Scotty Cameron Special Select Putters

TILLVERKAD I USA

TOTAL PRESTANDA.

I sin putterstudio i Kalifornien har Scotty Cameron designat, fräst och byggt putters som presterar under de tuffaste förutsättningarna, för de bästa spelarna i världen. Med Special Select-serien har han tagit ytterligare ett steg framåt i sin långa karriär av att tillverka de finaste modeller av putters.

TIDLÖS DESIGN — MED MODERN TEKNOLOGI

Utvecklad för att erbjuda samma eleganta och klassiska former som älskas världen över av golfens främsta spelare. Enligt deras specifikationer och önskemål har varje Special Select putter noggrant designats och tillverkats i USA.

Rek.Pris: 4495 SEK

FPO

VIKTNINGSTEKNOLOGI

Den nya viktningen är en förlängning på Scottys användning av specialdesignade sulvikter för att finjustera prestandan och känslan genom att integrera tungsten i bladputter-modellerna och rostfritt stål i mid-mallet modellerna, för att producera större sweetspots och mer stabilitet i samtliga längder.

FPO

SOLID KONSTRUKTION I ROSTFRITT STÅL

Special Select serien återgår till grunderna gällande ljud och känsla. Varje modell är designad och tillverkad i USA, frästa ur ett block av 303 rostfritt stål för legendarisk prestanda och spelbarhet, med konsekvent ljud och känsla.

FPO

NYTT PISTOLINI PLUS GREPP

Varje Special Select putter har det nya Pistolini Plus greppet. Detta nydesignade grepp har den klassiska formen av Pistolini men är aningen mer uppbyggt på greppets nedre del, för bättre känsla och prestanda.

FPO

STRÖMLINJEFORMADE PROFILER & TOPPLINJER

Med ett stort fokus på att skapa eleganta profiler som tilltalar tourspelare, med något tunnare och snyggare topplinjer, behåller klubbhuvudet sin traditionella vikt. Detta i kombination med förbättringar gällande träffytan, infästningens position, hoselns djup, hörnradiets utformning, kantens tjocklek och sulvikterna - allt för att Special Select putters både ska låta och prestera bättre.

FPO

MJUK TRI-SOLE DESIGN

Tri-Sole design har länge uppskattats av tourspelare för sin funktion när de ställer upp sig för att slå en putt. Scotty har därför integrerat sin tri-sole design i sina nya bladputters, vilket hjälper spelaren att rikta in puttern mot hålet samt är estetiskt tilltalande när man ser ner på topplinjen i det ögonblicket puttern placeras på green.

FPO

ELEGANTA INFÄSTNINGAR

Special Select-serien erbjuder olika infästningar som alla underlättar uppställning samt toe flow. Från det exakta onset-with-offset positionering av Scottys nya plumbing neck till den förnyade small slant och slantback necks—och inte minst mid-bend shaft-over-spud setup hos Flowback 5—har varje aspekt av infästningar hos varje Special Select uppdaterats.

PURE PERFORMANCE

Med åtta nya modeller —bladputters och mid-mallets—blandar Scotty tidlös design med modernt hantverk för total prestanda.


Scotty Cameron Special Select Newport Putter Back Image

Newport

En solid bladputter gjord i rostfritt stål med tungsten integrerat i sulan, tunnare topplinje, tri-sole design och en uppdaterad plumbing neck för medium toe flow.

Scotty Cameron Special Select Newport 2 Putter Back Image

Newport 2

Denna tourinspirerade bladputter har en förfinad plumbing neck, utbytbara tungstensvikter, tri-sole design, samt en tunnare och plattare topplinje för medium toe flow.


Scotty Cameron Special Select Newport 2.5 Putter Back Image

Newport 2.5

Med den nya, kortare slant infästningen framhävs träffytan vid adressering. Dessutom har nya Newport 2.5 en större sweetspot tack vare tungstensvikterna, samt tri-sole design för att skapa mycket toe flow.

Scotty Cameron Special Select Squareback 2 Putter Back Image

Squareback 2

Vinkelformad mid-mallet med en tunnare topplinje och en fräst träffyta, med en integrerad sulplatta av 6061 aluminium, samt vikter i rostfritt stål för högre MOI för medium toe flow.

Scotty Cameron Special Select Fastback 1.5 Putter Back Image

Fastback 1.5

Mid-mallet med en kort, slant infästning för mer toe flow och med en integrerad 6061 aluminium sulplatta, för optimal viktfördelning och högre MOI.

Scotty Cameron Special Select Del Mar Putter Back Image

Del Mar

En kompakt, hälskaftad mid-mallet som är presisionsfräst av rostfritt stål med integrerade vikter av rostfritt stål för spelare som uppskattar känsla och toe flow.

Scotty Cameron Special Select Flowback 5 Putter Back Image

Flowback 5

En modern, kurvig mid-mallet med ett mid-bend shaft-over-spud konfiguration som ger begränsat med toe flow samt en integrerad sulplatta av 6061 aluminium för optimal viktfördelning och högt MOI.

Scotty Cameron Special Select Flowback 5.5 Putter Back Image

Flowback 5.5

Kurvig mid-mallet med en tunnare topplinje och en ny, innovativ infästning som stödjer maximalt med tow flow. En integrerad sulplatta i 6061 aluminium samt vikter i rostfritt stål förbättrar MOI.

SPECIAL SELECT SPECIFIKATIONER

MODELL RH/LH
LÄNGD
LOFT
LIE
INFÄSTNING TOE FLOW
OFFSET
GREPP
NEWPORT RH 33", 34", 35" 3.5° 70°
Plumbing
Medium
Full Shaft
Pistolini Plus
NEWPORT 2 RH/LH 33", 34", 35"
3.5° 70°
Plumbing
Medium
Full Shaft
Pistolini Plus
NEWPORT 2.5 RH 33", 34", 35"
3.5° 70°
Slantback
Near Maximum 3/4 Shaft Pistolini Plus
SQUAREBACK 2 RH 33", 34", 35"
3.5° 70°
Plumbing
Medium
Full Shaft
Pistolini Plus
FASTBACK 1.5 RH 33", 34", 35"
3.5° 70°
Small Slant
Near Maximum 3/4 Shaft
Pistolini Plus
DEL MAR RH/LH 33", 34", 35"
3.5° 70°
Flow
Maximum 3/4 Shaft
Pistolini Plus
FLOWBACK 5 RH 33", 34", 35"
3.5° 70°
Mid Bend
Medium Full Shaft
Pistolini Plus
FLOWBACK 5.5 RH 33", 34", 35"
3.5° 70°
Slantback
Near Maximum
3/4 Shaft
Pistolini Plus

Special Select Grepp & Headcover

Special Select by Scotty Cameron Stock Grip

Special Select Pistolini Plus Grepp

Special Select by Scotty Cameron Stock Headcover

Headcover

Scotty Cameron Phantom X Putters

Phantom X är utan tvekan Scotty Camerons mest högteknologiska putterlinje som hittills skapats.

Läs mer om Phantom X