UTILITYKLUBBOR SOM SPELARE LÄNGTAR EFTER

Mer längd än med en vanlig järnklubba, mindre spinn än med en hybrid. U•500 och U•510 kallas för utility-järn av en anledning. Dessa klubbor är utformade för att utöka dina alternativ av olika slag med de längre klubborna i bagen. Med U-series utility-järnklubbor handlar det om att leverera det där speciella slaget precis när du behöver det som allra mest.

Player Inspired

De Frågade. Vi Levererade.

Utmaningen som våra ambassadörer på touren gav till vår R&D-avdelning var tydlig: ta fram en utilityklubba med hög prestanda, gjord för spelets utmaningar, och som är värdig att bära Titleist logga. Så vad kom vårt team fram med? Inte bara en, utan två helt nya och fantastiska alternativ att välja mellan.

Förlåtande.

Enkel Längd För Alla.

U-series utility-järn sätter stopp för de nerver som kan visa sig när det är dags att slå med de längre järnklubborna. Båda modellerna har en tungstensviktning med hög densitet för att kontrollera tyngdpunkten (CG:n) i klubborna, samt för att skapa konsekvent bollhastighet och längd.

shafts

Nå Full Potential Med Fler Skaftalternativ.

Till U•Series klubbor finns flera customalternativ tillgängliga gällande skaft i grafit och stål. Varje lagerfört hybrid- och järnskaft i Titleist sortiment erbjuds utan extra kostnad.

MED EN UNIK ANVÄNDBARHET

Mångsidighet är kärnan i U-series. Från kraftfulla, låga slag från tee till svåra lägen i tjock ruff; dessa utility-järn kan användas för alla slag du kan tänka dig.
Ta dig en titt på U•500 i spel.

EN DYNAMISK DUO

Både U•500 och U•510 har redan blivit favoriter på touren. Här nedan kan du läsa mer om utility-järnen.

Gjord för spelets olika utmaningar. Med extrem mångsidighet och låg loft är denna utility-järnklubba skapad för att slå alla tänkbara slag.

Läs mer

POWER UTILITY

Detta utility-järn har hybridliknande egenskaper med formen av en kraftfull järnklubba för högre utgångsvinkel och längd.Läs mer