PRESTANDA I ALLA FORMER

För att skapa järnklubbor som presterar på topp för alla spelare krävs en förståelse för, och förbättring av precisionen i alla delar av den prestanda som olika spelare behöver. Tillsammans med tourspelare och engagerade amatörer går Titleists team igenom alla detaljer i alla järnklubbor i T-Series – kontroll, längd, bollflykt, förlåtande egenskaper, utseende, ljud och känsla – för att skapa järnklubbor utvecklade för att hjälpa ditt spel på ett sätt som endast Titleist kan.

Max Homa
Titleist T-Series Irons
Titleist T-Series Irons
Titleist T-Series Irons

UTVECKLAD MED SPELARE

Utvecklingen av T-Series är det direkta resultatet av kontinuerlig feedback från spelare. Genom att göra världens mest noggranna spelare till en integrerad del av processen har vi kunnat förbättra det som spelarna fäster störst vikt vid.

FORTSATTA TOURFÖRBÄTTRINGAR

Tourspelarnas möjlighet att känna och berätta om även de minsta detaljerna under sex år av prototyper och utveckling av T-Series har möjliggjort en enastående nivå av finjusteringar.

VALIDERAD PÅ ALLA NIVÅER

Med spelartester på PGA-touren, LPGA-touren, Korn Ferry-touren, college-tävlingar, regionala proffstourer, ungdomstourer och mycket annat har prestandan för alla järnklubbor i T-Series bevisats för ett mycket stort antal spelare.

ENGAGEMANG FÖR DIG

Det slutgiltiga beviset är de fördelar du får på banan, slag efter slag. Klubborna i T-Series har allt du behöver för att höja ditt järnspel till nästa nivå.

Titleist T-Series Irons
Titleist T-Series Irons
Titleist T-Series Irons
Titleist T-Series Irons

MÄSTERLIGT UTVECKLAD KÄNSLA

Den härliga känslan du får av klubborna i T-Series är resultatet av ett intensivt engagemang för att avkoda och bemästra de fysiska egenskaperna i bollträffen. Ingen prestandaförbättring kan anses slutförd förrän den också känns fantastisk.

INNOVATIVA KONSTRUKTIONER

Bättre känsla skapas genom att skapa en bättre samverkan mellan alla komponenter. Våra senaste modeller införlivar avancerade material i våra mest solida och kompletta konstruktioner någonsin.

AVANCERAD FREKVENSANALYS

Vår unika modelleringsprocess bygger på egna datauppsättningar som gör att vi kan ta fram rätt känsla långt innan vi ens bygger prototyper.

DET VIKTIGA LJUDET

Vi vet att ljudet är extremt viktigt för känslan och har därför lagt många timmar på att analysera ljudfrekvenser för att isolera exakt hur en perfekt bollträff ska låta.

Titleist T-Series Irons
Titleist T-Series Irons
Titleist T-Series Irons
Titleist T-Series Irons

ÖVERLÄGSNA CUSTOM-BYGGEN

Även en liten oregelbundenhet i monteringen kan ge mindre konsekventa resultat. För att bevara kvaliteten på våra konstruktioner har vi skapat en särskild byggprocess som säkerställer att alla järnklubbor vi levererar är så nära perfekta man kan komma.

CUSTOM-BYGGEN I SPECIALMASKINER

Vår kvalitetssäkring inleds med egenutvecklade maskiner för montering av dina klubbor. De är alla utvecklade och konstruerade av oss på Titleist och har en precision långt utöver vanliga maskiner för klubbtillverkning.

OMFATTANDE KVALITETSKONTROLL

Alla komponenter granskas på vägen in och sorteras i flera olika underkategorier. Detta skapar en nivå av konsekventa resultat och kontroll i monteringen som skulle vara omöjlig att uppnå utan en så omfattande granskning.

BYGGDA FÖR PRESTANDA

Konsekvent bra scorer börjar med konsekventa klubbor. För våra järnklubbor skulle till och med en sedel på en våg vara tillräckligt för att missa svingviktstoleransen. Den extrema precisionen ger ett naturligt förtroende för klubborna och bättre självförtroende.

DS
DS

JÄRN ONLINETEST

Hitta rätt T-Series järnklubbor för ditt spel.

Starta Här
Fitting
Fitting

UTPROVNING T-SERIES

Optimera längd, spridning och landningsvinkel för dina järnklubbor.

Boka en utprovning

NÄR VARJE SLAG RÄKNAS

Betrodda i de största ögonblicken, på de största scenerna av flera av världens bästa spelare.