Scotty Cameron Teryllium T22 Putters

Tjugotvå år efter lanseringen av Scotty Camerons banbrytande, majorvinnande putters med Teryllium-inlägg, släpper Scotty Cameron nya uppdaterade Teryllium T22 i en limiterad utgåva bestående av tre nya modeller. T22 Newport, T22 Newport 2 och T22 Fastback 1.5 har alla samma känsla som originalet, fast uppdaterade för att möta kraven från dagens golfare. Tillgänglig hos återförsäljare från 16 augusti.

Newport Newport Face Newport Playing Position Newport Back
Newport
Newport Face
Newport Playing Position
Newport Back

Newport

Den ursprungliga designen till Scottys nya Teryllium T22 Newport syntes för första gången på Masters 1997. Putterns utseende, känsla och setup bygger på den ursprungliga designen, men med många uppdateringar och förbättringar.

Newport 2 Newport 2 Face Newport 2 Playing Position Newport 2 Back
Newport 2
Newport 2 Face
Newport 2 Playing Position
Newport 2 Back

Newport 2

Scotty byggde Teryllium T22 Newport 2 i samma anda som de tidiga modellerna – med den mjuka känslan från Teryllium legeringsinlägget fast med den moderna designen, sulan och balansen i en modern Newport 2 tourmodell.

Fastback 1.5 Fastback 1.5 Face Fastback 1.5 Playing Position Fastback 1.5 Back
Fastback 1.5
Fastback 1.5 Face
Fastback 1.5 Playing Position
Fastback 1.5 Back

Fastback 1.5

Nya Teryllium T22 Fastback 1.5 har en svagt lutande infästning som föredras bland tourspelare, förbättrad balansering av sulan för ett rakt och kvadratiskt utseende, och tunnare topplinje liknande Fastback-modellen i Select-serien.

EN SPELARES BÄSTA VÄN

DEN UPPENBARA KÄNSLAN AV TERYLLIUM

Det uppdaterade och svagt frästa Teryllium-inlägget med förbättrad vibrationsdämpning består av en blandning av den ursprungliga elastomermaterialet i kombination med ett högteknologiskt membran. Tillsammans med det 303 rostfria stålet bevaras den uppenbara känslan av Teryllium.

MULTIMATERIAL KONSTRUKTION

Scottys tidiga utföranden av detta koncept har förbättrats med moderna fräsnings- och tillverkningstekniker med ett Teryllium-inlägg som är exakt utformat för att passa ett putterhuvud av 303 rostfritt stål för modern viktfördelning.

FÖRBÄTTRAD VIBRATIONSDÄMPNING

Varje T22 putter är utrustad med Scottys moderna vibrationsdämpande system där nuvarande teknik och expertis säkrar Teryllium-inlägget i putterhuvudet. Detta ger ökad vibrationsdämpning samtidigt som det klassiska “dominomönstret” syns i det vita elastomermembranet på baksidan av putterhuvudet.

NYTT PISTOLINI PLUS-GREPP

Speciellt för T22 lanseringen har ett nytt Pistolini Plus-grepp utformats med en tjockare mindre avsmalnande nedre del och en betonande kopparfärg för att matcha färgen på Teryllium-inlägget.

5050-T122-Benefits-20190627

En förfinad klassiker

TUNNARE TOPPLINJER
Uppdaterade, tunnare topplinjer som är mer kvadratiska med unikt avfasade kanter för en säker känsla vid adressering.

SMART MATTSVART FINISH
Varje putterhuvud i rostfritt stål har en smart mattsvart finish för ökad hållbarhet, vilket förbättrar tidigare modellers konstruktioner i kolstål.

JUSTERBARA VIKTER I SULAN
Teryllium T22 putters har avancerad stabilitetsviktning i sulan med avtagbara tå-häl vikter i rostfritt stål, vilket möjliggör tillpassning efter spelarens egna preferenser.

LIMITERADE HEADCOVERS
För att hylla historien om Scottys Teryllium putters kommer varje Teryllium T22 putter med en specialgjord limiterad Teryllium T22 headcover. 

”T22 GAV OSS MÖJLIGHETEN ATT TA ALLT DET VI HAR LÄRT OSS UNDER DE TVÅ SENASTE DECENNIERNA OCH FÖRFINA HELA UTSEENDET, KÄNSLAN OCH PRESTANDAN FÖR DAGENS GOLFARE. DE ÄR GJORDA FÖR SPELETS UTMANINGAR.”

Scotty Cameron

Scotty Cameron Teryllium T22 Putterlinje

Besök ScottyCameron.com