Titleist TSR Metals

Find Your Faster

TSR Metals

Titleist TSR representerar vårt djupaste, mest kompletta och mest validerade förstående av en driver någonsin. Alla delar i träffen har beaktats, konstruerats och optimerats för att uppnå vårt mål om att skapa mer spelbar längd för alla svingar. En värld av explosiv prestanda som vaknar till liv när klubban börjar röra sig ned mot bollen.

Hur gör man en Tour-favorit ännu snabbare? Director of Metalwood Development, Stephanie Luttrell, förklarar den mångfacetterade metoden för TSR.

AVANCERAD AERODYNAMIK

När vi lanserade TS-serien investerade vi mer i aerodynamik eftersom vi visste att det är ett av de viktigaste sätten att öka klubbhastigheten. TSR-modeller har – bland andra finjusteringar – en ny aerodynamisk form för viktjusteringen, vilket undanröjer ytterligare ett element i sulans luftmotstånd.

Spela Videon

KLUBBHUVUD-DESIGN OCH TITAN AV RYMDKVALITET

Metallerna som används i TSR, bland annat avancerade legeringar som också används av Nasa, har valts av ett viktigt skäl: de ger planetens bästa prestanda. Med unika egenskaper när det gäller styrka, flexibilitet och hållfasthet bidrar våra material direkt till den enastående prestanda som våra drivers levererar. Utöver det så har TSR-drivers inte bara en utan två nya konstruktionsmetoder för variabel tjocklek. Träffytorna med variabel tjocklek ger specifika prestandafördelar som är noggrant optimerade för exakt den svingtyp som varje modell är framtagen för.

Spela Videon

PRESTATIONSFITTING OCH GEDIGEN MOI

Nyckeln till större träffsäkerhet ser olika ut för varje spelare. Oavsett om du behöver förbättra din spinnkontroll, utgångsvinkel eller bollträff kan din Titleist produktspecialist konfigurera en TSR-driver efter dina önskemål och behov. Kombinationen av vårt unika SureFit-system och flertalet huvuddesigner som har en gedigen tå-häl och krona-till-sula med hög MOI-design innebär att du kommer att kliva upp till tee med en driver som hjälper dig att slå bollen rakt ner längs mitten av fairway.

Spela Videon

TOURBEPRÖVAD PRESTANDA

Vår designprocess börjar och slutar med tourspelarna. Oavsett vad datormodellerna eller testerna visar är ingen produkt färdig förrän vi ser att den presterar i våra tourspelares händer. ”Jag vill lägga den i bagen direkt” är den standard vi sätter upp för oss själva inför varje lansering.

Titleist TSR Tour Validation
Titleist TSR Tour Validation
DS
DS

DRIVER ONLINETEST

Hitta den bästa TSR-drivern för ditt spel.

Kom Igång
Fitting
Fitting

GÖR EN UTPROVNING

Prova ut din TSR på något av våra fitting event.

Boka Tid

Titleist Golfklubbor

När varje slag räknas

Upptäck Titleist golfklubbor