Titleist Klubbutprovning

En klubbutprovning är så mycket mer än att bestämma dina specifikationer - det handlar om att du lär dig vilka slag du behöver och hittar rätt klubbor för att slå de slagen på bästa sätt. På Titleist fokuserar vi på att se till att varje klubba i din bag optimerar din längdkontroll, spridningskontroll och landningsvinkel - tillsammans med det perfekta avståndet mellan varje klubba.

Titleist Fitting Events

Titleist Fitting Events ger hängivna golfare en unik fittingupplevelse av Tour-kvalitet. Alla Titleists produktspecialister har den senaste Titleist SureFit®-tekniken, ett komplett utbud av metals, järnklubbor och wedgar samt ett brett sortiment av nya och uppgraderade skaft för att säkerställa att varje golfare får de Titleist-produkter som kommer att maximera deras spel. Våra produktspecialisters kunskap och erfarenhet gör att du kan vara säker på att du får ut det mesta av din utprovningsupplevelse.

Boka Din Utprovning

Hur går en utprovning till?

Vanligtvis är våra utprovningar 45 minuter långa, och du bokar en tid via vår hemsida eller genom att kontakta golfklubben. Våra vanliga fitting events är kostnadsfria och välkomnar alla typer av spelare.

Titleist Fitting Partners
Titleist Fitting Partners

TITLEIST FITTING PARTNERS

Flera av våra partners har klubbutprovning som mittpunkt i deras dagliga verksamhet. Dessa klubbar är utrustade med Titleist SureFit® teknologi för att erbjuda en hög servicenivå för golfare som vill ha en fördjupad utprovningsupplevelse.

Sök en Plats

TITLEIST TOUR FITTING EXPERIENCE

Titleist Tour Fitting Experience
Titleist Tour Fitting Experience

Titleist Tour
Fitting Experience

En unik upplevelse fittingupplevelse på The National för dig som vill få samma upplevelse som tourspelarna. Välj mellan flera olika typer av exklusiva utprovningar.

Läs Mer
Fitting-the-national
Fitting-the-national

Titleist National
Fitting Center

På Frösåker G&CC får du samma utprovningsprocess och teknologi som tourspelare världen över. Boka på 021-30 96 00 eller info@matzevensson.com.

Läs Mer

Hitta rätt Titleist för dig


Hitta Rätt Golfboll

Kom Igång

Hitta Rätt Driver

Kom Igång

Hitta Rätt Järnklubbor

Kom Igång

Hitta Rätt Wedgar

Till Vokey.com

Titleist Golfklubbor

NÄR VARJE SLAG RÄKNAS

Utforska Titleist Golfklubbor