Tour Speed Golf Ball Tour Speed Golf Ball Side Stamp Tour Speed Golf Ball Dozen Tour Speed Golf Ball Sleeve Tour Speed Yellow Tour Speed Yellow Side Stamp Tour Speed Yellow Dozen Tour Speed Yellow
Tour Speed Golf Ball
Tour Speed Golf Ball Side Stamp
Tour Speed Golf Ball Dozen
Tour Speed Golf Ball Sleeve
Tour Speed Yellow
Tour Speed Yellow Side Stamp
Tour Speed Yellow Dozen
Tour Speed Yellow

HASTIGHET MÖTER PRESTANDA

Titleist Tour Speed är en tredelsboll med TPU-skal som ger maximalt med längd i det långa spelet och exakt kontroll i närspelet runt green.

Fördelar för Spelare

  • Exceptionell Längd
  • Penetrerande Bollflykt i Slagen från Tee
  • Utmärkt Kontroll i Närspelet
  • Mjuk Känsla

Tekniska Egenskaper

  • Tekniskt Innovativ Kärnkonstruktion
  • Mantelskikt av Ionomer för Hastighet
  • Egenutvecklat TPU-skal (Termoplastisk Uretanskal)
  • 346 Quadrilateral Dipyramid Dimpledesign

Vårt mål på Titleist är att hjälpa golfare att spela bättre och scora lägre. Att göra en golfbollsutprovning så att du vet att du spelar den bästa golfbollen för ditt spel är en viktig del i det. Golfbollen är den enda delen i din utrustning som du använder vid varje slag och det är många skillnader i prestanda och kvalitet mellan olika märken och modeller som kan vara avgörande för ditt spel. Vi tror att den bästa utprovningen sker på golfbanan där vi använder oss av Titleist tourvaliderade ”Green-till-Tee” metod där vi provar ut golfbollar till golfare på olika nivåer, från de allra bästa i världen till amatörer med högre handicap.

Läs Mer

Det är ett faktum. Att spela en golfboll som är utprovad att passa dig hjälper dig till lägre scorer. Testa vårt onlineverktyg för att få en rekommendation av golfboll redan idag. Nästa steg är att utvärdera bollen på golfbanan för att se om den passar dig och ditt spel.

Ta Reda På Vilken Golfboll Som Passar Dig

Golfbollen är den enda delen i din utrustning som du använder vid varje slag och det är många skillnader i prestanda och kvalitet mellan olika märken och modeller som kan vara avgörande för ditt spel. Lär dig mer om vad som är viktigt att tänka på vid utprovning av golfboll samt vanliga frågor och svar.

Läs Mer

HASTIGHET MÖTER PRESTANDA

Titleist Tour Speed ger golfare den bäst presterande golfbollen i sin kategori med exceptionell längd och bollhastighet.

“OTROLIG PRESTANDA, LÄNGD OCH EN FANTASTISK KÄNSLA I NÄRSPELET. TITLEIST HAR GJORT DET IGEN.”

-Dennis Z.

DU KANSKE ÄVEN GILLAR