Titleist Järnklubbor

Alla järnslag har olika förutsättningar. Läge, stans, vind, höjd, carry, sluttning. Järnklubborna i T-Series är utvecklade med en känsla för spelet i spelet. Oavsett vad du behöver för ditt nästa inspel kommer du att ha den precision som krävs för att lyckas.

Våra Järnklubbor


T100

Proffsens Moderna Järnklubba

Det är inte utan anledning som den är tourens populäraste järnklubba – och nu med ännu fler anledningar att hålla sig kvar på toppen.

Utforska

T100•S

Proffsens Smidda Järnklubba

Den moderna järnklubban med den extra längd du behöver för att spela och prestera ditt bästa. Med två grader starkare loft än T100.

Utforska

T200

Proffsens Järnklubba För Mer Längd

Vi har tagit allt det bästa från förra generationen och krympt det till en kompakt form redo för touren, och redo för dig.

Utforska

Limited Edition

T-Series Black

I en hållbar och svart finish som ger den snygga och Tour-inspirerade looken som spelarna älskar. Tillverkad i begränsad upplaga.

Utforska

T300

Maximalt Förlåtande Egenskaper

Nya T300 kan ge dig bättre utgångsvinkel, mer längd och större kontroll samtidigt som du får maximalt förlåtande egenskaper.

Utforska

T400

Superlätt Med Superlängd

T400 är Titleist längsta och mest förlåtande järnklubba för spelare med lägre svinghastighet som vill ha högre bollflykt och längre slag.

Utforska

620 MB

Klassisk Muscle Back

Utvecklad för bättre spelare med kontroll som önskar oslagbar känsla och utseende.

Utforska

620 CB

Klassisk Cavity Back

Utvecklad för bättre spelare med kontroll som önskar en elegant och vacker cavity back.

Utforska

Våra Utility-järn


T200 Custom-byggda

Proffsens Järnklubba För Mer Längd

Custom-byggda långa T200-järnklubbor är valet för golfare som vill ha maximal bollhastighet med enastående känsla och utseende.

Utforska

U•505

Utility-järnklubba för alla lägen

Nya U•505 är den optimala, kompakta utility-klubban med hög utgångsvinkel och utseende, känsla och ljud mer som i en järnklubba.

Utforska

Målet är enkelt: Att få fullständigt förtroende för varje klubba i din bag. Att veta att varje klubba går att lita på och presterar som förväntat, så att du kan sänka din score. Hitta ett Titleist Fitting Event genom länken nedan.

Boka en utprovning

Genom detta onlineverktyg kan du besvara ett antal frågor och baserat på dina svar få rekommendationer kring vilka järnklubbor som passar ditt spel. Därefter är det upp till dig om du vill testa dessa klubbor i verkligheten och se om de presterar optimalt för dig.

Starta Här