Bob Vokey

Vokey Design® SM10 Wedgar

Vässa ditt närspel

Inget gör mer för att förbättra ditt spel än nya wedgar, särskilt när dessa wedgar är Vokey Design® SM10 med Spin Milled®-grooves och en sula som är anpassad efter dina behov. Ta del av vår mest avancerade design, spelad av de bästa spelarna i världen, och se exakt hur vasst ditt närspel kan bli.

VOKEY DESIGN SM10 ÖVERBLICK

Att addera Vokey Design SM10 Wedgar till din bag öppnar en värld av scoring-möjligheter. Med sin skarpa kontakt, optimala flykt, otroliga spinn - och Bob Vokeys magiska grinds - ger de dig allt du behöver för att utveckla ditt närspel. Från det enkla till det sensationella, SM10 är gjorda för att få fantastiska slag att hända.

VOKEY DESIGN SM10 ÖVERBLICK
Versatile Flighting
Versatile Flighting


BÄTTRE BOLLFLYKT OCH KÄNSLA

SM10 ger dig lägre och mer attackerande bollflykt med en wedge som känns fantastiskt solid i träffen. En noggrant justerad tyngdpunkt ger dig ännu större kontroll och mer stabilitet så att du kan slå alla slag med mer självförtroende.

MAXIMUM SPIN
MAXIMUM SPIN


MAXIMAL BACKSPINN

Samtliga SM10-grooves är precisionsfrästa för maximal backspinn och har en värmebehandlad träffyta för att förlänga hållbarheten på wedgarnas grooves. Alla Vokey-wedgar inspekteras till 100 procent för att säkerställa maximal kvalitet och prestanda.

ULTIMATE SHOT VERSATILITY
ULTIMATE SHOT VERSATILITY


ENASTÅENDE MÅNGSIDIGHET

Din sving är unik och kräver rätt verktyg. Med den perfekta uppsättningen sulslipningar får du felfri kontakt och maximal mångsidighet så att du kan vara redo för allt som banan kräver. Med sex sulslipningar, inklusive nya T Grind, är SM10 nyckeln till ditt bästa wedge-spel.

Bob Vokey holding SM9 wedge.
Bob Vokey holding SM9 wedge.

ALWAYS GRINDING

Vokey-teamet arbetar ihärdigt med att ta fram mer effektiva och mångsidiga wedgar som är mer effektiva, mer konsekventa och mer mångsidiga – så att fler spelare kan slå fler riktigt bra slag.

Tour Proven Grinds

PROGRESSIVT PLACERAD TYNGDPUNKT

Optimering av tyngdpunktens placering är en av nycklarna till bästa möjliga bollflykt, precision och förlåtande egenskaper i en wedge. SM10 har en progressivt placerad tyngdpunkt, individuellt kalibrerad för varje loft för maximal prestanda. Wedgar med högre loft har tyngdpunkten både högre och närmare träffytan. Det här ger en lägre och mer kontrollerad bollflykt med större stabilitet. Tillsammans med ett större motstånd mot vridning ger SM10 exceptionell känsla och konsekventa resultat.

Tour Proven Grinds

SPIN MILLED® PROCESS FÖR MAXIMAL SPINN

SM10s patenterade Spin Milled®-grooves är precisionsfrästa med en egenutvecklad process. Alla grooves är individuellt frästa baserat på loft och finish, med smalare och djupare grooves på wedgar med lägre loft (46°–54°) samt bredare och grundare grooves på wedgar med högre loft (56°–62°). Mellan varje groove finns mikrogrooves för maximal backspinn på halvslag. En egenutvecklad värmebehandling dubblerar livslängden på träffytans grooves utan att påverka känslan, vilket gör dem till golfvärldens mest slitstarka grooves.

TOURENS SULSLIPNINGAR

Alla kan göra en wedge, men det krävs en mästare för att förvandla en högteknologisk komponent till ett instrument för kreativ kontroll. Bob har utformat sex tourmeriterade sulslipningar för maximal kreativitet och mångsidighet samt maximalt konsekventa resultat. De har alla tagits fram med största noggrannhet tillsammans med världens bästa spelare. Genom att välja sulslipningar som passar din sving, de slag du vill slå och de förhållanden du spelar i får du bäst kontakt med marken, bäst bollträff och bäst prestanda.

LÅT WEDGEN VÄLJA DIG

Som Bob Vokey brukar säga, "Det är inte spelaren som väljer wedgen. Det är wedgen som väljer spelaren.” Det är lyxigt att kunna välja bland det största urvalet av tourmeriterade sulslipningar i kombination med den perfekta blandningen av loft och bounce, med en grund i golfens mest robusta utprovningsmöjligheter. Online, i butik eller lokalt. Dina perfekta Vokey-wedgar väntar på dig.

WEDGE SELECTOR TOOL
WEDGE SELECTOR TOOL

HITTA RÄTT WEDGE

Gå till Vokey.com
Club Fitting
Club Fitting

KLUBBUTPROVNING

Kom Igång
SM10 Finish Options
SM10 Finish Options

SM10 Finish-Alternativ

Tour Chrome
Tour Chrome

Tour Chrome

All-New Nickel
All-New Nickel

Nickel

Jet Black
Jet Black

Jet Black

Max Homa
Max Homa

FYLLDA MED SJÄLVFÖRTROENDE

Vokey-wedgarna är utvecklade med feedback från världens bästa wedge-spelare och finjusteringarna i varje ny version formas av den kollektiva kunskapen. När du spelar en Vokey-wedge kan du känna det självförtroende den är fylld med och veta att det är den konstruktion som fler och fler spelare på touren väljer att lita på varje säsong sedan 2004.

Mer Information

CUSTOMALTERNATIV
CUSTOMALTERNATIV

CUSTOMALTERNATIV

Läs Mer
Bob Vokey SM10
Bob Vokey SM10

WEDGEWORKS

Gå till Vokey.com