PRO V1® & PRO V1x®

För att vara bäst idag måste du överträffa den spelare du var igår. Titleist Pro V1 och Pro V1x är utvecklade av Titleists forskare, tillverkade i Titleists fabriker och validerade av världens bästa spelare - Pro V1 och Pro V1x är designade för att överträffa med mer längd, mer konsekventa resultat och oöverträffad kontroll.

Den bästa kombinationen av hastighet, spinn och känsla inom golf

Pro V1 är det optimala valet för de flesta golfspelare och är även den mest spelade bollmodellen inom golf. Nya Pro V1 levererar nu ännu mer längd och mer konsekventa resultat. Jämfört med Pro V1x kommer Pro V1 att flyga lägre och även spinna mindre i det långa spelet, samtidigt som den ger liknande spinn kring greenen och en mjukare känsla. Överträffa med helt nya Titleist Pro V1.

Köp Nu

Total prestanda med högre bollflykt och mer spinn

Pro V1x lyfter spelarnas golfspel med en hög bollflykt, exakt spinn och kontroll, mer längd och mer konsekventa resultat för att ge total prestanda. Jämfört med Pro V1 flyger Pro V1x högre, spinner mer i det långa spelet och har en fastare känsla. Överträffa med helt nya Titleist Pro V1x.

Köp Nu

Designed to Outperform


High Gradient Core

Se hur vi levererar längd och konsekventa resultat genom vår nya high gradient core-teknologi och lär dig hur detta kommer att hjälpa ditt spel.

Ny Aerodynamik

Varje Titleist-golfbollsmodell har olika bollflykt eftersom varje golfboll har sin egen unika och optimerade aerodynamiska design. Ta en närmare titt på hur vi levererar den bästa bollflykten inom golf.

Du är värd att spela din bästa golf. Därför är det viktigt att hitta den bästa golfbollen för ditt spel.


Upptäck