GOLFBOLLSUTPROVNING

HITTA DEN BÄSTA GOLFBOLLEN FÖR DIG

Ett första steg till att hitta rätt golfboll kan vara att göra vårt snabba onlinetest. Efter avklarat test blir du rekommenderad en bollmodell. Därefter är det upp till dig om du vill testa bollen i verkligheten för att se om just den modellen passar dig och ditt spel!

Börja Här

Bollflykt Bollspinn Känsla
Bollflykt
Bollspinn
Känsla

FLYKT, SPINN & KÄNSLA:
SNABBGUIDE

Pro V1, Pro V1x, Pro V1x Left Dash och AVX golfbollar har olika egenskaper när det kommer till flykt, spinn och känsla. Spana in dessa snabbguider för att se hur modellerna skiljer sig åt och förhåller sig till varandra.
Bollrådgivning Online

BOKA EN TID MED EN AV VÅRA EXPERTER

Letar du efter rätt golfboll för ditt spel, men är osäker på hur du ska gå till väga? Nu hjälper Titleist golfbollsexperter dig att hitta den bästa bollen för ditt spel genom ett videosamtal.

Tillsammans går vi igenom Titleist produktlinje och analyserar ditt spel. Baserat på ditt spel, mål och preferenser ger vi dig en rekommendation kring vilken boll du borde spela. Rådgivningen sker helt online via Zoom mötesvideo.

Boka Din Bollrådgivning

TITLEIST GOLFBOLLAR

Frågor & svar

Ladda ner vår golfbollsbroschyr som innehåller vanliga frågor och svar och annat för dig som vill veta mer om golfbollar och hur du väljer rätt boll.

Ladda Ner

UPPTÄCK TITLEIST GOLFBOLLAR