Golf Clubs

Prestanda för dedikerade golfare

Upplev Titleist Golfklubbor

Det bästa sättet att verkligen uppskatta den kompletta prestandan i Titleist golfklubbor, och att uppnå fullt förtroende för din utrustning, är att uppleva Titleist Club Fiitting. Testa utrustningen på banan eller vid träning för att få reda på vilken utrustning som passar dig och ditt spel.

Upplev Titleist Club Fitting & Trial

917 Drivers

917 Drivers

Titleist 917 drivers har designats för att leverera den mest kompletta prestandan. De levererar högre hastighet för mer längd, även vid träffar utanför sweet-spot. Detta i kombination med möjligheten att göra en exakt skräddarsydd anpassning så att alla spelare kan få ut det mesta av varje drive.

Läs mer om 917 Drivers

917 Fairways

917 Fairways

Titleist 917 fairways har designats för att leverera den mest kompletta prestandan. De levererar högre hastighet för mer längd, även vid träffar utanför sweet-spot. Detta i kombination med möjligheten att göra en exakt skräddarsydd anpassning så att alla spelare kan få ut det mesta av varje slag.

Läs mer om 917 Fairways

Titleist Fitting Nätverk

Titleist inställning till Club Fitting börjar med en unik förståelse för golfares behov om hur man utvecklar sitt spel. Vårt mycket kompetenta team av Fitting Technicians optimerar prestandan i dina slag och finjusterar din uppsättning av klubbor.

816 Hybrids

816 Hybrids

Titleist 816 hybrider med överlägsen teknologi för ditt långa spel. 816H1 är hybrider med hög utgångvinkel som flyger längre och landar mjukare. 816H2 är kompakta hybrider för järnlik kontroll och mer längd.

Läs mer om 816 Hybrider

716 Järnklubbor

716 Järnklubbor

Titleist AP järnklubbor ger tourvaliderad prestanda och har snyggt utseende. Denna innovativa klubba med tungstensviktning med hög densitet och progressiv CG ger längd, exeptionell känsla och förlåtande egenskaper och ger en högre prestanda av ditt spel.

Läs mer om 716 Järnklubbor

Titleist Customalternativ - Golfklubbor

Titleist erbjuder ett omfattande utbud av klubbor, accessoarer och beställningssortiment för att hjälpa dig nå din potential.

Custom Options Book Shaft Performance Guide

Vokey Design Wedgar

Vokey Design Wedgar

Bob Vokey använder feedback från tourspelare för att skapa wedgedesign och sulslipningar av högsta prestanda. Kombinerat med Spin Milled tekniken som ger maximalt spin, längd och bollflyktskontroll kommer Vokey Design wedgar att förbättra ditt närspel.

Läs mer om Vokey Design Wedgar

Scotty Cameron Putters

Scotty Cameron Putters

Scotty Cameron putters är tillverakde med oöverträffbar känsla för detaljer. Genom att använda de bästa diagnostiska verktygen för att samla information om hur världens bästa spelare puttar, är Cameron putters utformade för att ge dig förtroendet att utföra ditt bästa.

Läs mer om Scotty Cameron Putters

INTRESSERAD AV ANDRA TITLEIST PRODUKTER?

Titleist erbjuder ett omfattande utbud av bollar, bagar och beställningssortiment för att hjälpa dig nå din potential.

Golf Bollar Golf Gear

Upcoming Titleist Club Fitting & Trial Events

Registrera dig för Team Titleist!

Redan Medlem? Logga in! Inte medlem? Gå med nu!