Golfklubbsutprovning

Bättre utprovning. Bättre spel.

Golf handlar om förtroende, i ditt spel och för din utrustning. Det är därför Titleist tillverkar högpresterande utrustning och erbjuder den mest exakta utprovningen. Titleist inställning till Club Fitting börjar med en unik förståelse för golfares behov som föddes när vi arbetade med PGA Tour spelare, PGA Professionals och duktiga amatörer om hur man utvecklar sitt spel. Vårt mycket kompetenta team av Fitting Technicians använder de mest avancerade verktygen för att hjälpa golfare att optimera deras slag med driver, få mer precision i järnslagen, hitta rätt wedgar för just ditt spel och finjustera samtliga delar av spelet.

GÖR EN UTPROVNING FÖR BÄSTA RESULTAT AV DINA TITLEIST KLUBBOR

Det bästa sättet att säkerställa att du får ut det mesta av dina Titlest klubbor och att du får klubbor som är anpassade efter dina individuella förutsättningar är att göra en custom fitting hos någon av våra partners.

Titleist Fitting Nätverk

Erbjuder en rad aktiviteter som alla erbjuder expertråd och utrustningsråd.

National Fitting Center

Den ultimata utprovningsupplevelsen. Hos Matz Evensson på Frösåker Golf & CC hittar du ett av fyra center i Europa. Här genomgår du samma utprovningsprocess, utrustning och teknologi som tourspelare världen över. Välkommen att kontakta Matz och hans personal för din bokning på 021-30 96 00 eller info@matzevensson.com.

Advanced Fitting Centers

Advanced Fitting Centers är Titleist partners som har klubbutprovning som mittpunkten i sin dagliga verksamhet. Dessa klubbar är utrustade med över 1800 klubbkombinationer och använder sig av launch monitors för att erbjuda en hög servicenivå för golfare som vill ha en fördjupad och grundlig utprovningsupplevelse.

Titleist Fitting Events

Titleist genomför hundratals av Fitting dagar varje år i Norden. Välutbildade tekniker arbetar individuellt med golfare under dessa event för att kunna presentera Titleist sortiment och kunna avgöra vilken modell som passar bäst för dig.

Alternativ för custom golfklubbor

Titleist erbjuder ett omfattande utbud av klubbor, grepp, specifikationer och andra customalternativ för att hjälpa dig nå din fulla potential.

Custom Options Broschyren