CONCEPT X 7.2 LTD

Inspirerad av den populära Phantom X 7 och dess mallet-form på professionella golftourer över hela världen - med en I-beam skaftinfästning - har Scotty Cameron skapat specialutgåvan Concept X 7.2 LTD för att ge golfare möjlighet att själva uppleva en design som normalt endast finns på touren.

Den precisionsfrästa modellen i flera material har en elegant Tour Black-finish, en unik siktlinje och en estetisk utformning som tillsammans skapar en unik limiterad utgåva. Med sin helt nydesignade eleganta infästning ger denna förfinade, high-MOI mallet det bästa av två världar - en putter som svingar som ett blad med stabiliteten hos en mallet.

Hos utvalda återförsäljare världen över från och med fredagen den 15 september.

Titleist Scotty Cameron Champions Choice Button Back Titleist Scotty Cameron Champions Choice Button Back Titleist Scotty Cameron Champions Choice Button Back Titleist Scotty Cameron Champions Choice Button Back
Titleist Scotty Cameron Champions Choice Button Back
Titleist Scotty Cameron Champions Choice Button Back
Titleist Scotty Cameron Champions Choice Button Back
Titleist Scotty Cameron Champions Choice Button Back

SKAPAD FÖR TOUR. BYGGD FÖR ATT PRESTERA.

NY SKAFTINFÄSTNING

Den nya designen har konstruerats med den exakt önskade gramvikten och med en offset på skaftinfästningen för att underlätta ett lätt tåflöde och en övergripande korrekt balans. Detta tillsammans skapar en unik putter i limiterad upplaga med industriell gravyr på varje sida av dess I-beam skaftinfästning.

KONSTRUKTION I FLERA MATERIAL

Genom att integrera precisionsfräst 303 rostfritt stål med en sula i 6061 aluminium och en vibrationsdämpande teknik använder Concept X 7.2 LTD Scotty Camerons designmetodik. Det vill säga att använda kompletterande material för att uppnå optimal prestanda vid putterns önskade längd och vikt.

FÖRFINAT SIKTE MED DUBBELT SYFTE

Tre frästa siktpunkter på topplinjen med accent i rött och maskinbearbetade metallkanter är ihopkopplade med dubbla grå siktlinjer i flänsen för att rama in golfbollen och ge en säker, stabil inriktning.

TOURVALIDERAD PRESTANDA

Concept X 7.2 LTD finns även i vänster och har genomgående Scotty Camerons dual milled face-teknik, som kombinerar mjukare känsla med en extremt stabil träffyta från häl till tå. Den är tillverkad av 303 rostfritt stål och integrerad med en sulplatta i 6061 aluminium för idealisk viktfördelning. Med ett nytt Pistolero Plus-grepp, ett anpassat Concept X LTD-skaftband och en matchande headcover är utseendet komplett.

GREPP & HEADCOVER

Scotty Cameron Jet Set

Pistolero Plus Grip

Scotty Cameron Jet Set

Headcover

Specifikationer

Om du ser detta på mobilen skrolla vänster till höger:

Modell
RH/LH
Längd
Loft
Lie
Infästning
Tårotation Offset
Grepp
Concept X 7.2 LTD
RH/LH*
33", 34", 35"
3.5°
70°
I-Beam Plumbing Neck Near Minimum One Shaft Pistolero Plus

*LH-modellen finns endast i 34" längd

Scotty Cameron Showcase Partners

Hos Scotty Cameron Showcase Partners kan du enkelt se, prova och köpa de senaste produkterna.

Hitta En Showcase Partner