Titleist Finding Feel
Titleist Finding Feel

FINDING FEEL

Känslan av ett rent järnslag är någonting som varje golfare jagar. Det är en personlig upplevelse som är svår att beskriva - och ännu svårare att skapa. Originalserien "Finding Feel" går in på djupet i vår strävan att hitta nyckeln till den rätta känslan i ett järnslag och få ett svar på den komplicerade frågan "Hur konstruerar man en känsla?"

AVSNITT

Dela upp filmen genom att titta på varje del separat nedan.

The Subjective Objective

Känslan av att slå ett rent järnslag är svår att beskriva - och ännu svårare att skapa. Från vetenskap till känsla - teamet bakom Titleists järnklubbor har grävt djupt för att ta sig an golfens mest subjektiva utmaning och förena världarna av prestanda och känsla.

Titta

Half A Millisecond

Fenomenet att uppleva en känsla uppstår inom en halv millisekund. Hur fångar och analyserar man en upplevelse som sker under ett så litet tidsspann? För Titleist handlar det om akustik. Nyckeln som väcker frågan: "Hur långt kan vi driva det här?"

Titta

No More Excuses

Teori kan bara ta dig så långt. Efter att ha utvecklat sin förfinade definition av känsla är Titleist-teamet redo för det ultimata testet - att validera sin design med de bästa golfspelarna i världen. Har de hittat den svårfångade kombinationen av prestanda och känsla? Svaret väntar vid tillslaget.

Titta

NÄR VARJE SLAG RÄKNAS

Betrodda i de största ögonblicken, på de största scenerna av flera av världens bästa spelare.

Utforska T-Series