We Go Farther

Idag tillhör TSR-drivers några av golfens snabbaste och mest populära drivers, men för inte så länge sedan hade Titleist-drivers ett annat rykte. We Go Farther är en ny serie från Titleist som tar dig med in på djupet av Titleist Speed Project, en sexårig resa som förvandlade en tuff utmaning till dominans på Touren. Möt teamet som visade vägen och se vad som krävs för att uppnå ren hastighet.

En Linje I Sanden

Gå tillbaka till början av Titleist Speed Project för att se den innovation som bidrog till utvecklingen av Titleist TS-, TSi- och TSR-drivers. Hör hur allt började och följ med på teamets makalösa jakt efter hastighet.

Titta Nu

Upp Till Bevis

När teamet nästan är färdiga med nya TS-drivers stöter de på deras första "nu eller aldrig"-ögonblick. Om de klarar testet väntar stora planer för lansering vid horisonten. Inte ens smala fairways, tjock ruff eller höga insatser kan hindra Titleist Speed Project från att lyfta.

Titta Nu

Att Bryta Igenom

Efter att ha gjort det en gång blir frågan: "Kan vi göra det igen?". När Titleist Speed Project övergår från TS till TSi stöter teamet på motstånd. Eftersom fysiken inte vill ge med sig är det dags att ta in det tunga artilleriet. Allt som krävs är lite "rymdmetall" för att få igång fyrverkerierna och en rad firanden.

Titta Nu

Att Nå Nya Höjder

Efter alla framgångar försöker Titleist Speed Project-teamet bevisa att slutet på deras innovationer ännu inte är i sikte. När TSR-drivers tar form visar den senaste medlemmen i teamet att ibland kan de minsta förbättringarna resultera i de största vinsterna.

Titta Nu

Upptäck Titleists YouTube-kanal

Kolla in Titleists YouTube-kanal för att se våra senaste videor och se till att prenumerera så att du inte missar något av det fantastiska innehållet.

Titta Nu