718 AP1

SIKTE. LJUD. SULA.

Nästa generation av Scotty Cameron Select är en utveckling av den precisionfrästa putterserien framtagen för prestanda med elegant design i åtanke. Metoden att använda multimaterialkonstruktion där träffytans inlägg antingen är av 303 rostfritt stål eller 6061 flygplansaluminium kombineras med ett klubbhuvud i rostfritt stål för extraordinär balans, viktfördelning, ljud och känsla.

Nya Fastback 2 och Squareback 1.5 finns tillgängliga från 15 februari, 2019

Rek.pris: 3999 SEK

Nyhet 2019 - Fastback 2 & Squareback 1.5

Bättre än någonsin

Nästa generationen av Scotty Cameron Select är en utveckling av den precisionsfrästa putterserien framtagen för prestanda med elegant design i åtanke.

Läs mer på ScottyCameron.com

Förfinade konturer

Sikte

Med förfinade linjer på alla Select modeller har Scotty fokuserat på att få topplinjen att se tunnare ut genom att ge varje modell en något rundare radie. Dimensionerna på skaftinfästningen, kanter och vinklar har alla linjerats upp bättre för ett renare utseende vid adressering

Förbättrad Känsla

Ljud

Förbättrat ljud och känsla är resultatet av 30% mer vibrationsdämpande material mellan "face inlays" och putterkroppen.

Överlägsen setup

Sula

Tack vare sulans fyrdimensionella balansering förändras balanspunkten i varje enskild Select-putter för att ta i beräkning putterns skaft-och greppvikt samt varje enskild modells offset. Detta ger oss en putter som är helt perfekt rak vid adressering och blir lättare att linjera upp.

"Jag är superfokuserad på de allra finaste detaljerna. Dessa detaljer kan göra stor skillnad i hur en putter presterar. Vi har gjort den bästa putterserien någonsin ännu bättre."

- Scotty Cameron, Master Craftsman

Modeller


NY Fastback 2

Som komplement till en ny infästning ger den förfinade topplinjen ett nättare utseende och minskar träffytans höjd. Fastback 2 har samma multimaterials konstruktion som Selectseriens mid-mallets med dess precisionsfrästa, MOI-höjande inlägg av 6061 flygplansaluminium som med en utsökt design kombineras med putterhuvudet av 303 rostfritt stål.

NY Squareback 1.5

Den nya Squareback 1.5 med en ny integrerad mini-slant infästning som ytterligare lyfter den fyrkantiga formen. Modellens uppdaterade infästning ger lite mer tow-flow än dess motpart, d.v.s en mid-bend Squareback.

Newport

Den ikoniska “three-tier” designade Newport har ett kortare och rundare blad med insert i 303 rostfritt stål med uppdaterat utseende där Scottys ikoniska tema med tre röda prickar utvidgats till hälen av träffytan och sulan.

Newport 2

Små finjusteringar av topplinjen gör att Newport 2 ser tunnare ut vid adressering vilket är något som föredras av de bästa spelarna i världen. Upp till 30% mer vibrationsdämpande material förbättrar även ljudet.

Newport 2.5

Newport 2.5 har en mjukare fräsning av skaftinfästningen som ger trakvarts offset och mer toeflow tillsammans med putterseriens fyrdimensionella sulbalansering och förbättrade vibrationsdämpning.

Newport 3

Den hälskaftade Newport 3 förenar en tårformad design med mycket toeflow. Kantfräsningen har gjorts mjukare för mer skulpterade konturer, uppdaterad fyrdimensionell sulbalansering, och förbättrad vibrationsdämpning.

Laguna

Scottys senaste, omarbetade Laguna, låter oss få tillbaka en populär form av putterhuvud tillverkad med modern Select-teknologi och en ny lätt vinklad infästning för mer toeflow.

Fastback

2018 års Fastback ersätter Mallet 1:s design av siktlinje med en enskild fräst siktlinje som ger det renare utseende som tourspelarna föredrar samtidigt som det möjliggör ytterligare vibrationsdämpning mellan sulan och putterkroppen.

Squareback

2018 års Select Squareback har mjukare konturer och små finjusteringar av formen. Den frästa siktlinjen, istället för upphöjda siktlinjer, möjliggör att mer vibrationsdämpande material kan placeras mellan träffytans sula och putterkroppen.

Produktinformation


Multi-materials teknologi

med inlägg eller face-sole konstruktion som är anpassade efter varje puttermodell.

Mjuk men solid känsla

från det integrerade vibrationsdämpande inlägget som ansluter med mid-milled inlägget eller face-sole komponenterna till putterhuvudet.

Modern estetik

med inlägget från sulan till topplinjen, matt finish, elegant färg och grafik.

Balanserad och förlåtande

med Selects häl-och-tåviktningsteknologi som anpassas efter skaftets längd.

Specifikationer

 MODELL LOFT LIE RH/LH LÄNGD INFÄSTNING TOE FLOW OFFSET LAGERFÖRDA GREPP
NEWPORT  3.5°  70° RH  33", 34", 35"  Plumbing  Medium  Full Shaft Matador Select Black
NEWPORT 2  3.5°  70° RH/LH  33", 34", 35"  Plumbing  Medium  Full Shaft Matador Select Black
NEWPORT 2.5  3.5°  70° RH  33", 34", 35"  Short Flare  Near Maximum   3/4 Shaft Matador Select Black
NEWPORT 3  3.5°  70° RH/LH  33", 34", 35"  Flow  Maximum  Full Shaft Matador Select Black
LAGUNA  3.5°  70° RH  33", 34", 35"  Mini Slant  Maximum  Full Shaft Matador Select Black
FASTBACK  3.5°  70° RH  33", 34", 35"  Flowing Single Bend  Near Minimum  Full Shaft Matador Select Black
FASTBACK 2  3.5°  70° RH  33", 34", 35"  Plumbing  Medium  Full Shaft Matador Select Black
SQUAREBACK  3.5°  70° RH  33", 34", 35"  Flowing Single Bend  Near Minimum  Full Shaft Matador Select Black
SQUAREBACK 1.5  3.5°  70° RH  33", 34", 35"  Mid-slant  Medium  Full Shaft Matador Select Black

LAGERFÖRDA GREPP

Matador Select Black

Matador Select Black

Ger dig tourvaliderad prestanda och mjuk känsla som föredras av tourspelarna.

Fler putters från Scotty Cameron

Futurafamiljen blandar de bästa designerna från tidigare modeller med Scotty Camerons fortsatta innovativa sätt att bygga putterkontruktioner i multimaterial.

Futura Produktinformation