SUREFIT® ANVÄNDARGUIDE

SureFit hosel och SureFit CG utvecklades för att finjustera Titleist metals på touren. Nu ger de våra expertfitters en branschledande möjlighet att optimera varje golfares utrustning.

SureFit Hosel

The SureFit® hosel har en hylsa och en ring, varje del med fyra olika inställningar. Hylsans inställningar är numrerade med 1, 2, 3, 4, och ringens inställningar är bokstaverade med A, B, C, D. Det finns sexton unika inställningar och kombinationer av loft och lie.

Justera SureFit hosel

Sätt SureFit nyckeln i hosel, skruva och vrid moturs tills hosel lossnar. Flytta justeringsringen till önskad inställning och dra åt medurs tills du känner och hör ett "klickljud ". Om skruven känns svår att dra åt, avbryt och justera komponenterna.

Viktiga upplysningar

  • TS, 917, 915, 913 and 910 driverskaft är utbytbara.
  • TS, 917, 915 and 913 fairwayskaft är utbytbara.
  • Titleist Driver & Fairway SureFit Hosels justeras i 0.75° loft & lie intervaller.
  • Titleist Hybrid SureFit Hosels justeras i 1° loft and lie intervaller.
917 Performance Guide (RH) 917 Performance Guide (LH) 816 Performance Guide (RH) 816 Performance Guide (LH)

Användarguide

Börja i standardläge: A•1 (RH) eller D•4 (LH).

Flytta uppåt eller nedåt i tabellen för att justera bollflykt.

Flytta åt vänster eller höger i tabellen för att finjustera riktningen.

+/- .75° anger driver/fairway-inställning; +/- 1° anger hybridinställning.

Träffa en authorized Titleist Fitter för bästa resultat.


*LOFT = EFFECTIVE LOFT med ett square klubbhuvud vid impact

Experience Titleist Golf Clubs

Det bästa sättet att verkligen uppskatta den kompletta prestandan i Titleist klubbor, och att uppnå fullt förtroende för din utrustning, är att uppleva Titleist Club Fitting. Använd nedan sökverktyg för att hitta en Titleist Fittinganläggning nära dig.

Gör en klubbutprovning hos en av våra partners

SureFit CG Vikter

SureFit CG-viktning är en justerbar teknologi som tillåter klubbfitters och golfare att justera placeringen av CG vikten och svingvikten med de utbytbara vikterna för att optimera launch & spinn för maximal längd.

Justera Surefit CG Vikten

Justera Surefit CG Vikten

Sätt spetsen av SureFit®  nyckeln i hylsan som sitter i änden av SureFit®  CG vikten för att ta ur den installerade vikten. Rotera nyckeln moturs tills hylsan är lös och kan tas bort för hand. Ta bort hylsan försiktigt och lägg den åt sidan på en säker plats. Ta ur vikten från klubbhuvudet.

När SureFit® CG och hylsan har placerats i önskad inställning sätts vikten in i klubbhuvudet. Sätt SureFit®  nyckeln i hylsan och vrid om medurs tills du hör ett "klickljud".

SureFit CG Vikter och alternativ

Notera markeringarna + / • / - på viktens ände. Pilar på vikten hjälper dig att se vilken sida som ska sättas in först för att uppnå önskat resultat.SureFit Platta vikter

Sätt spetsen av SureFit®  nyckeln i skruven som är placerad i vikten. Rotera nyckeln moturs tills dess att vikten lossnar och kan tas bort för hand. Sätt dit önskad vikt, sätt nyckeln i viktens ände och rotera medurs tills du hör ett "klickljud".

SureFit Viktalternativ

VIKTIGA UPPLYSNINGAR

  • Hylsan i viktens ände lösgjörs från vikten. Kom ihåg att hålla i hylsan så du inte tappar den.
  • 917 Metals & 818 Hybrider kommer med ytterligare en SureFit CG vikt. Om en neutral vikt sätts i klubban, kommer Draw/Fade vikten inte användas. Om Draw/Fade vikt sätts i klubban, kommer den neutrala vikten inte användas.
  • Vikterna i TS & 917 driver och fairway är inte utbytbara.
  • TS & 917 driver och 818 hybridvikter är inte utbytbara.
  • Tyngre och lättare vikter finns och säljs separat.

SE UTBUDET AV TITLEIST CUSTOM GOLFKLUBBOR

Titleist har ett omfattande utbud av skaft, grepp och andra alternativ för att göra en specialbyggd eller customklubba som hjälper dig att nå din fulla potential.

Custom Options Broschyren Shaft Performance Guide

VARNING

Läs instruktionerna före användning

SureFit® nycklen måste användas på ett korrekt sätt för att justera prestandan i Titleist metalwoods. De olika komponenterna ska inspekteras ofta, före och under spel, för att säkerställa att inga anslutningar har lossnat. Håll hosel-området rent från smuts och skräp. Detta patenterade system är endast kompatibelt med äkta Titleist komponenter och får inte användas med komponenter från andra tillverkare. Om detta inte följs kan produktgarantin utebli och/eller systemet skadas. En situation kan dessutom uppstå där klubbhuvudet lossnar från skaftet vilket kan leda till allvarliga skador.

För mer information besök denna hemsida. Titleist golfklubboröverensstämmer med "Rules of Golf" som godkänts av USGA och R&A. Dock får inte inställningarna på din golfklubba justeras under en golfrunda. För fullständiga regler och information besök www.usga.org eller www.randa.org.