MAXA VARJE METER.

LSX höghastighetskärna ger mer hastighet för mer längd, samt en högre bollbana och brantare infallsvinkel vid alla slag med full sving.

SÄTT FÄRG PÅ DITT SPEL.

Matcha din personlighet och ditt golfspel med nya matta färger. I färgerna vit och matt rosa kommer golfbollarna med spelnummer 1-4, och i färgerna matt grön och matt orange kommer bollarna med spelnummer 00-11-22-33.


HÖGT, HÖGRE, VELOCITY.

Ny, förbättrad aerodynamik ger optimerad och hög bollflykt för ännu mer längd.


MAXIMERA LÄNGDEN I VARJE SLAG


"DET ÄR ROLIGT ATT SPELA EN GOLFBOLL MED KARAKTÄR. JAG ÄLSKAR VELOCITYS NYA FÄRGER."

- Emily H.

En tillverkningsprocess av högsta standard

För att säkerställa konsekvent prestanda, kvalitet och känsla i varje boll och dussin tillverkas alla Velocity golfbollar i Titleist egna bollfabriker.

Ditt Spel. Din Boll.

Hitta den bästa bollen för ditt spel.

Pro V1

Titleist Pro V1 är den bästa golfbollen från tee till green med en penetrerande bollflykt och en mycket mjuk känsla, för golfspelaren som vill spela sin bästa golf.

daf

Titleist Pro V1x ger total prestanda från tee till green med en hög bollflykt och mjuk känsla, för golfspelaren som vill spela sin bästa golf.

sds

Titleist AVX är premiumbollen för golfaren som prioriterar längd, extremt mjuk känsla och en penetrerande, låg bollflykt.

Tour Speed Side

Titleist® Tour Speed är en tredelsboll med TPU-skal som ger maximalt med längd i det långa spelet och exakt kontroll i närspelet runt green.

sdfa

För golfaren som vill ha bättre känsla ger Titleist® Tour Soft den mjukaste känslan i sin kategori av golfboll och en bättre upplevelse av prestandan.

asdf

Nya Titleist® Velocity ger hög bollflykt på alla slag för mer längd och möjliggör att stanna bollen snabbare på green.

adsf

Titleist TruFeel är den mjukaste bollen i vårt sortiment med lågt spinn i de långa slagen tillsammans med utmärkt kontroll i närspelsslagen in mot, och runt, green.

GOLF BALL SELECTOR

Få en rekommendation av golfboll

Börja Här

GOLFBOLLSUTBILDNING

Vanliga frågor om våra golfbollar

Läs Mer