En upplevelse utöver det vanliga

TITLEIST TOUR FITTING EXPERIENCE

På vårt Nordic Fitting Center på PGA Sweden National i Bara erbjuder vi nu en unik upplevelse.

Detta är för dig som vill få samma fittingupplevelse som tourspelarna, där absolut inget lämnas åt slumpen! Läs mer om Titleist Tour Fitting Experience nedan.

Finjustering

HUR GÅR DET TILL?

Vi tittar på hela eller utvalda delar av din bag, enligt dina önskemål. Vi börjar alltid med att säkerställa att du spelar rätt boll. Därefter går vi vidare till klubborna, det kan vara metalwoods, järn, wedgar eller putter. Vi går grundligt igenom och analyserar vad som behöver ändras, justeras eller bytas ut i din bag. Det kan handla om allt från att göra större förändringar i din bag till finlir med viktning ner på gramnivå.

Vi skräddarsyr denna fittingupplevelse efter dig och din förmåga. Allt för att optimera och anpassa din utrustning för att du ska kunna spela din bästa golf och ha roligare på banan! Mattias Jelver Tour Fitter

VÅR TOUR FITTER

Mattias är vår tour fitter som har arbetat i 16 år på Europatouren. Sedan år 2004 har han arbetat som klubbtekniker och gjort fittings med världskända spelare som Ian Poulter, Rory Mcllroy, Adam Scott, Rafa Cabrera Bello, Bernd Wiesberger, Henrik Stenson och Robert Karlsson. Listan med namn kan göras lång.

Arbetsuppgifterna har bestått i att optimera proffsens utrustning, hitta rätt avstånd mellan klubborna och se till att rätt klubba och boll finns i bagen.

Efter många års resande mellan tävlingar på Europatouren befinner sig Mattias på hemmaplan igen, redo för att ta emot dig för en exklusiv one-on-one upplevelse! 

Han har hjälpt golfvärldens största stjärnor

Mattias har hjälpt några av golfvärldens största stjärnor med deras utrustning. När Mattias lämnade livet på touren lämnade han även ett tomrum efter sig. Vi är glada och tacksamma över att ha honom på plats här i Sverige igen och kunna erbjuda dig denna unika upplevelse.

Han har hjälpt golfvärldens största stjärnor

Våra Tour Fitting Erbjudanden

Din tour fitting skräddarsys efter dig och dina önskemål. Vi hinner med olika mycket beroende på vilken typ av tour fitting som du bokar.


Halvdagsfitting

Tour Fitting Experience Halvdag

Detta ingår:

3 timmar tour fitting
Stamping av wedgar
18 hål golfspel
Lunch

Om så önskas ingår även middag, övernattning och frukost på PGA Sweden National. Vi kan även ordna upphämtning från Malmö C, Sturup eller Kastrup. 

Pris 7 500:-

Bokningsinformation

Heldagsfitting

Tour Fitting Experience Heldag

Detta ingår:

2 x 3 timmar tour fitting
Stamping av wedgar
18 hål golfspel
Lunch

Om så önskas ingår även middag, övernattning och frukost på PGA Sweden National. Vi kan även ordna upphämtning från Malmö C, Sturup eller Kastrup. 

Pris 10 000:-

Bokningsinformation

ÄR DU INTRESSERAD AV EN TOUR FITTING EXPERIENCE?

För mer info och bokning av en fitting kan du ta kontakt med:
 mattias_jelver@acushnetgolf.com / 0708586315.