TITLEIST KLUBBUTPROVNING

Titleist Klubbutprovning

Det Snabbaste Sättet
att Bli Bättre

Boka Din Utprovning

Tack vare ett oslagbart urval av produkter och teknik tillsammans med en mängd kunskap och erfarenhet kommer din Titleist produktspecialist att ge dig en utprovning med Tour-kvalitet som omedelbart kan förbättra ditt spel.

”Jag uppskattade verkligen utprovningen och TrackMan-datan jag fick för att analysera min sving och jämföra avstånd. Det var fantastiskt och min produktspecialist var helt enkelt den bästa. Rekommenderar starkt.”

— NANCY H.

Vanligt förekommande frågor

Tillverkar Titleist golfutrustning för kvinnor?

Det gör vi! Vårt fokus har alltid legat på att designa och utveckla de bästa golfklubborna för dedikerade golfare på alla nivåer. Från drivers till järnklubbor, wedgar till putters, har vi ett brett utbud av specialanpassade alternativ. En auktoriserad Titleist-produktspecialist hjälper dig att hitta rätt klubbor för ditt spel.

Vad behöver jag ta med till min utprovning?

Du behöver ta med dina befintliga golfklubbor till din utprovning och värma upp innan den börjar. Generellt sett tar en utprovning cirka 30-45 minuter per klubbkategori. En fullständig utprovning som undersöker varje klubba i din bag tar cirka 2-3 timmar att genomföra. Du kommer att slå många slag, så ta det lugnt, särskilt om du genomgår en utprovning för hela bagen. Ta regelbundna pauser när du behöver det och drick mycket vatten.


Hur lång är utprovningen?

Generellt sett tar en fitting cirka 30-60 minuter per klubbkategori. En fullständig fitting där alla klubbor i din bag undersöks tar cirka 2-3 timmar att genomföra. Du kommer att slå många slag, så ta det lugnt, särskilt om du går igenom en full set fitting. Ta täta pauser när du behöver och drick mycket vatten.

Hur kommer produktspecialisten att avgöra vilka golfklubbor som är bäst för mitt spel?

Kom ihåg att komma uppvärmd. Din utprovning börjar med en diskussion för att ge din produktspecialist information om ditt spel, din nuvarande golfboll och klubbor, och vad du letar efter när det gäller prestanda. Du kommer sedan att slå en serie slag framför en launch monitor för att fånga inledande data om dina nuvarande slag. Din produktspecialist kommer att titta på dina utslag - utslagsvinkel, spinnhastighet, landningsvinkel osv. - och kommer att använda den informationen och den feedbacken som du ger för att börja testa olika klubbhuvud- och skaftkombinationer. Därefter kommer din produktspecialist att arbeta mot att optimera din bollflykt, testa en mängd olika klubbvariationer tills du hittar den kombination av klubbhuvud, skaft, vikt, lie och längd som ger bäst kvalitet.


Ska jag göra min utprovning för allt på en gång eller ta en klubbkategori åt gången?

Detta beslut är helt upp till dig. Du kan ta itu med hela din bag på en gång eller fokusera på individuella klubbkategorier när du behöver ersätta eller uppgradera din nuvarande utrustning. I båda fallen kommer din produktspecialist att se till att adressera avståndet mellan klubborna, vilket säkerställer att du har ett jämnt mellanrum mellan dina klubbor och att du har en klubba för att täcka varje meter på banan.


Kan jag bli göra min utprovning inomhus?

Det går alldeles utmärkt att göra din utprovning inomhus. Våra produktspecialister använder sig av launch monitors vilket gör det möjligt att spåra data från dina slag även inomhus. För att få med alla variabler anser vi dock att det bästa sättet att prova ut golfklubbor är utomhus, där bollflykten kan observeras i sin helhet och spåras med hjälp av data från en launch monitor. För dig som spelare är det viktigt att se bollens bana, så att du kan hjälpa din produktspecialist att göra klubbutprovningar som producerar den bollflykt som passar ditt spel bäst.


Ska jag vänta tills jag får ner mitt handicap innan jag gör en utprovning?

Att vänta förskjuter bara din förbättring. Du kommer att sänka ditt handicap mycket snabbare när du börjar spela med utrustning som passar ditt spel. Det är viktigt att förstå att en klubbutprovning gynnar alla golfare, oavsett ålder, kön eller skicklighet. De enda kraven är att du bryr dig om ditt spel och vill spela bättre.


Vad händer om jag för närvarande tar golflektioner?

Kommer min produktspecialist att rekommendera utrustning som passar den sving jag har nu eller den sving jag arbetar mot med min instruktör? Om du går igenom en svingförändring bör du först ha en konversation med din instruktör, som kan ge några förslag som du kan kommunicera till din produktspecialist. Ju mer information du kan dela, desto bättre. Om det finns en särskild rörelse som du försöker bygga in i din sving kommer din produktspecialist att kunna visa dig konsekvenserna av olika klubbspecifikationer och göra rekommendationer för klubbor som kommer att hjälpa dig när du når din nya sving.


Var kan jag göra en utprovning och vilka alternativ finns det?

Vi erbjuder en rad olika sätt att göra en utprovning, som alla ger expertråd och rekommendationer. Om du vill veta mer om Titleists fittingupplevelser kan du läsa mer på Titleist Klubbutprovning eller boka en utprovning nära dig.


Fitting Total Confidence
Fitting Total Confidence

Självförtroende i varje slag

Vårt nätverk av Titleist Fitting Partners förenar skickliga lokala fitters med våra avancerade verktyg för att hjälpa dig att välja de klubbor och specifikationer du behöver för att spela din bästa golf.

TITLEIST TOUR FITTING EXPERIENCE

Titleist Tour Fitting Experience
Titleist Tour Fitting Experience

Titleist Tour
Fitting Experience

En unik fittingupplevelse på The National för dig som vill få samma upplevelse som tourspelarna. Välj mellan flera olika typer av exklusiva utprovningar.

Läs Mer
Fitting-the-national
Fitting-the-national

Titleist National
Fitting Center

På Frösåker G&CC får du samma utprovningsprocess och teknologi som tourspelare världen över. Boka på 021-30 96 00 eller info@matzevensson.com.

Läs Mer
Woman golfer
Woman golfer

TITLEIST DAMGOLF

Vår ambition är att hjälpa varje dedikerad golfare att optimera sin golf omfattar alla som spelar golf. Läs mer om vår syn på att hjälpa och stötta kvinnliga golfare att spela sin bästa golf.

Hitta rätt Titleist för dig


Hitta Rätt Golfboll

Kom Igång

Hitta Rätt Driver

Kom Igång

Hitta Rätt Järn

Kom Igång

Hitta Rätt Wedge

Kom Igång