Velocity Velocity Side Stamp Velocity Dozen Velocity Sleeve Velocity Matte Green Velocity Matte Green Side Stamp Velocity Matte Green Dozen Velocity Matte Green Sleeve Velocity Matte Orange Velocity Matte Orange Side Stamp Velocity Matte Orange Dozen Velocity Matte Orange Sleeve Velocity Matte Pink Velocity Matte Pink Side Stamp Velocity Matte Pink Velocity Matte Pink
Velocity
Velocity Side Stamp
Velocity Dozen
Velocity Sleeve
Velocity Matte Green
Velocity Matte Green Side Stamp
Velocity Matte Green Dozen
Velocity Matte Green Sleeve
Velocity Matte Orange
Velocity Matte Orange Side Stamp
Velocity Matte Orange Dozen
Velocity Matte Orange Sleeve
Velocity Matte Pink
Velocity Matte Pink Side Stamp
Velocity Matte Pink
Velocity Matte Pink

Maxa Varje Meter

Titleist® Velocity™ golfboll har en större och snabbare kärna för maximal hastighet, samt avancerade aerodynamiska egenskaper för optimal bollflykt. Velocity ger hög bollflykt på alla slag för mer längd och för att kunna stanna bollen snabbare på green.

Fördelar för Spelare

  • Brantare Nedfallsvinkel
  • Extremt Lite Spinn Från Tee 
  • Goda Närspelsegenskaper
  • Hög Bollflykt i Alla Slag

Tekniska Egenskaper

  • LSX Höghastighetskärna
  • Snabbare NaZ+ Skal
  • Sfäriskt delat Dimplemönster  350 Octahedral
  • Tillgänglig i Färgerna Vit, Matt Grön, Matt Orange och Matt Rosa

Vårt mål på Titleist är att hjälpa golfare att spela bättre och scora lägre. Att göra en golfbollsutprovning så att du vet att du spelar den bästa golfbollen för ditt spel är en viktig del i det. Golfbollen är den enda delen i din utrustning som du använder vid varje slag och det är många skillnader i prestanda och kvalitet mellan olika märken och modeller som kan vara avgörande för ditt spel. Vi tror att den bästa utprovningen sker på golfbanan där vi använder oss av Titleist tourvaliderade ”Green-till-Tee” metod där vi provar ut golfbollar till golfare på olika nivåer, från de allra bästa i världen till amatörer med högre handicap.

Läs Mer

Det är ett faktum. Att spela en golfboll som är utprovad att passa dig hjälper dig till lägre scorer. Testa vårt onlineverktyg för att få en rekommendation av golfboll redan idag. Nästa steg är att utvärdera bollen på golfbanan för att se om den passar dig och ditt spel.

Ta Reda På Vilken Golfboll Som Passar Dig

Golfbollen är den enda delen i din utrustning som du använder vid varje slag och det är många skillnader i prestanda och kvalitet mellan olika märken och modeller som kan vara avgörande för ditt spel. Lär dig mer om vad som är viktigt att tänka på vid utprovning av golfboll samt vanliga frågor och svar.

Läs Mer

MAXIMERA LÄNGDEN I VARJE SLAG

"DET ÄR ROLIGT ATT SPELA EN GOLFBOLL MED KARAKTÄR. JAG ÄLSKAR VELOCITYS FÄRGER."

- Emily H.

DU KANSKE ÄVEN GILLAR