Titleist T-Series Järnklubbor

STRIKINGLY NEW. PURE TITLEIST.

T-Series representerar ett helt unikt sätt att framställa järnklubbor - inifrån och ut. Järnen är byggda med banbrytande teknologi som inkluderar nya Max Impact, och ger balans mellan kraft och prestanda vilket skiljer sig från allt vi någonsin gjort förut. Efter bara ett slag med järnen känner du direkt att de är 100 % Titleist.

STRIKINGLY NEW. PURE TITLEIST.

T-Series representerar ett helt unikt sätt att framställa järnklubbor - inifrån och ut. Järnen är byggda med banbrytande teknologi som inkluderar nya Max Impact, och ger balans mellan kraft och prestanda vilket skiljer sig från allt vi någonsin gjort förut. Efter bara ett slag med järnen känner du direkt att de är 100 % Titleist.

3D Approach

EN ANNORLUNDA INSTÄLLNING TILL UTVECKLINGEN AV JÄRN

Titleist ingenjörer förstår att ett visst avstånd innefattar mer än bara ett nummer. Kvaliteten på ett järnslag måste bedömas i tre dimensioner: Längd, spridning och vinkeln för bollens nedstigning (distance, dispersion, angle of descent). Denna djupare förståelse för järnspelet gynnade och la grunden för utvecklingen av T-series.

Distance with T-Series Irons

Längd du kan lita på

T-Series järnklubbor går långt, men längd är värdelöst om det inte är konsekvent. Titleist järn är utformade för att ge ett repeterbart, pålitligt avstånd.

Dispersion with T-Series Irons

Design för mindre spridning

Titleist ingenjörer använder sin expertis inom design av klubbhuvud och tungstensviktning för att skapa järnklubbor som gör att alla slag blir bättre. Från de noggrant balanserade T100 och T100•S till T200 med konsekvent längd och de spelförlåtande T400 är järnklubborna i T-series designade för att få alla slag att landa närmare målet.

Brantare Nedåtstigande Vinkel:<br>Förmågan att snabbt få stopp på bollen

Brantare Nedåtstigande Vinkel:
Förmågan att snabbt få stopp på bollen

Ett järnslag som flyger långt men inte stannar på green gynnar inte din score. Varje T-series järn producerar en nedåtstigande vinkel (angle of descent, som är vinkeln när bollen faller nedåt från dess högsta punkt) som har den perfekta balansen mellan mer längd och att behålla kraften att kunna stanna slaget på green.

Max Impact

T200 och T300 järnen får kraft från Max Impact teknologin som är en slående innovation och ger maximalt med hastighet över hela träffytan samtidigt som det överlägset fina ljudet och känslan bevaras.

Modeller

Från tourens bästa spelare till de bästa i ditt golfsällskap är T-series järnen designade för att hjälpa kräsna spelare oavsett spelskicklighet till sina lägsta scorer. Från precisionen med T100 till de förlåtande T400 är T-series järnen för de spelare som vet skillnaden mellan att önska de kunde och veta att de kan.

Spela med precision

Järnklubba med prestanda och kvalitet som tourspelare efterfrågar och design som är förtroendeingivande.

Upptäck T100

Strike From Farther

Den helt smidda konstruktionen av T100•S är en solid klubba som genererar kontroll, exakt prestanda och mer längd. 

Nu kan du välja All Black som ett alternativ i din custombeställning av T100•S. Begränsad upplaga.

Upptäck T100•S

Gå för varje pinne

Distansjärn med fördelarna av en smidd träffyta och Max Impact smakfullt integrerat för ett utseende som tillfredsställer det kräsna ögat.

Nu kan du välja All Black som ett alternativ i din custombeställning av T200. Begränsad upplaga.

Upptäck T200

Ta ditt spel till nästa nivå

Spelförbättrande järnklubba med längd från Max Impact och lite större design av klubbhuvud.

Upptäck T300

Launch it longer

Titleist längsta och mest förlåtande järnklubba. Få längd att kännas enkelt med T400.

Upptäck T400

Fitting

HITTA DET BÄSTA FÖR DITT SPEL

Din certifierade Titleist fitter kan göra en utprovning av den modell eller modeller som passar dig allra bäst så att du utnyttjar din fulla potential. Med hjälp av allt från själva klubbhuvudet till val av skaft och uppsättning klubbor, kommer fittern hjälpa dig till bättre slag med varje enskild klubba.

Hitta en custom fitter nära dig Boka din utprovning