Vänligen ange ett giltigt postnummer och en giltig stad
ELLER
Söker efter postnummer:

Inte ditt postnummer? Ange ditt postnummer för att hitta närmaste Titleist produktspecialist eller golfbutik.

resultat inom

Försök att ange ditt postnummer eller klicka på knappen "Använd min nuvarande plats" ovan för att hitta en Titleist produktspecialist eller en återförsäljare nära dig.

INGA FITTING EVENT ELLER GOLFBUTIKER INOM DIN SÖKNING

Efterfråga en klubbutprovning i ditt område med en av våra produktspecialister

Efterfråga en klubbutprovning

Rekommenderade produktspecialister

   Titleist Fitting
   Info

   Titleist produktspecialister genomför våra golfklubbsutprovningar. Vår personal är experter på det de gör och de har de senaste Titleist SureFit®-verktygen och en full uppsättning av klubbhuvuden och mängder av skaft. Våra produktspecialister har djup och ingående kunskap om våra produkter och har arbetat med hundratals golfare över hela Norden. Om du bokar en utprovning med oss kan du vara säker på att du får ut det mesta av din utprovningsupplevelse. Visa tillgänglighet och boka din utprovning.

   Fitting Partner
   Info

   Flera av våra partners har klubbutprovning som mittpunkt i deras dagliga verksamhet. De är utrustade med Titleist SureFit® teknologi för att erbjuda en hög servicenivå för golfare som vill ha en fördjupad utprovningsupplevelse.

   Återförsäljande Partner
   Info

   Platser som har tillstånd att sälja Titleist-produkter och kan genomföra en klubbutprovning. Produktutbud och tillgänglighet kan variera.

   FÅ DEN BÄSTA UTPROVNINGEN FÖR DITT SPEL

   Custom Fittings
   Custom Fittings
   Titleist Fitter
   Titleist Fitter

   Titleist Fitting

   Titleist produktspecialister är experter på det de gör och har de senaste Titleist SureFit®-verktygen med en full uppsättning av klubbhuvuden och mängder av skaft. Våra produktspecialister har djup och ingående kunskap om våra produkter och har arbetat med hundratals golfare över hela Norden. Visa tillgänglighet och boka din utprovning.

   Fitting Partners
   Fitting Partners

   Fitting Partners

   Flera av våra partners har klubbutprovning som mittpunkt i deras dagliga verksamhet. De är utrustade med Titleist SureFit® teknologi för att erbjuda en hög servicenivå för golfare som vill ha en fördjupad utprovningsupplevelse.

   Retail Partners
   Retail Partners

   Återförsäljande Partner

   Platser som säljer Titleist-produkter och/eller kan genomföra en klubbutprovning. Produktutbud och tillgänglighet kan variera.

   Titleist Custom Fitting
   Titleist Custom Fitting

   TITLEIST CUSTOM FITTING

   Det finns ingen universell utrustning som passar alla. Vi spelar golf på olika sätt och därför finns det all anledning att göra en individuell utprovning av utrustning. När du gör en utprovning av golfutrustning kommer du att ha alla möjligheter att spela din bästa golf.

   Upptäck Titleist Fitting

   Vanliga frågor & Svar

   Behöver jag göra en utprovning för att vara säker på att jag spelar den bästa golfbollen för mitt spel?

   Ja! Alla golfare, oavsett handicap, ålder eller kön, kan dra stora fördelar av att lära sig mer om golfbollar och prova ut vilken golfboll som passar dem bäst. Varför har valet av golfboll stor betydelse? Det finns ingen viktigare del i din utrustning än golfbollen eftersom du använder den vid varje slag. Ta kontakt med din tränare eller lokala pro på din golfklubb för att få hjälp med att prova ut rätt golfboll för ditt spel.

   Vad behöver jag ta med mig om jag ska göra en klubbutprovning på ett Titleist Fitting Event?

   Ta med dig din nuvarande uppsättning av golfklubbor då vi vill se vad du spelar med idag. Kom ca 15 minuter innan innan din inbokade tid så du har tid att värma upp.

   Hur lång tid pågår utprovningen under era Titleist Fitting event?

   En klubbutprovning med oss tar ca 45 minuter per klubbkategori. Vid bokningstillfället anger du vilken typ av golfklubba som du vill göra en utprovning av.

   Hur avgör produktspecialisten vilka golfklubbor som är bäst för mitt spel?

   Innan utprovningen startar går du tillsammans med vår produktspecialist igenom ditt spel såsom styrkor, svagheter och mål. Därefter slår du en serie bollar framför en launch monitor med din gamla utrustning så vi får data att utgå från och ser din nuvarande prestation. Vår produktspecialist tittar på utgångsvinkel, spinntal, bollflykt m.m och börjar sätta ihop olika kombinationer av klubbhuvud och skaft. Sedan arbetar produktspecialisten med att optimera din bollflykt och vi testar en mängd kombinationer av klubbhuvud, skaft, vikt, lie och längd tills vi hittar den sammansättning som presterar bäst för just dig.

   Gör Titleist klubbutprovningar för damer och juniorer?

   Vi gör klubbutprovningar för alla typer av golfare - oavsett kön, ålder eller handicap. Vi strävar efter att utveckla den bästa golfutrustningen för dedikerade golfare på alla nivåer. Om du besöker oss så hjälper vi dig att hitta rätt klubbor för just ditt spel.

   Kan jag göra utprovning av golfklubbor inomhus?

   En inomhusutprovning kan vara effektiv om fittern använder sig av en launch monitor som mäter dina slag. Dock tycker vi att en utprovning utomhus är att föredra där det går att se bollflykten. Det är även viktigt för dig själv att se din bollbana och riktning för att hitta den golfutrustning som passar ditt spel och tillfredsställer ditt öga. Vi rekommenderar även att slå på gräs så att du känner hur golfklubban interagerar med gräset.

   Borde jag vänta med att göra en utprovning tills jag fått ner mitt handicap?

   Om du väntar skjuter du egentligen bara upp din förbättring. Du kommer att sänka ditt handicap mycket snabbare när du väl börjar spela med utrustning som passar ditt spel. Vi tar emot golfare på alla nivåer på våra fitting event.

   Jag tar för närvarande golflektioner. Kommer Titleist produktspecialist att rekommendera utrustning som passar den sving jag har nu, eller den sving jag arbetar mot att få med min tränare?

   Om du går igenom en förändring av din sving så bör du först ha ett samtal med din tränare som kan ge dig några förslag om vad du kan berätta till vår produktspecialist under utprovningen. Ju mer information som vi får från dig, desto bättre. Om det finns separata rörelser som du försöker få in i din sving så kommer vår produktspecialist att kunna visa dig hur olika klubbsammansättningar kommer att påverka svingen och rekommendera klubbor till dig som hjälper dig i din nya sving.

   Var kan jag göra en utprovning av golfklubbor?

   Varje år genomför våra egna produktexperter hundratals Titleist fitting event i Sverige, Norge, Danmark och Finland. På dessa event kan du boka in din tid för utprovning av golfklubbor. Du kan se vilka golfklubbar som vi besöker och var du kan boka in dig längst upp på sidan

   Om du vill utforska andra möjligheter att göra en utprovning av golfklubbor så kan du läsa mer genom att besöka vår klubbutprovningssida.

   HITTA RÄTT TITLEIST FÖR DIG


   Test: Hitta Rätt Golfboll

   Börja Här

   Test: Hitta Rätt Driver

   Börja Här

   Test: Hitta Rätt Järnklubbor

   Börja Här

   Test: Hitta Rätt Wedge

   Besök Vokey.com