Scotty Cameron MONOBLOK

Med sin sedvanliga passion för att skapa putters som presterar på golfens högsta nivåer presenterar Scotty Cameron nu nya MONOBLOK 6 och MONOBLOK 6.5. Det här är mallet-putters med rundade former tillverkade i limited edition och inspirerade av de fortsatta framgångarna för tourspelare som spelar föregående generation av GOLO-putters på tourer runt om i världen. De påminner om GOLO-designen, men har en ny och hett eftertraktad huvudstorlek i två hosel- och skaftkonfigurationer med olika syfte. Med inspiration från ett ikonförklarat hjul tillverkat i ett stycke metall har Scotty namngivit sina putters MONOBLOK för att hylla sin tradition av precisionsfrästa putters i ett solitt stycke 303 rostfritt stål.

Rek. Pris: 8599:- Finns i Utvalda Golfshoppar Från 7 Oktober, 2022

Titleist Scotty Cameron Jet Set Titleist Scotty Cameron Jet Set Titleist Scotty Cameron Jet Set Titleist Scotty Cameron Jet Set
Titleist Scotty Cameron Jet Set
Titleist Scotty Cameron Jet Set
Titleist Scotty Cameron Jet Set
Titleist Scotty Cameron Jet Set

Monoblok 6

Med sin rundade och kompakta mallet-form baserad på tidigare GOLO-putters har MONOBLOK 6 en storlek mellan GOLO 5 och GOLO 7 samt ett skaft med mid-bend som gör den nästan face balanced för maximal prestanda. MONOBLOK 6 är precisionsfräst i ett stycke 303 rostfritt stål och har en integrerad sulplatta fräst i 6061-aluminium av flygplanskvalitet. Den här konfigurationen är sömlöst inpassad i huvudet och därför har Scotty kunnat använda mer solitt rostfritt stål i träffytan för utökad perimeterviktning och större motstånd mot vridning samt bättre balans och känsla. Limited edition-modellen MONOBLOK 6 har en solid träffyta, misted-finish i rostfritt stål, balanserad sulviktning för justerbar prestanda samt ett Pistolero Plus-grepp och ett MONOBLOK-headcover.

VIKTNING

MONOBLOK 6 har prestandabalanserad viktning med två utbytbara tå/häl-sulvikter i rostfritt stål som matchas med putterns längd och ger konsekvent känsla och viktning för alla längder.

SKAFT MED MID-BEND

Med ett nytt Pistolero Plus-grepp och seriens custom-designade skaftband är MONOBLOK 6 designad med ett stepless-stålskaft utvecklat för att minimera träffytans rotation – eller båge – i puttrörelsen med ett ”mid-bend” i mållinjens riktning.

Titleist Scotty Cameron Jet Set Titleist Scotty Cameron Jet Set Titleist Scotty Cameron Jet Set Titleist Scotty Cameron Jet Set
Titleist Scotty Cameron Jet Set
Titleist Scotty Cameron Jet Set
Titleist Scotty Cameron Jet Set
Titleist Scotty Cameron Jet Set

Monoblok 6.5

Med samma dimensioner som MONOBLOK 6 har Scottys nya MONOBLOK 6.5 designats med en small slant-infästning, så kallad jet-infästning, för spelare med en mer uttalad båge i sin puttrörelse, där tån roterar mer som en bladputter. Nyckeln till att bibehålla samma storlek, form och totalvikt på huvudet med en annan infästning är den integrerade sulplattan. Precisionsfräst i 6061-aluminium i flygplanskvalitet med en lätt misted-finish och klar anodisering gör denna frästa komponent att det rostfria stålet kan fördelas korrekt för perimeterviktning av huvudet och utökat motstånd mot vridning, bättre balans och skönare känsla. Limited edition-modellen MONOBLOK 6.5 har en solid träffyta, misted-finish i rostfritt stål, balanserad sulviktning för justerbar prestanda samt ett Pistolero Plus-grepp och ett MONOBLOK-headcover. Ett litet antal MONOBLOK 6.5-putters kommer också att erbjudas för vänsterspelare.

MULTIMATERIALKONSTRUKTION

MONOBLOK 6.5 utökar Scotty Camerons beprövade konstruktionsmetodik där kompletterande material används för att få önskade prestandaegenskaper. Den här modellen har en precisionsfräst sulplatta i 6061-aluminium i flygplanskvalitet noga infäst i huvudet i 303 rostfritt stål för större motstånd mot vridning, optimal viktfördelning, enastående balans och fantastisk känsla.

JET-NECK DESIGN

MONOBLOK 6.5 har en finjusterad Jet Neck-infästning som är något längre bak samt en sömlös ”shaft over”-montering, vilket ger fri sikt mot bollen i uppställningen med nästan ett helt skafts offset i en konfiguration som bidrar till en puttrörelse mer som en båge.

GREPP & HEADCOVER

Scotty Cameron Jet Set

Pistolero Plus

Scotty Cameron Jet Set

Headcover

SPECIFIKATIONER


Modell
RH/LH
Längd
Loft
Lie
Infästning
Tårotation Offset
Grepp
MONOBLOK 6
RH
33", 34", 35"
3.5°
70°
Mid-Bend Medium Full Shaft Pistolero Plus
MONOBLOK 6.5 RH, LH 33", 34", 35" 3.5°  70°
Jet Neck Medium
Full Shaft Pistolero Plus

UPPTÄCK MER FRÅN SCOTTY CAMERON

Varenda putter från Scotty Cameron är ett omsorgsfullt hantverk, tillverkad för att prestera på högsta nivå.

Besök ScottyCameron.com