Klubbutprovning med Titleist

Förtroende i Spelet.
Förtroende För Din Utrustning.


Varför borde du göra en utprovning av golfklubbor?


För att få ut det mesta av din golf! Det finns ingen universell utrustning som passar alla. Vi spelar golf på olika sätt, och därför finns det ingen anledning att inte göra en individuell utprovning av utrustning.

En Titleist klubbutprovning är så mycket mer än att bara se dina siffror och specifikationer - det handlar om att du lär dig vilka slag du behöver, och hittar de rätta klubborna för att slå de slagen. Golf handlar om förtroende, i ditt spel och för din utrustning.

Att göra en utprovning ger dig kunskap och förtroende i ditt spel för hur du ska fortsätta utvecklas för att så småningom sänka din score.

Om du inte har gjort en utprovning av golfklubbor, spelar du inte den bästa golfen du kan spela. Så enkelt är det.

Boka Din Utprovning


Titleist produktspecialister genomför våra golfklubbsutprovningar. Vår personal är experter på det de gör och de har de senaste Titleist SureFit®-verktygen och en full uppsättning av klubbhuvuden och mängder av skaft. Våra produktspecialister har djup och ingående kunskap om våra produkter och har arbetat med hundratals golfare över hela Norden. Om du bokar en utprovning med oss kan du vara säker på att du får ut det mesta av din utprovningsupplevelse.

Boka Din Utprovning

Fler möjligheter att göra en klubbutprovning


Fitting Partners

Flera av våra partners har klubbutprovning som mittpunkt i deras dagliga verksamhet. Dessa klubbar är utrustade med Titleist SureFit® teknologi för att erbjuda en hög servicenivå för golfare som vill ha en fördjupad utprovningsupplevelse.

Sök en Plats

Titleist Tour Fitting Experience

På PGA Sweden National erbjuder vi nu en unik upplevelse. Detta är för dig som vill få samma fittingupplevelse som tourspelarna, där absolut inget lämnas åt slumpen! Välj mellan flera olika typer av exklusiva utprovningar.

Läs Mer

Titleist National Fitting Center

På Frösåker G&CC hittar du ett av fyra Titleist National Fitting Centers i Europa. Här får du samma utprovningsprocess och teknologi som tourspelare världen över. Kontakta Matz för bokning på 021-30 96 00 eller info@matzevensson.com.

Läs Mer

HUR GÅR EN KLUBBUTPROVNING TILL?

Vanligtvis är våra utprovningar 45 minuter långa, och du bokar en tid via vår hemsida eller genom att kontakta golfklubben. Våra vanliga fitting events är kostnadsfria och välkomnar alla typer av spelare.

Golfklubbsväljare

Ta reda på vad som passar dig! Som ett första steg att hitta rätt golfklubbor för ditt spel kan du göra våra onlinetest.


Hitta Rätt Driver

Börja Här

Hitta Rätt Järnklubbor

Börja Här

Hitta Rätt Wedgar

Besök Vokey.com

Titleist Golfklubbor

FÖRSTKLASSIGA GOLFKLUBBOR

VALET HOS VÄRLDENS BÄSTA

När varje slag räknas väljer de bästa Titleist.