Scotty Cameron Phantom X™ Putters

Phantom X Putters

FYRA NYA PHANTOM X MALLET-MODELLER FÖR 2021

Baserat på sitt omfattande samarbete med golfens främsta spelare förstärker Scotty Cameron den högteknologiska Phantom X-serien med fyra nya tourinspirerade modeller. Alla nya Phantom X-putters har en stål- och aluminiumkonstruktion särskilt utvecklad med träffyta och huvud precisionsfrästa i solitt 303 rostfritt stål kombinerat med en sul- och bakdelskomponent i 6061 aluminium av flygplansklass.

I butik nu. Rekommenderat butikspris 4495 SEK. 

PHANTOM X 2021

UTVECKLADE FÖR PRESTANDA

UTVECKLADE FÖR PRESTANDA

HÖGTEKNOLOGISKA MALLET-MODELLER

High tech Scotty Cameron Phantom X head options

Träffyta/Huvud i Solitt Rostfritt Stål

Varje Phantom X putter är precisionsfräst och multikomponentsbaserad. Dessa mallet-modeller är något kompaktare än sina föregångare i Futura-familjen med snygga, marknära konturer som behagligt vinklar sig från spelaren för att ingjuta förtroende vid adressering. Detta tillsammans med de aluminium- och stålkomponenter som är perfekt matchade för optimal form och viktfördelning. För 2021 utökas Phantom X produktlinje med fyra nya tourinspirerade modeller med träffyta och huvud precisionsfrästa i solitt 303 rostfritt stål.


Alignment Feel & Flow Phantom X

SIKTE. KÄNSLA. FLYT.

De fyra nya tourinspirerade modellerna Phantom X 5, Phantom X 5.5, Phantom X 11 och Phantom X 11.5, ger golfare mallet-huvudets stabilitetsfördelar med bladliknande känsla. Varje modell har försetts med ett stepless-stålskaft utvecklat för att främja varierande grad av tårotation beorende på modell.Scotty Cameron Phantom X alignment options

Sikten Inspirerade Från Touren

Phantom X produktlinje erbjuder flera olika siktalternativ så som långa siktlinjer eller enkla siktprickar i neongult som syns antingen på den upphöjda eller nedsänkta bakdelen. De nya modellerna för 2021 kommer med två helt nya siktalternativ. Phantom X 5 och 5.5 har en enskild, fräst siktlinje på topplinjen och Phantom X 11 och 11.5 kommer med borstad och upphöjd fräsning på flänsen samt en enkel siktlinje i ljusgrått. Varje Phantom X putter är utformad så att du kan sikta med självförtroende.

New Scotty Cameron Phantom X custom designed Pistolero Plus grip

Nytt Specialdesignat Grepp

Med Phantom X gör det nya cementgråa greppet Pistolero Plus debut. Pistolero Plus är ett modifierat Pistolero grepp som är tjockare och mindre avsmalnande för högerhanden (den lägst placerade handen) som kombinerar prestandan och känslan i ett Pistolero-grepp, men med en något mer uppbyggd känsla - perfekt för malletputters.

Scotty Cameron Phantom X Shaft Bend Option

Olika Skaftinfästningar

I Phantom X produktlinje erbjuds fyra olika skaftinfästningar – low-bend, mid-bend, rak och kort slant neck – som ger golfare fler valmöjligheter att hitta rätt tårotation för dem. Nya Phantom X 5.5 är en uppdaterad version av sin föregångare och har en kort slant neck. Phantom X 7.5, 8.5, 11.5 och 12.5 har en kortare, low-bend skaftinfästning för att ge en bågformad puttrörelse. Phantom X 5, 6, 7, 8, 11 och 12 har ett något längre, mid-bend skaftinfästning för att främja en mer face-balanced setup för en stabil puttrörelse med mindre tårotation än .5-modellerna. Phantom X 6STR har ett rakt skaft helt utan offset.

“PHANTOM X ÄR DEN ULTIMATA LINJEN FÖR MALLET-SPELARE.”

- Scotty Cameron, Master Craftsman

Modeller


Phantom X 5

Omdesignad från specifikationer till konfiguration med träffyta och huvud precisionsfrästa i solitt 303 rostfritt stål och integrerade med en sulplatta i aluminium.

Scotty Cameron Phantom X 5.5

Phantom X 5.5

Med den korta slant neck-konfigurationen som är välkänd från touren är det här en uppdatering av föregångaren, med träffyta och huvud precisionsfrästa i solitt 303 rostfritt stål kombinerat med en sula i 6061 aluminium av flygplansklass.

Scotty Cameron Phantom X 6

Phantom X 6

En face-balanced putter med en single mid-bend skaft inbjuder till rak uppställning med sina långa neongula siktlinjer som är frästa i den nedsänkta bakdelen och som ramas in av de tre siktprickarna på den svarta topplinjen. Anpassningsbara vikter ökar MOI och stabilitet genom ditt stroke. 

Scotty Cameron Phantom X 6STR

Phantom X 6STR

Konstruerad utan offset och med det raka skaftet producerar 6STR face-balanced prestanda med ett minimalistiskt utseende vid adressering. På topplinjen syns tre neongula siktprickar som underlättar uppställningen tillsammans med de två förlängda siktlinjerna som är frästa på den nedsänkta bakdelen.  

Scotty Cameron Phantom X 7

Phantom X 7

En single mid-bend, nästan faced-balanced har Phantom X 7 en avsmalnande form med en träffyta av aluminium som är skulpterad in i en upphöjd mittdel för ett kontinuerligt uttryck. Inramad med vinklade komponenter i rostfritt stål kombinerar Phantom X fördelarna med de långa nedsänkta siktlinjerna med en halvtraditionell topplinje för enklare uppställning, både vertikalt och horisontellt. Finns även i vänster.

Scotty Cameron Phantom X 7.5

Phantom X 7.5

Med ett single low-bend skaft som är tillverkat för att främja tårotation och förlåtande egenskaper, använder Phantom X 7.5 en upphöjd mittdel som erbjuder en kontinuerligt ansluten yta som ramas in av de neongula siktlinjerna. Finns även i vänster. 

Scotty Cameron Phantom X 8

Phantom X 8

Inspirerad av de bästa spelarna i världen som sökte efter en putter med enkla visuella element, och en kontinuerlig övergång från framkant till bakkant, är Phantom X 8 en elegant mallet-putter som är nästan helt face-balanced med ett single mid-bend skaft. Frästa siktprickar och linjer i neongult ramar in golfbollen perfekt vid adressering.

Scotty Cameron Phantom X 8.5

Phantom X 8.5

Skiljer sig från Phantom 8 enbart i skaftinfästningen och med det ökade tåhänget. Phantom X 8.5 erbjuder en oavbruten, skulpterad del från putterns framkant till bakkant med ett single low-bend skaft för att främja en lätt båge i golfarens stroke. De neongula siktelementen underlättar uppställning. 

Scotty Cameron Phantom X 11

Phantom X 11

Med sin eleganta profil och de bakåtsvepta korta vingarna har den här förlåtande mallet-puttern stort motstånd mot vridning, en ren topplinje och mörkare sikthjälpmedel, med borstad, upphöjd fräsning av bakdelen och en enskild siktlinje.

Scotty Cameron Phantom X 11.5

Phantom X 11.5

Phantom X 11.5 har ett skaft med low-bend för bättre tårotation och mer bladliknande känsla medan stabilitet levereras via träffyta/huvud som precisionsfrästs i solitt 303 rostfritt stål och integrerats med en sulkomponent och bakdel i aluminium.

Scotty Cameron Phantom X 12

Phantom X 12

Med vingar frästa av 303 rostfritt stål är denna mallet faced-balanced, har högt MOI med ett single mid-bend skaft som använder den fulla potentialen i Phantom X oavbrutna, skulpterade del som sträcker sig från fram- till bakkant och som är tillverkad av svart flygplansaluminium. Tillsammans med de neongula siktelementen är utseendet fulländat och erbjuder det ultimata inom teknologi, stabilitet och med förlåtande egenskaper.

Scotty Cameron Phantom X 12.5

Phantom X 12.5

Phantom X 12.5 är i grunden konstruerad på liknande vis som putterfamiljens flaggskeppsmodell Phantom X 12, men har vissa distinkta egenskaper. 12.5 är bland annat konstruerad med ett low-bend skaft för mer tårotation, och har en ny tourinspirerad och stilren siktlinje.

Specifikationer

 MODELL LOFT LIE RH/LH LÄNGD NECK TOE FLOW OFFSET STOCK GRIP
PHANTOM X 5 3.5° 70° RH 33", 34", 35" Mid Single Bend Minimum Full Shaft Pistolero Plus
PHANTOM X 5.5 3.5° 70° RH/LH 33", 34", 35" Small Slant Near Minimum 3/4 Shaft Pistolero Plus
PHANTOM X 6 3.5° 70° RH 33", 34", 35" Mid Single Bend Minimum Full Shaft Pistolero Plus
PHANTOM X 6STR 3.5° 70° RH 33", 34", 35" Straight Shaft Minimum No Offset Pistolero Plus
PHANTOM X 7 3.5° 70° RH/LH 33", 34", 35" Mid Single Bend Minimum Full Shaft Pistolero Plus
PHANTOM X 7.5 3.5° 70° RH/LH 33", 34", 35" Low Single Bend Near Minimum Full Shaft Pistolero Plus
PHANTOM X 8 3.5° 70° RH 33", 34", 35" Mid Single Bend Minimum Full Shaft Pistolero Plus
PHANTOM X 8.5 3.5° 70° RH 33", 34", 35" Low Single Bend Near Minimum Full Shaft Pistolero Plus
PHANTOM X 11 3.5° 70° RH 33", 34", 35" Mid Single Bend Minimum Full Shaft Pistolero Plus
PHANTOM X 11.5 3.5° 70° RH 33", 34", 35" Low Single Bend Near Minimum Full Shaft Pistolero Plus
PHANTOM X 12 3.5° 70° RH 33", 34", 35" Mid Single Bend Minimum Full Shaft Pistolero Plus
PHANTOM X 12.5 3.5° 70° RH/LH 33", 34", 35" Low Bend Minimum Full Shaft Pistolero Plus

Standardskaft & Headcovers

Scotty Cameron Special Select Putters

Den senaste generationen Scotty Cameron Special Select putters är en vidareutveckling av den precisionsfrästa putterserien utvecklad för prestanda med elegant design i åtanke.

Select Produktinformation Besök ScottyCameron.com