Golf Club Fitting med Titleist

Målet är enkelt: Att få fullständigt förtroende för varje klubba i din bag. Att veta att varje klubba går att lita på och presterar som förväntat, så att du kan sänka din score.

Det bästa sättet att säkerställa att du får ut det mesta av dina Titleist klubbor är att besöka ett av våra fitting event.


Hitta ett Fitting Event

" ATT GÖRA EN FITTING SÄNKER DEFINITIVT DIN SCORE ."

Brett Porath, Direktör för Club Fitting

Golfer taking swings for Golf Club Fitting

VARFÖR CLUB FITTING?

Det finns ingen universell utrustning som passar alla. Vi spelar golf på olika sätt, och därför finns det ingen anledning att inte göra en individuell utprovning av utrustning.

En Titleist Club Fitting är så mycket mer än att bara se dina siffror och specifikationer - det handlar om att du lär dig vilka slag du behöver, och hittar de rätta klubborna för att slå de slagen.

Att göra en fitting ger dig kunskap och förtroende i ditt spel för hur du ska fortsätta utvecklas för att så småningom sänka din score.

Om du inte har gjort en club fitting, spelar du inte den bästa golfen du kan spela. Så enkelt är det.

Hur går en club fitting till?

Vanligtvis är våra club fittings 45 minuter långa, och du bokar en tid via vår hemsida eller genom att kontakta golfklubben. Våra event är gratis och välkomnar alla typer av spelare.

Golfer swinging golf club to warm up for club fitting

Uppvärmning

Kom i god tid till utprovningen med din nuvarande uppsättning av klubbor, och se till att vara uppvärmd. På så vis skapas de bästa förutsättningarna för din club fitting.

Golfer talking to fitting expert about club fitting

Introduktion

När club fittingen startar kommer du att träffa en av våra duktiga produktspecialister för att diskutera dina styrkor, svagheter, mål och förväntningar med utprovningen.

Golfer swinging golf club for ball flight monitor test with club fitting expert

Trackman Monitor Teknologi

Våra produktspecialister är utrustade med en Trackman Monitor som gör noggranna mätningar, och hjälper till att hitta den klubbmodell som passar bäst för ditt spel.

Variety of Golf Club Shafts

Skaft

Under utprovningen kommer du att få rekommendationer och välja skaft, flex och vikt för att optimera längd, flykt, precision och känsla i slagen.

Clubhead being adjusted to test for club fitting

Klubbhuvud

Den modell som är bäst för dig väljs ut och inställningar för klubbhuvudet som loft, lie och SureFit® CG fastställs.

Variety of Golf Club Grips

Sammansättning av set och möjligheter för custom

Vår produktspecialist kommer att säkerställa att varje klubba är korrekt sammansatt för att åstadkomma bästa möjliga resultat efter dina förutsättningar. Därefter kommer du att kunna välja det grepp som du föredrar.

“Gå dit med ett öppet sinne och låt produktspecialisten vägleda dig. En club fitting lönar sig i längden!"

Rob V., Team Titleist Medlem

Var kan du få en Titleist Club Fitting?

Titleist har ett nätverk av experter som använder avancerade utprovningsverktyg för att hjälpa golfare att optimera och finjustera samtliga delar av golfspelet. Nedan kan du läsa mer om de utprovningsmöjligheter som finns och hitta en utprovning som passar dig.


Titleist Fitting Event

Titleist produktspecialister gör utprovningar på utvalda klubbar i Norden. Vanligtvis sker dessa utprovningar under 45 minuter, och är gratis. Se våra event och boka tid genom att klicka på bilden.

Titleist Fitting Partners

Titleists partners som har klubbutprovning som mittpunkten i sin dagliga verksamhet. Dessa klubbar är utrustade med Titleist SureFit® teknologi för att erbjuda en hög servicenivå för golfare som vill ha en fördjupad och grundlig utprovningsupplevelse.

National Fitting Center

National Fitting Center

Den ultimata utprovningsupplevelsen. Hos Matz Evensson på Frösåker Golf & CC hittar du ett av fyra center i Europa. Här genomgår du samma utprovningsprocess, utrustning och teknologi som tourspelare världen över. Välkommen att kontakta Matz och hans personal för din bokning på 021-30 96 00 eller info@matzevensson.com.

"Vilken upplevelse! Att få en individuell fitting kommer att göra skillnad för ditt spel!"

Mark T., Team Titleist Medlem

ÄR DU REDO FÖR ATT TA NÄSTA STEG?

Hitta ett event