VOKEY DESIGN SM8 WEDGAR

ALWAYS GRINDING

Ingen annan wedge är tillverkad av den främsta. Ingen annan wedge är utvecklad av den främsta utvecklingsavdelningen. Och ingen annan wedge förkroppsligar Vokeys DNA så som denna. Nästa kapitel av hantverk och innovation stavas SM8.

ALWAYS GRINDING

Ingen annan wedge är tillverkad av den främsta. Ingen annan wedge är utvecklad av den främsta utvecklingsavdelningen. Och ingen annan wedge förkroppsligar Vokeys DNA så som denna. Nästa kapitel av hantverk och innovation stavas SM8.

Vokey SM8 Laydown Image
Bob Vokey Hero Image

Dedikerad till hantverket

Förtroende kommer inte gratis, det är ett långsiktigt arbete som måste byggas upp och förvaltas. Bob Vokey och hans team arbetar varje dag med att förbättra känslan och prestandan i allt de tillverkar. Med SM8 har standarden för wedgar höjts, igen. 

ETT GIGANTISKT KLIV FRAMÅT

Hos SM8 har tyngdpunkten flyttats framåt på träffytan genom användning av tungsten. Detta ger en mer konsekvent och ren bollträff som hjälper dig att träffa ditt mål oftare.

Vokey SM8 Progressive CG Tech Image

Förbättrad Progressiv Tyngdpunkt

Ett innovativt steg framåt hos SM8 är att tyngdpunkten har flyttats framåt på träffytan. Den vertikala, progressiva tyngdpunkten har bibehållits, samtidigt som djupet har förbättrats. Detta möjliggör en förbättrad känsla och stabilitet vilket hjälper dig att sätta fler slag nära flaggan.

Vokey SM8 Grinds Tech Image

En Sulslipning för Varje Slag

Det finns en uppsjö av olika alternativ för sulslipningar och loft – inklusive de nya 54º och 56º D Grinds. Alla dessa alternativ gör att det finns något för alla - oavsett svingtyp, sätt att spela och typ av underlag. Nu kan du alltid slå det avståndet som du vill.  

Vokey SM8 Groove Image

Ingenting Spinner som en Vokey

Spin Milled skåror är designade för att ge maximalt med spinn. Varenda skåra på varenda wedge inspekteras för att säkerställa att de levererar den precision som du förväntar dig.

HANDGJORDA FÖR ATT PASSA ALLA SPELARE

Vokey SM8 F Grind

F Grind

För alla fullängdsslag

F grind är designad främst för fulla slag och slag med rakt klubblad. Idealisk för spelare som vill ha en traditionell sula.

 

Vokey SM8 M Grind

M Grind

Sulslipningen skapad för mångsidighet

M Grind, Bob Vokeys favorit, är designad för spelare som föredrar att rotera klubbladet och arbeta fram olika slag runt green. Idealisk för spelare som har en flack och mer svepande sving och som vill kunna slå slag med klubbladet i många olika positioner.

 

Vokey SM8 S Grind

S Grind

Smal & Mångsidig

S Grind har en sula som smalnats av något för att glida smidigare genom träffen. Denna sulslipning är bäst på neutralt eller hårt underlag och för spelare som gillar att kontrollera loftet med sina händer framför eller bakom bollen.

 

Vokey SM8 D Grind

D Grind

Wedgen med mycket bounce

D grind erbjuder mångsidighet, förlåtande egenskaper tillsammans med hög bounce. D Grind är idealisk för spelare med en brantare infallsvinkel och som föredrar att arbeta med klubbladet och skapa slag.

 

Vokey SM8 L Grind

L Grind

Precision för den skickliga

L Grind är wedgen med minst bounce i vår uppställning. Sulslipningen erbjuder maximal mångsidighet för den skickliga spelaren. Lämpar sig för torrt underlag och idealisk för golfare som har total kontroll vid impact och vill ha maximal mångsidighet i sitt wedgespel.

 

Vokey SM8 K Grind

K Grind

Den ultimata bunkerklubban

K Grind är slipningen med mest bounce i vår uppställning, vilket gör den till den ultimata bunkerklubban. K Grind har en bred sula och en förbättrad kammare för att göra den mer förlåtande vid tuffa underlag.

 

SM8 Finish-Alternativ

Tour Chrome

Tour Chrome

Brushed Steel

Brushed Steel

Jet Black

Jet Black

Vokey SM8 Slate Blue Finish

Slate Blue

NY SM8 PREMIUM-FINISH

SLATE BLUE

De överlägset mest spelade och bäst presterande wedgarna finns nu tillgängliga i en lyxig Slate Blue finish. Det unika ytmaterialet tillsammans med den tidskrävande appliceringsprocessen resulterar i en extremt hållbar, djup och riklig skifferblå färg.

Finns i utvalda golfbutiker och tillgänglig för custombeställning. Rekommenderat butikspris: 1999 SEK.

Kontakta en Titleist-återförsäljare nära dig för information.

Hitta en Titleist-återförsäljare Se mer om SM8

Limited Edition

WedgeWorks 60 A

För golfare som önskar slå bollen högre vid spel ur bunkrar med packad sand eller annat hårt underlag. Kommer med en finish i borstad koppar. För beställning kontakta en golfbutik nära dig. Rek.butikspris: Stål: 2 699 SEK | Grafit: 2 899 SEK.

Läs mer på Vokey.com

GÖR DIN WEDGE

PERSONLIG

WedgeWorks erbjuder mycket mer än bara stamping. Här finns unika grinds, finishes och limiterade produkter.

Besök WedgeWorks