MER LÄNGD.

Vill du ha mer längd i dina slag från tee? Nya Tour Soft är framtagen för att ge dig just detta, utan att du förlorar kontroll i närspelet runt green.


MAXIMAL KONTROLL.

Mer spinn betyder bättre kontroll, och med nya Tour Soft får du extra spinn i närspelet och en fantastiskt mjuk känsla.


PENETRERANDE BOLLBANA OCH KONSEKVENT BOLLFLYKT.

Nya Tour Soft är konstruerad för att ge en mer penetrerande bollbana så att du kan få en konsekvent bollflykt du kan lita på, slag efter slag.

NYTT SIDESTAMP

Precision är viktigt och ett nytt sidestamp ger en praktisk siktlinje som gör det enklare för dig att ställa upp för din putt.


“JAG FÖREDRAR KÄNSLAN AV EN MJUK GOLFBOLL, UTAN ATT FÖRLORA LÄNGD."

- Blake B.

En tillverkningsprocess av högsta standard

För att säkerställa konsekvent prestanda, kvalitet och känsla i varje boll och dussin tillverkas alla Tour Soft golfbollar i Titleist egna bollfabriker.

Ditt Spel. Din Boll.

Hitta den bästa bollen för ditt spel.

Pro V1

Titleist Pro V1 är den bästa golfbollen från tee till green med en penetrerande bollflykt och en mycket mjuk känsla, för golfspelaren som vill spela sin bästa golf.

daf

Titleist Pro V1x ger total prestanda från tee till green med en hög bollflykt och mjuk känsla, för golfspelaren som vill spela sin bästa golf.

sds

Titleist AVX är premiumbollen för golfaren som prioriterar längd, extremt mjuk känsla och en penetrerande, låg bollflykt.

Tour Speed Side

Titleist® Tour Speed är en tredelsboll med TPU-skal som ger maximalt med längd i det långa spelet och exakt kontroll i närspelet runt green.

sdfa

För golfaren som vill ha bättre känsla ger Titleist® Tour Soft den mjukaste känslan i sin kategori av golfboll och en bättre upplevelse av prestandan.

asdf

Nya Titleist® Velocity ger hög bollflykt på alla slag för mer längd och möjliggör att stanna bollen snabbare på green.

adsf

Titleist TruFeel är den mjukaste bollen i vårt sortiment med lågt spinn i de långa slagen tillsammans med utmärkt kontroll i närspelsslagen in mot, och runt, green.

GOLF BALL SELECTOR

Få en rekommendation av golfboll

Börja Här

GOLFBOLLSUTBILDNING

Vanliga frågor om våra golfbollar

Läs Mer