Vokey Design Wedgar

Hantverk.
Tour-testad teknologi.

Hantverk.<br />Tourvaliderade.
Hantverk.<br />Tourvaliderade.

Hantverk.
Tourvaliderade.

Nya Spin Milled 6 wedgear etablerar en ny prestandastandard genom att förbättra de tre nyckelområdena i wedgespelet: exakt avståndsgapping, mångsidighet i slagen och maximal spinn.

Se detaljer kring SM6

Historien bakom SM6

Progressiv tyngdpunkt

Justerar tyngdpunkten vid impact position för varje loft genom hela wedgesetet för att skapa exakta avstånd och kontroll på bollbanan med en exceptionell känsla.

Upptäck Progressiv tyngdpunkt

TX4 skåror

Med en ny struktur som går parallellt över träffytan so, skapar en mer konsekvent skårkant som håller högre kvalité och tål mer spinn.

Upptäck TX4 skåror

Tourvaliderade slipningar

Fem olika slipningar som erbjuder förbättrad mångsidighet i sina slag och en möjlighet att kunna välja wedgear efter deras svingtyp och bantyp.

Upptäck SM6 slipningar

Wedge Gapping & Bounce

Anpassa dina wedgar till din svingtyp, stil och golfbanans kondition.

Upptäck wedgefitting

Mer från Vokey Design

Besök Vokeys hemsida för exklusivt innehåll och videos, kom i kontakt med WedgeWorks och Vokey Store produkter och service - och mycket mer!

Besök Vokey.com

Mer sätt att skjuta lägre scorer.
Mer sätt att skjuta lägre scorer.

Mer sätt att skjuta lägre scorer.

Designade och tillverkade med Titleist höga krav på kvalite och prestanda i kombination med den patenterade Spin Milled teknologin ger Vokey SM5 wedgarna en klar fördel gällande prestanda genom nya och djupare TX3 skåror, utseende och sulformer direkt från Touren samt marknadens största utbud av loft, bounce och sulformer.

Se detaljer kring SM5

Hitta en Fitting-anläggning