Titleist Fitting

Titleist Custom Fitting

Det finns ingen universell utrustning som passar alla. Vi spelar golf på olika sätt och därför finns det all anledning att göra en individuell utprovning. När du gör en utprovning av golfutrustning kommer du att ha alla möjligheter att spela din bästa golf.

Club Fitting
Club Fitting

UTPROVNING GOLFKLUBBOR

BETTER FIT. BETTER GAME.

När du gör en utprovning kommer du att ha alla möjligheter att spela din bästa golf.

Utprovning Golfklubbor
Ball Fitting
Ball Fitting

UTPROVNING GOLFBOLL

HITTA RÄTT GOLFBOLL FÖR DIG

Du är värd att spela din bästa golf. Därför är det viktigt att hitta den bästa golfbollen för ditt spel.

Utprovning Golfboll

Titleist fitting events

Titleist Fitting Events ger hängivna golfare en unik fittingupplevelse av Tour-kvalitet. Alla Titleists produktspecialister har den senaste Titleist SureFit®-tekniken, ett komplett utbud av metals, järnklubbor och wedgar samt ett brett sortiment av nya och uppgraderade skaft för att säkerställa att varje golfare får de Titleist-produkter som kommer att maximera deras spel. Våra produktspecialisters kunskap och erfarenhet gör att du kan vara säker på att du får ut det mesta av din utprovningsupplevelse.

Boka Din Utprovning

Titleist Fitting Partners
Titleist Fitting Partners

TITLEIST FITTING PARTNERS

Flera av våra partners har klubbutprovning som mittpunkt i deras dagliga verksamhet. Dessa klubbar är utrustade med Titleist SureFit® teknologi för att erbjuda en hög servicenivå för golfare som vill ha en fördjupad utprovningsupplevelse.

Sök en Plats

Hitta Rätt Titleist För Dig


Hitta Rätt Golfboll

Kom Igång

Hitta Rätt Driver

Kom Igång

Hitta Rätt Järn

Kom Igång

Hitta Rätt Wedge

Kom Igång

Vanligt Förekommande frågor

Borde jag göra en utprovning för att bestämma vilken golfboll som är bäst för mitt spel?

Absolut! På Titleist har vi funnit att golfbollen är den mest förbisedda utrustningen i en amatörgolfares bag. Eftersom du använder golfbollen vid varje slag är det avgörande att spela med den boll som bäst passar ditt spel bäst. Under din utprovning kommer du även att få en bollrekommendation för vilken modell som hjälper dig att få så lågt score som möjligt.

Vad behöver jag ta med till min utprovning?

Du behöver ta med dina befintliga golfklubbor till din utprovning och värma upp innan den börjar. Generellt sett tar en utprovning cirka 30-45 minuter per klubbkategori. En fullständig utprovning som undersöker varje klubba i din bag tar cirka 2-3 timmar att genomföra. Du kommer att slå många slag, så ta det lugnt, särskilt om du genomgår en utprovning för hela bagen. Ta regelbundna pauser när du behöver det och drick mycket vatten.

Hur kommer produktspecialisten att avgöra vilka golfklubbor som är bäst för mitt spel?

Kom ihåg att komma uppvärmd. Din utprovning börjar med en diskussion för att ge din produktspecialist information om ditt spel, din nuvarande golfboll och klubbor, och vad du letar efter när det gäller prestanda. Du kommer sedan att slå en serie slag framför en launch monitor för att fånga inledande data om dina nuvarande slag. Din produktspecialist kommer att titta på dina utslag - utslagsvinkel, spinnhastighet, landningsvinkel osv. - och kommer att använda den informationen och den feedbacken som du ger för att börja testa olika klubbhuvud- och skaftkombinationer. Därefter kommer din produktspecialist att arbeta mot att optimera din bollflykt, testa en mängd olika klubbvariationer tills du hittar den kombination av klubbhuvud, skaft, vikt, lie och längd som ger bäst kvalitet.

Gör Titleist utprovningar för kvinnor och juniorer?

Golfbollen vet inte vem som slår den, och inte heller vet golfklubban vem det är som svingar den. Därför har Titleist fokus alltid varit att designa och utveckla den bäst presterande golfutrustningen för engagerade golfare på alla skicklighetsnivåer. Genom hela bagen har vi ett brett utbud med olika alternativ. Att arbeta med en auktoriserad Titleist-produktspecialist hjälper dig att hitta rätt klubbor för ditt spel.

Ska jag göra min utprovning för allt på en gång eller ta en klubbkategori åt gången?

Detta beslut är helt upp till dig. Du kan ta itu med hela din bag på en gång eller fokusera på individuella klubbkategorier när du behöver ersätta eller uppgradera din nuvarande utrustning. I båda fallen kommer din produktspecialist att se till att adressera avståndet mellan klubborna, vilket säkerställer att du har ett jämnt mellanrum mellan dina klubbor och att du har en klubba för att täcka varje meter på banan.

Kan jag bli göra min utprovning inomhus?

Det går alldeles utmärkt att göra din utprovning inomhus. Våra produktspecialister använder sig av launch monitors vilket gör det möjligt att spåra data från dina slag även inomhus. För att få med alla variabler anser vi dock att det bästa sättet att prova ut golfklubbor är utomhus, där bollflykten kan observeras i sin helhet och spåras med hjälp av data från en launch monitor. För dig som spelare är det viktigt att se bollens bana, så att du kan hjälpa din produktspecialist att göra klubbutprovningar som producerar den bollflykt som passar ditt spel bäst.

Ska jag vänta tills jag får ner mitt handicap innan jag gör en utprovning?

Att vänta förskjuter bara din förbättring. Du kommer att sänka ditt handicap mycket snabbare när du börjar spela med utrustning som passar ditt spel. Det är viktigt att förstå att en klubbutprovning gynnar alla golfare, oavsett ålder, kön eller skicklighet. De enda kraven är att du bryr dig om ditt spel och vill spela bättre.

Vad händer om jag för närvarande tar golflektioner?

Kommer min produktspecialist att rekommendera utrustning som passar den sving jag har nu eller den sving jag arbetar mot med min instruktör? Om du går igenom en svingförändring bör du först ha en konversation med din instruktör, som kan ge några förslag som du kan kommunicera till din produktspecialist. Ju mer information du kan dela, desto bättre. Om det finns en särskild rörelse som du försöker bygga in i din sving kommer din produktspecialist att kunna visa dig konsekvenserna av olika klubbspecifikationer och göra rekommendationer för klubbor som kommer att hjälpa dig när du når din nya sving.

Var kan jag göra en utprovning och vilka alternativ finns det?

Vi erbjuder en rad olika sätt att göra en utprovning, som alla ger expertråd och rekommendationer. Om du vill veta mer om Titleists fittingupplevelser kan du läsa mer på Titleist Klubbutprovning eller boka en utprovning nära dig.