En upplevelse utöver det vanliga

TITLEIST TOUR FITTING EXPERIENCE

På The National erbjuder vi nu en unik upplevelse.

För dig som vill få samma fittingupplevelse som tourspelarna, där ingenting lämnas åt slumpen!

Finjustering

HUR GÅR DET TILL?

Vi tittar på hela eller utvalda delar av din bag, enligt dina önskemål. Vi börjar alltid med att säkerställa att du spelar rätt boll. Därefter går vi vidare till klubborna, det kan vara metalwoods, järn, wedgar eller putter. Vi går grundligt igenom och analyserar vad som behöver ändras, justeras eller bytas ut i din bag. Det kan handla om allt från att göra större förändringar i din bag till finlir med viktning ner på gramnivå.

Vi skräddarsyr denna fittingupplevelse efter dig och din förmåga. Allt för att optimera och anpassa din utrustning för att du ska kunna spela din bästa golf och ha roligare på banan! Mattias Jelver Tour Fitter

VÅR TOUR FITTER

Mattias är vår tour fitter som har arbetat i 16 år på Europatouren. Sedan år 2004 har han arbetat som klubbtekniker och gjort fittings med världskända spelare som Ian Poulter, Rory Mcllroy, Adam Scott, Rafa Cabrera Bello, Bernd Wiesberger, Henrik Stenson och Robert Karlsson. Listan med namn kan göras lång.

Arbetsuppgifterna har bestått i att optimera proffsens utrustning, hitta rätt avstånd mellan klubborna och se till att rätt klubba och boll finns i bagen.

Efter många års resande mellan tävlingar på Europatouren befinner sig Mattias på hemmaplan igen, redo för att ta emot dig för en exklusiv one-on-one upplevelse! 

Han har hjälpt golfvärldens största stjärnor

Mattias har hjälpt några av golfvärldens största stjärnor med deras utrustning. När Mattias lämnade livet på touren lämnade han även ett tomrum efter sig. Vi är glada och tacksamma över att ha honom på plats här i Sverige igen och kunna erbjuda dig denna unika upplevelse.

Han har hjälpt golfvärldens största stjärnor

TOUR FITTING-UTPROVNINGAR

Din Tour Fitting skräddarsys efter dig och dina önskemål. Hur mycket vi hinner med beror på vilken typ av Tour Fitting du bokar.
90 minuters fitting

90 minuters Fitting

Under ca 90 minuter går vi noggrant igenom en av följande delar av din bag:

  • Metalwoods
  • Järn + hybrid/utility
  • Wedgar

Pris 1 500:-

Boka Tid

Full Bag Fitting

Full Bag Fitting

Här får du en fullständig genomgång av hela din golfbag (ej putter). Under ca 3 timmar går vi grundligt igenom din bag och ser vad som behöver justeras, ändras eller bytas ut för att du ska kunna prestera optimalt på golfbanan. 

När du genomfört en full bag fitting kommer du att veta din perfekta uppsättning av golfklubbor för ditt spel.

Pris 3 500:-

Boka Tid

ÄR DU INTRESSERAD AV EN TOUR FITTING EXPERIENCE?

För mer info kan du kontakta:
 nordicfc@acushnetgolf.com