PRECISIONSTILLVERKADE FÖR OPTIMAL PRESTANDA

AP2

Ett bra järnspel innebär att ha kontroll på både höjd och längd vid alla slag för att få bollen så nära flaggan som möjligt. Med förbättrade förlåtande egenskaper är Titleist® AP serien framtagen för att ge optimal bollflykt och längd vid alla slag för du ska kunna stanna bollen riktigt nära hålet.

AP2 714 är smidda klubbor med en mulitmaterial konstruktion som ger ökad längd i slagen med kontroll på bollflykten, förlåtande egenskaper och mjuk i kombination med möjligheten att slå olika typer av slag och ett stilrent utseende som tilltalar både tourspelare och amatörer.

Med sin progressiva placering av tyngdpunkten underlättas möjligheten att skapa högre bollflykt vid de långa slagen och en mer penetrerande bollflykt vid de korta slagen, allt för att få mer längd och oöverträffad kontroll vid slag in mot green. Optimalt placerade tungstensvikter i de långa klubborna ger ett mycket högt MOI värde för konstant längd samtidigt som möjligheterna att slå olika typer av slag bibehålls.

Advanced Performance for your Game


EGENSKAPER

 • feature

  LÄNGRE CARRY med en kontrollerad bollflykt. Längre carry genom en högre bollflykt med de långa klubborna tack vare en lägre placering av tygndpunkten och en mer penetrerande bollflykt med de korta klubborna som har en högre placering av tyngdpunkten.

 • feature

  FÖRBÄTTRADE SPELEGENSKAPER genom en tvådelad cavityback design och optimalt placerade tungstensvikter. Konstant bollhastighet vid off-center träffar tack vare det höga MOI värdet vilket ger förbättrad längdkontroll.

 • feature

  MJUK KÄNSLA genom hela setet genom en progressivt placerad tyngdpunkt (lägre i de långa järnen). Perfekt markkontakt genom en något rundare sulform med där både den främre och bakre kanten av sulan är fasade.

 • feature

  UTSEENDE SOM ÄR TESTAT PÅ TOUREN med en progressiv viktning av klubbhuvudet och även av träffytans tjocklek samt sulbredden. Ett tilltalande utseende med en blandning av matt och blankt krom.

STANDARD SKAFT
OCH GREPP

divider line
 • KBS Tourchrome Wedge

  KBS Tour

 • Titleist Tour Velvet

  Titleist Tour Velvet

SPECIFIKATIONER

3456789PW
LOFT 21° 24° 27° 30° 34° 38° 42° 46° 50°
LIE 60° 61° 62° 62.5° 63° 63.5° 64° 64° 64°
LÄNGD 39" 38.5" 38" 37.5" 37" 36.5" 36" 35.75" 35.5"
OFFSET .160" .145" .130" .120" .110" .100" .090" .085" .080"
BOUNCE
SVINGVIKT D2 D2 D2 D2 D2 D2 D2 D2 D2

YTTERLIGGARE INFORMATION

 • Club Fitting

  Titleist tillverkar golfutrustning av högsta kvalité och erbjuder det mest exakta utprovningssystemet.

  Läs Mer
 • Optimal Prestanda

  Med mer förlåtande egenskaper är Titleist® AP serien tillverkade för att optimera höjden och längden i alla slag för du ska kunnan stanna bollen riktigt nära hålet.

  Se Film
 • Titleist Custom Alternativ

  Titleist erbjuder en mängd olika skaft, grepp och andra valmöjligheter för alla golfspelare ska få klubbor som förbättrar deras spel.

  Läs Mer