförhållandena och tränar med de bästa coacherna, de har full uppbackning från produkttillverkarna som har koll på alla detaljer i utrustningen och kan själva helt fokusera på sin golf.

Barsebäck G&CC har varit värd för stora Europatourtävlingar genom åren och är den bana som tourspelarna kanske uppskattar mest av alla banor i Sverige. Nu är det dags för Barsebäck att stå värd för ett event utöver det vanliga. Vi har bjudit in eliten av tränare och golfcoacher i Sverige, preppat klubbens fantastiska träningsfaciliteter till europatourfinnish och kallat hit Titleist tourbuss med personal som vanligtvis är på Europatouren.

Det kommer bli golfnörderi i särklass med en total översyn av din utrustning och träning och coaching med några av de allra bästa inom sina respektive områden. Sista dagen bjuder på vår Ultimate Tour Experience tävling som är slagspel över 18 hål på Masters banan -  räkna med "Masters setup" med flaggplaceringar man normalt ser på söndagarna ute på tourerna och ett fullspäckat prisbord.

Du kommer få uppleva allt som proffsen gör på en tourtävling - fast lite bättre! Vi har 36 platser till detta event och vi hoppas att du vill komma och vara med oss dessa dagar.

NU ÄR DET DIN TUR ATT UPPLEVA TRE UNIKA OCH OFÖRGLÖMLIGA GOLFDAGAR!

"Vi vill kunna erbjuda våra mest dedikerade brand-fans en unik möjlighet att få uppleva allt som vi gör för tourspelarna varje vecka". Rikard Blomstrand, GM Acushnet Sverige

SVENSKA TRÄNARE I VÄRLDSKLASS

Vi har samlat tränarna och coacherna som arbetar med några av våra allra främsta spelare. Tillsammans har de otaliga vinster på världens herr-och damtourer och har följt spelare som Henrik Stenson och Caroline Hedwall från klubbelit till världselit. Nu är de redo att arbeta med dig!

Vi välkomnar Johan Andersson, Matz Evensson, David Leet, Göran Knutsson, Rikard Fors, Viktor Gustavsson, Fredrik Tillgren och Kricken Härdin.

FULL SCANNING & FITTING

Har du kollat av din loft och lie det senaste året? Har du gjort en ordentlig wedge och ballfitting? Vi vet att det finns mycket att se över för att ha en utrustning som är anpassad efter dig och inte tvärt om. Inte minst vikten av att spela en boll som är bäst för dig och ditt spel. Med tourbussen som bas kommer några av våra främsta fitters se till att du har en utrustning som är den bästa för dig! 

EFTER GEDIGEN FÖRBEREDELSE ÄR DET DAGS FÖR TÄVLING

Nu har du förberett dig genom full scanning av din utrustning, du har genomgått träning i golfens olika områden, du har fått mental träning av Kjell Enhager och kunskaper om spelstrategi från Fanny Sunesson. Det är nu dags att att ta detta till banan!

Du kommer att spela en välpreparerad Mastersbana där du får känna på hur det är att spela under samma förutsättningar som tourspelarna gör. Är du redo för söndagens flaggplaceringar?

DETTA INGÅR I ANMÄLNINGSAVGIFTEN

- Två övernattningar i enkelrum (värde 1.600 kr)

- Frukost, lunch, middagar, dryck & underhållning (värde 4.000 kr)

- Exklusiv "goodie-bag" : 3 dussin Pro V1 med personligt tryck (1800 kr), keps med broderat namn (300 kr), 3 utprovade stampade wedgar (4.750 kr), 1 utprovad Scotty Cameron putter (3.999 kr), Limited edition Scotty Cameron Bag och headcover (priceless), FJ Piké och lammulltröja (1.900 kr), 3 strumpor (650 kr), Tour Towel (400 kr), 3 hanskar (700 kr). Totalt värde ca. 14.500 kr

- Enskild träning, scanning/fitting totalt 7,5 h (värde 6.000 kr)

- Föreläsningar och coaching (värde 5.000 kr)

- En runda golf på Mastersbanan (värde 950 kr)

- Prisbord (värde 20.000 kr)

Totalt värde ca. 32.000 kr

Vänligen läs våra fullständiga villkor. 

Anmälningsavgift: 20.000 kr inkl. moms

ANMÄLAN

Anmälan är nu stängd.