Scotty Cameron Phantom X™ Putters

NU INTRODUCERAR VI NYA PHANTOM X 12.5

Scotty Cameron har adderat en ny modell till putterfamiljen Phantom X; Phantom X 12.5. Puttern är utformad med ett low-bend skaft för att tillgodose behoven hos spelare som söker en stabil mallet-putter med mer toe flow. Phantom X 12.5 har en tourvaliderad siktlinje i svart, glansig färg. Finns i höger och vänster. Tillgänglig hos återförsäljare från Februari 2020.

En ny nivå av design

Phantom X är utan tvekan Scotty Camerons mest högteknologiska putterlinje som hittills skapats. Med produktutvckling på en helt ny nivå får det nya namnet liv.

Besök ScottyCameron.com

"PRESTANDAN HAR TAGIT ETT ENORMT STEG FRAMÅT I DENNA PUTTERLINJE. PHANTOM X ÄR DEN ULTIMATA LINJEN FÖR MALLET-SPELARE."

-Scotty Cameron, Master Craftsman

HÖGTEKNOLOGISKA, MODERNA MALLETS

Scotty Cameron har skapat sin mest högteknologiska produktlinje någonsin med nya Phantom X. En sammansättning av tio moderna malletputters utvecklade för att ta puttning till nästa nivå.

Phantom X erbjuder mängder av nya valmöjligheter för malletputters, byggda runt en sammanhängande mix av fem olika huvuden, olika skaftinfästningar och sikten. Varje modell har en solid träffyta av aluminium som är precisionsfräst och integrerat i ett rostfritt stålhuvud med förbättrad vibrationsdämpningsteknik för ökad MOI, optimal viktfördelning, förbättrat ljud och responsiv feedback.

High tech Scotty Cameron Phantom X head options

FEM HÖGTEKNOLOGISKA HUVUDEN

Varje Phantom X putter är precisionsfräst, multi-komponentsbaserad på en av fem nya huvuden. Dessa är något kompaktare än sina föregångare i Futura-familjen med snygga, marknära konturer som behagligt vinklar sig från spelaren för att ingjuta förtroende vid adressering. Detta tillsammans med de aluminium- och stålkomponenter som är perfekt matchade för optimal form och viktfördelning. 

Scotty Cameron Phantom X alignment options

SIKTEN INSPIRERADE FRÅN TOUREN

Phantom X produktlinje erbjuder mängder av olika siktalternativ: Långa ändlösa linjer, enkla siktprickar som syns antingen på den upphöjda eller nedsänkta bakdelen. Samtliga siktelement har tydligt markerats i neongult för att rama in golfbollen vid adressering.

Scotty Cameron Phantom X solid face technology

SOLID TRÄFFYTA

Varje Phantom X är konstruerad med en svart träffyta av 6061 flygplansaluminium som sträcker sig tillbaka längs med sulan hos varje modell. Detta resulterar i solid feedback och behåller den mjuka känslan som golfare föredrar. 

New Scotty Cameron Phantom X custom designed Pistolero Plus grip

NYTT GREPP

Med Phantom X gör även det nya cementgråa greppet, Pistolero Plus, debut. Pistolero Plus är ett modifierat Pistolero grepp som är tjockare och mindre avsmalnande för högerhanden (den lägst placerade handen) som kombinerar prestanda och känslan i ett Pistolero-grepp men med en något mer uppbyggd känsla - perfekt för malletputters.

Scotty Cameron Phantom X Shaft Bend Option

OLIKA SKAFTINFÄSTNINGAR

Med tre olika skaftinfästningar, low-bend, mid-bend och rak, som erbjuds genom Phantom X linjen har golfare fler valmöjligheter att hitta rätt tow-flow för dem. Phantom X modellerna som heter ".5" (dvs. 5.5, 7.5 och 8.5) har en kortare, low-bend skaftinfästning som är något offset för mer tow-flow för att främja en båge i ditt stroke. Phantom X 5, 6, 7, 8 och 12 har ett något längre, mid-bend skaftinfästning för att främja en mer face-balanced setup som producerar mindre tow-flow än .5 modellerna. Phantom X 6STR har ett rakt skaft helt utan offset. 

Modeller

Scotty Cameron Phantom X 5

Phantom X 5

Utvecklingen av denna tourbeprövade wingback mallet med ett singelböjt skaft har en solid träffyta av svart aluminium som går tillbaka längs med sulan, inramad av dimmat rostfritt stål. Tre siktprickar i neongult och polerat aluminium ger enkel och effektiv uppställning mot sweetspot. 

Scotty Cameron Phantom X 5.5

Phantom X 5.5

Identisk med Phantom X 5 i formen har 5.5 en lägre böjd infästning som ger mer toe-flow för spelare som söker stabilitet och samtidigt skapar en båge i sitt stroke. Denna infästning är inspirerad av Justin Thomas prototyp som kombinerar känslan i en bladputter med de förlåtande fördelarna hos en mallet-putter.

Scotty Cameron Phantom X 6

Phantom X 6

En face-balanced putter med en singel mid-bend skaft inbjuder till rak uppställning med sina långa neongula siktlinjer som är frästa i den nedstänkta bakdelen och som ramas in av de tre siktprickarna på den svarta topplinjen. Anpassningsbara vikter ökar MOI och stabilitet genom ditt stroke. 

Scotty Cameron Phantom X 6STR

Phantom X 6STR

Konstruerad utan offset och med det raka skaftet producerar 6STR face-balanced prestanda med ett minimalistiskt utseende vid adressering. På topplinjen syns tre neongula siktprickar som underlättar uppställningen tillsammans med de två förlängda siktlinjerna som är frästa på den nedsänkta bakdelen.  

Scotty Cameron Phantom X 7

Phantom X 7

En singel mid-bend, nästan faced-balanced har Phantom X 7 en avsmalnande form med en träffyta av aluminium som är skulpterad in i en upphöjd mittdel för ett kontinuerligt uttryck. Inramad med vinklade komponenter i rostfritt stål kombinerar Phantom X fördelarna med de långa nedsänkta siktlinjerna med en halvtraditionell topplinje för enklare uppställning, både vertikalt och horisontellt. Finns även i vänster.

Scotty Cameron Phantom X 7.5

Phantom X 7.5

Med ett singel low-bend skaft som är tillverkat för att främja toe-flow och förlåtande egenskaper, använder Phantom X 7.5 en upphöjd mittdel som erbjuder en kontinuerligt ansluten yta som ramas in av de neongula siktlinjerna. Finns även i vänster. 

Scotty Cameron Phantom X 8

Phantom X 8

Inspirerad av de bästa spelarna i världen som sökte efter en putter med enkla visuella element, och en kontinuerlig övergång från framkant till bakkant, är Phantom X 8 en elegant mallet-putter som är nästa helt face-balanced med ett singel mid-bend skaft. Frästa siktprickar och linjer i neongult ramar perfekt in golfbollen vid adressering. 

Scotty Cameron Phantom X 8.5

Phantom X 8.5

Skiljer sig från Phantom 8 enbart i skaftinfästningen och med det ökade tåhänget. Phantom X 8.5 erbjuder en oavbruten, skulpterad del från putterns framkant till bakkant med ett singel low-bend skaft för att främja en lätt båge i golfarens stroke. De neongula siktelementen underlättar uppställning. 

Scotty Cameron Phantom X 12

Phantom X 12

Med vingar frästa av 303 rostfritt stål är denna mallet faced-balanced, har högt MOI med ett singel mid-bend skaft som använder den fulla potentialen i Phantom X oavbrutna, skulpterade del som sträcker sig från fram- till bakkant och som är tillverkad av svart flygplansaluminium. Tillsammans med de neongula siktelementen är Phantom X 12 utseende fulländat och erbjuder det ultimata inom teknologi, stabilitet och med förlåtande egenskaper.

Scotty Cameron Phantom X 12.5

Phantom X 12.5

Phantom X 12.5 är i grunden konstruerad på liknande vis som putterfamiljens flaggskeppsmodell Phantom X 12, men har vissa distinkta egenskaper. 12.5 är bland annat konstruerad med ett low-bend skaft för mer toe flow, och har en ny tourinspirerad och stilren siktlinje.

Specificationer

MODEL LOFT LIE RH/LH LENGTHS NECK TOE FLOW OFFSET STOCK GRIP
PHANTOM X 5 3.5° 70° RH 33", 34", 35" Mid Single Bend Minimum Full Shaft Pistolero Plus
PHANTOM X 5.5 3.5° 70° RH 33", 34", 35" Low Single Bend Near Minimum Full Shaft Pistolero Plus
PHANTOM X 6 3.5° 70° RH 33", 34", 35" Mid Single Bend Minimum Full Shaft Pistolero Plus
PHANTOM X 6STR 3.5° 70° RH 33", 34", 35" Straight Shaft Minimum No Offset Pistolero Plus
PHANTOM X 7 3.5° 70° RH/LH 33", 34", 35" Mid Single Bend Minimum Full Shaft Pistolero Plus
PHANTOM X 7.5 3.5° 70° RH/LH 33", 34", 35" Low Single Bend Near Minimum Full Shaft Pistolero Plus
PHANTOM X 8 3.5° 70° RH 33", 34", 35" Mid Single Bend Minimum Full Shaft Pistolero Plus
PHANTOM X 8.5 3.5° 70° RH 33", 34", 35" Low Single Bend Near Minimum Full Shaft Pistolero Plus
PHANTOM X 12 3.5° 70° RH 33", 34", 35" Mid Single Bend Minimum Full Shaft Pistolero Plus
PHANTOM X 12.5 3.5° 70° RH/LH 33", 34", 35" Low Bend Minimum One Shaft Pistolero Plus

Lagerförda Grepp & Headcover

Scotty Cameron Pistolero Plus grip

Pistolero Plus

Ett modifierat Pistolerogrepp som är tjockare, med en mindre avsmalnande profil som passar perfekt till malletputters. Cementgrå med svart bokstäver.

Scotty Cameron Select Putters

Den senaste generationen av Scotty Cameron Select är en utveckling av den precisionfrästa putterserien framtagen för prestanda med elegant design i åtanke.

Select Produktinformation