Testare av golfbollar

Vill du bidra till utvecklingen av den främsta golfbollen inom golf? Anmäl dig till Team Titleist eller uppdatera din profil nedan för att få chansen att vara med.

VALIDERING AV GOLFBOLLAR

På Titleist är vårt främsta mål att hjälpa golfspelare att spela så bra som möjligt. Vi testar och validerar våra golfbollars prestanda med golfspelare på alla nivåer, från tourspelare till fritidsgolfare. Spelarnas feedback är avgörande för utvecklingsprocessen och säkerställer att våra produkter levererar den prestanda som spelarna behöver för att spela sin bästa golf.

VALIDERING AV GOLFBOLLAR

BLI EN DEL AV BOLLTESTAR-TEAMET

Om du vill bli en del av våra testpaneler för golfbollar kan du anmäla dig till Team Titleist genom att fylla i informationen nedan. Följ oss även på Instagram, @Titleistsverige. Om du redan är med i Team Titleist ber vi dig att uppdatera dina uppgifter och skicka in de igen.

Våra testpaneler varierar i storlek och omfattning och därför kan vi inte garantera att alla kommer att väljas ut för att delta. Vi kommer dock att göra vårt bästa för att inkludera så många Team Titleist-medlemmar som möjligt för de här spännande tillfällena.

Den här gången kommer vi att välja ut en testpatrull bestående av ett antal Team Titleist-medlemmar för att testa och validera nya generationen av Pro V1 och Pro V1x. Om du blir utvald till detta bolltestet kommer de nya Pro V1 och Pro V1x att skickas ut till dig. Du blir även tillskickad en QR-kod vilket leder till ett formulär där du får beskriva hur du upplevde golfbollarna.

Tack för ditt deltagande!

= Required


Nyhetsbrev