#1 på Royal Liverpool

Den överväldigande majoriteten av spelarna som tävlar i The Open kommer att använda en golfboll från Titleist. Titleist - #1 boll på The Open.

DEN BÄSTA KOMBINATIONEN AV HASTIGHET, SPINN OCH KÄNSLA INOM GOLF

Pro V1 är den mest spelade bollmodellen inom golf. Nya Pro V1 levererar nu ännu mer längd och mer konsekventa resultat. Jämfört med Pro V1x kommer Pro V1 att flyga lägre och även spinna mindre i det långa spelet, samtidigt som den ger liknande spinn kring greenen och en mjukare känsla. Pro V1 är valet för Scottie Scheffler, Max Homa och Viktor Hovland, för att nämna några.

Köp Nu

TOTAL PRESTANDA MED HÖGRE BOLLFLYKT OCH MER SPINN

Pro V1x lyfter spelarnas golfspel med en hög bollflykt, exakt spinn och kontroll, mer längd och mer konsekventa resultat för att ge total prestanda. Jämfört med Pro V1 flyger Pro V1x högre, spinner mer i det långa spelet och har en fastare känsla. Pro V1x är valet för Justin Thomas, Wyndham Clark och Patrick Cantlay, för att nämna några.

Köp Nu

Designed to Outperform


High Gradient Core

Se hur vi levererar längd och konsekventa resultat genom vår nya high gradient core-teknologi och lär dig hur detta kommer att hjälpa ditt spel.

Ny Aerodynamik

Varje Titleist-golfbollsmodell har olika bollflykt eftersom varje golfboll har sin egen unika och optimerade aerodynamiska design. Ta en närmare titt på hur vi levererar den bästa bollflykten inom golf.

HITTA DIN TITLEIST

Det är ett faktum. Att spela en golfboll som är utprovad att passa dig hjälper dig till lägre scorer. Baserat på dina svar kommer detta verktyg ge dig förslag på en golfboll som du borde prova. Nästa steg är att testa den i verkligheten för att se om den passar dig och ditt spel.

Gör Testet