Gör skillnad för ditt spel

Gör skillnad för ditt spel

Front

Skillnaden är optimal prestanda

Förbättrade närspelsegenskaper med mer spinn, ännu mjukare känsla, penetrerande bollflykt för extrem längd i kombination med exceptionell hållbarhet.

REK-pris: 549 SEK/dussin

 

Pro V1-skillnaden

Dimple design

Dimple design

Pro V1 har ett sfäriskt delat, tetrahedral dimpelmönster med 352 dimplar.

Skal

Skal

Patenterat mjukare Urethane Elastomer™skal.

Kärnan

Kärnan

Pro V1 är en tredelskonstruktion med multi-material teknologi. Kärnan, som har en extremt mjuk kompression, genomgår en ZG tillverkningsprocess.

Gör din Pro V1 unik

Pro V1 golfbollar kan bli den perfekta presenten eller ett sätt för dig att uttrycka dig på golfbanan. Använd din fantasi för att skapa speciella meddelanden, lägg till ett fotografi eller fira ett speciellt tillfälle.

Läs mer

Skillnaden är optimal prestanda

Förbättrade närspelsegenskaper med mer spinn, mjukare känsla, hög bollflykt och mindre spinn i det långa spelet för extrem längd i kombination med exceptionell hållbarhet.

REK.pris: 549 SEK/dussin

 

Pro V1x-skillnaden

Dimple design

Dimple design

Pro V1x har ett sfäriskt delat, tetrahedral dimpelmönster med 328 dimplar.

Skal

Skal

Patenterat mjukare Urethane Elastomer™skal.

Kärna

Kärna

Pro V1x är en fyrdelskonstruktion med multi-materials teknologi och med en kärna som genomgår en ZG tillverklingsprocess.

Intresserad av andra Titleistprodukter?

Titleist erbjuder ett omfattande utbud av klubbor, accessoarer och beställningssortiment för att hjälpa dig nå din potential.

Golfklubbor Golfaccessoarer

Skillnaden är allt

Skillnaden är extrem längd

Pro V1 och Pro V1x levererar längre slag för alla golfspelare oavsett spelskicklighet och svinghastighet - mer längd med drivern, mer längd med järnklubborna, mer längd vid alla typer av slag. Hur kan kombinationen av mer längd och fler fairwayträffar inte vara till din fördel? Pro V1 and Pro V1x ger extrem längd på alla slag, både för tourspelare och för amatörer, oavsett svinghastighet, ålder, kön eller spelskicklighet.

Skillnaden är extrem längd

Skillnaden är innovation

Nya Pro V1 och Pro V1x har en ny, patenterad blandning av skalmaterialet Urethane Elastomer vilket ger förbättrade närspelsegenskaper, mer spinn och ännu mjukare känsla. Det nya, mjukare skalet förbättrar både känslan, ljudet och kontrollen i närspelet och ger dig ännu bättre möjligheter att slå fler slag som stannar riktigt nära hålet. Upplev hur det nya förbättrade skalmaterialet tar ditt närspel till nästa nivå.

Att välja mellan Pro V1 och Pro V1x

     
Närspelskontroll Bäst Bäst
Längd Lång Längre
Känsla Mjukare Mjuk
Driver Spinn Låg Lägre
Flykt Medel Hög

Golfboll Fitting

När du spelar den golfbollen som passar ditt spel kommer dina slag bli bättre och din score lägre.

Läs mer

#teamtitleist