NYA PRO V1® & PRO V1x®

De nya Pro V1 och Pro V1x är utformade för att överträffa. Med mer längd och mer konsekventa resultat är de här golfbollarna golfvärldens bästa kombination av hastighet, spinn och känsla. Utvecklade av Titleist-forskare, tillverkade i Titleists golfbollsfabriker och validerade av de bästa spelarna i världen - de nya Pro V1 och Pro V1x är de mest avancerade och bäst presterande golfbollarna vi någonsin har tillverkat.

Den bästa kombinationen av hastighet, spinn och känsla inom golf

2023 Titleist Pro V1 Golf Ball Core Cutaway

PRO V1 SPELARFÖRDELAR

Pro V1 är det optimala valet för de flesta golfspelare och är även den mest spelade bollmodellen inom golf. Nya Pro V1 levererar nu ännu mer längd och mer konsekventa resultat. Jämfört med Pro V1x kommer Pro V1 att flyga lägre och även spinna mindre i det långa spelet, samtidigt som den ger liknande spinn kring greenen och en mjukare känsla. Överträffa med helt nya Titleist Pro V1.

Total prestanda med högre bollflykt och mer spinn

2023 Titleist Pro V1<span>x</span> Golf Ball Core Cutaway

PRO V1x SPELARFÖRDELAR

Pro V1x lyfter spelarnas golfspel med en hög bollflykt, exakt spinn och kontroll, mer längd och mer konsekventa resultat för att ge total prestanda. Jämfört med Pro V1 flyger Pro V1x högre, spinner mer i det långa spelet och har en fastare känsla. Överträffa med helt nya Titleist Pro V1x.

Designed to Outperform


High Gradient Core

Se hur vi levererar längd och konsekventa resultat genom vår nya high gradient core-teknologi och lär dig hur detta kommer att hjälpa ditt spel.

Ny Aerodynamik

Varje Titleist-golfbollsmodell har olika bollflykt eftersom varje golfboll har sin egen unika och optimerade aerodynamiska design. Ta en närmare titt på hur vi levererar den bästa bollflykten inom golf.

HITTA DIN TITLEIST

Det är ett faktum. Att spela en golfboll som är utprovad att passa dig hjälper dig till lägre scorer. Baserat på dina svar kommer detta verktyg ge dig förslag på en golfboll som du borde prova. Nästa steg är att testa den i verkligheten för att se om den passar dig och ditt spel.

Gör Testet