Tour Soft Golf Ball Tour Soft Side Stamp Tour Soft Dozen Tour Soft Sleeve Tour Soft Yellow Tour Soft Yellow Side Stamp Tour Soft Yellow Dozen Tour Soft Yellow Sleeve
Tour Soft Golf Ball
Tour Soft Side Stamp
Tour Soft Dozen
Tour Soft Sleeve
Tour Soft Yellow
Tour Soft Yellow Side Stamp
Tour Soft Yellow Dozen
Tour Soft Yellow Sleeve

Bättre Prestanda. Bättre Spel.

Titleist® Tour Soft har den största kärna som vi någonsin tagit fram och är nu en snabbare boll som är längre i slag från tee. Den större kärnan kräver att det högteknologiska 4CE skalet är tunnare, vilket ger högre spinn i närspelet.


Fördelar för Spelare

  • Respektingivande Längd
  • Fantastisk Mjuk Känsla
  • Exceptionella Närspelsegenskaper
  • Penetrerande och Konsekvent Bollflykt

Tekniska Egenskaper

  • Titleist Största Kärnkonstruktion
  • Mycket Tunt Högteknologiskt 4CE Skal 
  • Sfäriskt Dimplemönster 342 Cuboctahedron Dimple Design
  • Tillgänglig i Vit och Gul Färg

SIDESTAMP DESIGN

Precision är viktigt och ett nytt sidestamp ger en praktisk siktlinje som gör det enklare för dig att ställa upp för din putt.

Vårt mål på Titleist är att hjälpa golfare att spela bättre och scora lägre. Att göra en golfbollsutprovning så att du vet att du spelar den bästa golfbollen för ditt spel är en viktig del i det. Golfbollen är den enda delen i din utrustning som du använder vid varje slag och det är många skillnader i prestanda och kvalitet mellan olika märken och modeller som kan vara avgörande för ditt spel. Vi tror att den bästa utprovningen sker på golfbanan där vi använder oss av Titleist tourvaliderade ”Green-till-Tee” metod där vi provar ut golfbollar till golfare på olika nivåer, från de allra bästa i världen till amatörer med högre handicap.

Läs Mer

Det är ett faktum. Att spela en golfboll som är utprovad att passa dig hjälper dig till lägre scorer. Testa vårt onlineverktyg för att få en rekommendation av golfboll redan idag. Nästa steg är att utvärdera bollen på golfbanan för att se om den passar dig och ditt spel.

Hitta den bästa bollen för ditt spel

Golfbollen är den enda delen i din utrustning som du använder vid varje slag och det är många skillnader i prestanda och kvalitet mellan olika märken och modeller som kan vara avgörande för ditt spel. Lär dig mer om vad som är viktigt att tänka på vid utprovning av golfboll samt vanliga frågor och svar.

Läs Mer


“JAG FÖREDRAR KÄNSLAN AV EN MJUK GOLFBOLL, UTAN ATT FÖRLORA LÄNGD.”

- Blake B.

DU KANSKE ÄVEN GILLAR