Pro V1 Pro V1 Pro V1 Pro V1 Pro V1 Pro V1 Pro V1 Pro V1
Pro V1
Pro V1
Pro V1
Pro V1
Pro V1
Pro V1
Pro V1
Pro V1

Total Prestanda Med Penetrerande Bollflykt

Titleist® Pro V1® har prestanda i alla delar med mer längd, mycket lite backspinn från tee, penetrerande bollflykt, större Drop-and-Stop™-kontroll kring greenerna samt mycket mjuk känsla.


Fördelar för Spelare

  • Längd med Konsekvent Bollflykt
  • Mycket lite Spinn i det Långa Spelet samt Penetrerande Bollflykt
  • Drop-and-Stop™-Kontroll i Närspelet 
  • Mycket Mjuk Känsla

Tekniska Egenskaper

  • Mjukt Skalsystem i Gjuten Uretanelastomer
  • Snabbt och Lågspinnande Mantelskikt
  • 2.0 ZG Process Core
  • Sfäriskt Dimple-mönster med 388 Dimples i Tetraederform

Rek. Butikspris: 549 kr/ dussin

Ta Fram Ditt
Bästa Spel.

Se nästa nivå av total prestanda.

Vårt mål på Titleist är att hjälpa golfare att spela bättre och scora lägre. Att göra en golfbollsutprovning så att du vet att du spelar den bästa golfbollen för ditt spel är en viktig del i det. Golfbollen är den enda delen i din utrustning som du använder vid varje slag och det är många skillnader i prestanda och kvalitet mellan olika märken och modeller som kan vara avgörande för ditt spel. Vi tror att den bästa utprovningen sker på golfbanan där vi använder oss av Titleist tourvaliderade ”Green-till-Tee” metod där vi provar ut golfbollar till golfare på olika nivåer, från de allra bästa i världen till amatörer med högre handicap.

Läs Mer

Det är ett faktum. Att spela en golfboll som är utprovad att passa dig hjälper dig till lägre scorer. Testa vårt onlineverktyg för att få en rekommendation av golfboll redan idag. Nästa steg är att utvärdera bollen på golfbanan för att se om den passar dig och ditt spel.

Ta Reda På Vilken Golfboll Som Passar Dig

Golfbollen är den enda delen i din utrustning som du använder vid varje slag och det är många skillnader i prestanda och kvalitet mellan olika märken och modeller som kan vara avgörande för ditt spel. Lär dig mer om vad som är viktigt att tänka på vid utprovning av golfboll och vanliga frågor och svar.

Läs Mer

“VI FÖRBÄTTRADE INTE BARA EN DEL I BOLLEN, VI GJORDE ALLA DELAR BÄTTRE.”

-Frederick Waddell, Produktchef för Golfbollar

DU KANSKE ÄVEN GILLAR