SUREFIT® ANVÄNDARGUIDE

SureFit hoseln och SureFit CG utvecklades för att finjustera Titleist metals på touren. Nu ger de våra expertfitters en branschledande möjlighet att optimera varje golfares utrustning.

SureFit Hosel

The SureFit® hosel har en hylsa och en ring, varje del med fyra olika inställningar. Hylsans inställningar är numrerade med 1, 2, 3, 4, och ringens inställningar är bokstaverade med A, B, C, D. Det finns sexton unika inställningar och kombinationer av loft och lie.

Justera SureFit hosel

Sätt SureFit nyckeln i hosel, skruva och vrid moturs tills hosel lossnar. Flytta justeringsringen till önskad inställning och dra åt medurs tills du känner och hör ett "klickljud ". Om skruven känns svår att dra åt, avbryt och justera komponenterna.

Viktiga upplysningar

  • TSi, TS, 917, 915, 913 and 910 driverskaft är utbytbara.
  • TSi, TS, 917, 915 and 913 fairwayskaft är utbytbara.
  • Titleist Driver & Fairway SureFit Hosels justeras i 0.75° loft & lie intervaller.
  • Titleist Hybrid SureFit Hosels justeras i 1° loft and lie intervaller.

Hur du Justerar SureFit Hoseln i TSi Metals

SureFit hoseln har en hylsa och en ring, varje del med fyra olika inställningar. Hylsans inställningar är numrerade med 1, 2, 3, 4, och ringens inställningar är bokstaverade med A, B, C, D. Det finns sexton unika inställningar och kombinationer av loft och lie.

Användarguide

Börja i standardläge: A•1 (RH) eller D•4 (LH).

Flytta uppåt eller nedåt i tabellen för att justera bollflykt.

Flytta åt vänster eller höger i tabellen för att finjustera riktningen.

+/- .75° anger driver/fairway-inställning; +/- 1° anger hybridinställning.

Träffa en auktoriserad Titleist Fitter för bästa resultat.


*LOFT = EFFECTIVE LOFT med ett square klubbhuvud vid impact

GÖR EN KLUBBUTPROVNING HOS EN AV VÅRA PARTNERS

Det bästa sättet att verkligen uppskatta den kompletta prestandan i Titleist golfklubbor, och uppnå fullt förtroende för din utrustning, är att göra en klubbutprovning. Använd nedan sökverktyg för att hitta en fittinganläggning bland någon av våra partners.

SureFit Viktalternativ

Med Titleist Metals har du möjligheten att ändra SureFit® vikten för att justera svingvikten. Vår forskning visar att klubbhuvudets vikt har en betydande inverkan på känsla och att olika golfares preferenser skiljde sig vitt bland alla vikter. Följande tabell kan hjälpa dig se vilken SureFit-vikt som kan användas för att uppnå en svingvikt nära vår nominella svingvikt.

CLUB LENGTH
MEN'S LADIES
1 1/2" Under +6g +2g
1" Under +4g Std.
1/2" Under +2g -2g
Standard Std. -4g
1/2" Over -2g -4g
1" Over -4g -4g
5050-SureFit-TSi-20201202

Surefit CG Track

TSi3 metals har en ny SureFit® CG track teknologi som erbjuder fem unika inställningar i TSi3 driver och tre unika inställningar i TSi3 fairwaywood som justerar klubbhuvudets CG för finjusterad bollflykt att vara neutral, fade eller draw. Möjligheterna med anpassade inställningar gör att du kan få ut det mesta av varje sving.

Hur du Justerar SureFit CG i TSi3 Driver

TSi3 metals har en ny SureFit® CG track teknologi som erbjuder fem unika inställningar i TSi3 driver och tre unika inställningar i TSi3 fairwaywood som justerar klubbhuvudets CG för finjusterad bollflykt att vara neutral, fade eller draw. Möjligheterna med anpassade inställningar gör att du kan få ut det mesta av varje sving.

SE UTBUDET AV TITLEIST CUSTOM GOLFKLUBBOR

Titleist har ett omfattande utbud av skaft, grepp och andra alternativ för att göra en specialbyggd eller customklubba som hjälper dig att nå din fulla potential.

Custom Options Shaft Performance Guide

VARNING

Läs instruktionerna före användning.

SureFit® nyckeln måste användas på ett korrekt sätt för att justera prestandan i Titleist metalwoods. De olika komponenterna ska inspekteras ofta, före och under spel, för att säkerställa att inga anslutningar har lossnat. Håll hosel-området rent från smuts och skräp. Detta patenterade system är endast kompatibelt med äkta Titleist komponenter och får inte användas med komponenter från andra tillverkare. Om detta inte följs kan produktgarantin utebli och/eller systemet skadas. En situation kan dessutom uppstå där klubbhuvudet lossnar från skaftet vilket kan leda till allvarliga skador.

För mer information utforska denna hemsida. Titleist golfklubbor överensstämmer med "Rules of Golf" som godkänts av USGA och R&A. Dock får inte inställningarna på din golfklubba justeras under en golfrunda. För fullständiga regler och information besök www.usga.org eller www.randa.org.