Bob Vokey
Bob Vokey

INTRODUCERAR NYA TITLEIST

TSR Metals

Nya Titleist TSR drivers – nästa generation av PGA Tourens mest spelade drivers – debuterar vid Travelers Championship.

NU PÅ TOUREN: NYA TSR DRIVERS & FAIRWAYS

Introduktionen av nya TSR drivers, tillsammans med nya TSR fairway-klubbor, utgör starten för tour-seedingen och valideringsprocessen för den kommande Titleist metalwoods-linjen.

Att samarbeta med världens bästa spelare under hela forsknings- och utvecklingsprocessen, och sedan genom valideringsprocessen, är ett viktigt steg för utvecklingen av all högpresterande golfutrustning från Titleist.

Håll dig uppdaterad på Titleist.se och på våra sociala kanaler för information och uppdateringar, eftersom denna process fortsätter under de kommande veckorna på tourer runt om i världen.

TITLEIST DRIVERS PÅ VÄRLDENS STÖRSTA SCENER

Hur länge har Titleist varit den mest spelade drivern på PGA Touren?

Titleist har varit den mest spelade drivern på PGA Touren sedan säsongen 2018-19.  Även med fler spelare som spelar TSi drivermodeller än något annat golfmärke eller modell sedan de introducerades på touren i september 2020.

Vilken är den mest vinnande drivern på PGA Touren?

Titleist är den driver på PGA Touren med flest vinster sedan TSi debuterade (25 vinster). För fyra veckor sedan vann Justin Thomas PGA Championship med sin TSi3 driver – den mest populära driver-modellen på PGA Touren och på flera andra tourer runt om i världen.

Vilka drivers är de mest spelade vid de största amatörmästerskapen?

Titleist drivers är det mest populära valet på de största amatörmästerskapen. Titleist var den mest spelade drivern under senaste NCAA Men’s Championship och under St. Andrews Links Trophy (där båda vinnarna spelade en TSi driver), och även förra årets upplaga av U.S Amateur och U.S Junior Amateur Championships.

Vilken är den mest vinnande drivern på LPGA Touren?

Titleist TSi är den mest vinnande drivern på LPGA Touren den här säsongen. Det är även valet hos den regerande mästaren från Augusta National Women’s Amateur.

Vilka spelar en Titleist TSi driver just nu?

Bland världens bästa som spelar en TSi driver just nu: Max Homa, Sungjae Im, Danielle Kang, Nelly Korda, Jessica Korda, Cameron Smith, Jordan Spieth, Justin Thomas och Will Zalatoris. Även 4:e och 13:e rankade spelarna på Rolex World Rankings (LPGA) och 11:e och 17:e rankade spelarna på den officiella världsrankingen (PGA TOUR).

Titleist TSR Drivers | Justin Thomas
Titleist TSR Drivers | Justin Thomas

Titleist Golfklubbor

När varje slag räknas