Gå med i Team Titleist för att få den senaste informationen kring produktutvecklingen och valideringsprocessen av Titleist nya TS2 och TS3 drivers och fairway metalwoods.

#TSProject

Registrera dig för Team Titleist!

Redan Medlem? Logga in! Inte medlem? Gå med nu!

Vi välkomnar TS fairway metalwoods till familjen

Vi välkomnar TS fairway metalwoods till familjen

Efter en flygande tourlansering av nya TS drivers, forsätter vi valideringsprocessen av nya TS2 och TS3 fairway metalwoods på tävlingen Quicken Loans National. 

Valideringsprocessen av prestandan i de de nya TS drivers och fairway metalwoods kommer trappas upp under de nästkommande veckorna runt om på världens alla tourer. Håll dig uppdaterad och få de senaste nyheterna via Team Titleist.

Justin Thomas Bill Haas Charley Hoffman Chesson Hadley Rafa-Cabrera-Bello Cam Smith Jimmy Walker Webb Simpson Will Zalatoris

FLYGANDE START

Titleist nyaste drivers började sin valideringsprocess under 118:e upplagan av US Open®. Vi valde att börja valideringen bland de allra bästa spelarna och i de tuffaste förutsättningarna för att säkerställa att dessa drivers presterar under de mest pressade situationer och förhållanden. Vi har sett en flygande start med 17 spelare som bytte direkt och spelade med TS2 eller TS3.

ANTAL MODELLER I SPEL PÅ U.S. OPEN
TS2 - 7  |  TS3 - 10

FOLLOW @TITLEIST #TSPROJECT ON INSTAGRAM

*US Open är ett registrerat varumärkemärke från United States Golf Association® och används med tillstånd från United States Golf Accociation. USGA stödr eller sponsrar inte Titleist eller dess produkter på något sätt.