Det började som en utmaning från de bästa spelarna I världen. Vår skickliga R&D avdelning antog uppdraget att försöka hitta hastighet i alla delar och komponenter i drivern. TS-projektet innebär en ojämförlig strävan efter hastighet där varje mikron och milligram är av betydelse och där två bokstäver markerar vägen till framtiden för Titleist Speed.

Hastighet från detaljerna

Det är inte bara en enskild sak som ändrats, det är allt. Vårt nya ”Speed Chassis” är resultatet av ett uppdrag som pågått under en tvåårsperiod där vi brutit ner driverns alla beståndsdelar och designat en driver med mer hastighet i varje enskild komponent. Finns i tre utföranden, framtagna för att ta fram Titleist hastighet i ditt spel.

Teknologi

 More ways to speed

Fler alternativ till hastighet

De nya TS metals erbjuder tre skilda designer som ger mer hastighet till ditt spel. TS2 låter dig svinga aggressivt och är maximalt förlåtande över hela träffytan, TS3 är justerbar tack vare CG-vikten för dig som mer vill forma slagen, och nya TS4 reducerar markant spinn.Modeller

Real Deal Stock Shafts

Lagerförda skaft

Dra full nytta av den extra hastigheten i TS metals med vår nya produktlinje av skaft. Välj från fyra olika modeller, var och en med specifik prestanda från de främsta leverantörerna i branschen med tillgång till de bästa konsumenttesterna. 

Skaft

TITLEIST SPEED CHASSIS

Det är inte bara en enskild sak som ändrats, det är allt. Vårt nya ”Speed Chassis” är resultatet av ett uppdrag som pågått under en tvåårsperiod där vi brutit ner driverns alla beståndsdelar och designat en driver med mer hastighet i varje enskild komponent. Finns i tre utföranden, framtagna för att ta fram Titleist hastighet i ditt spel.

KLUBBHUVUDETS KRONA I ULTRATUNNT TITANIUM

Den tunnaste ovandel vi ser i branschen möjliggör att vikt kan flyttas till en position som är lägre och längre bak.

NY STRÖMLINJEFORMAD DESIGN

Förfinad TS driver design hjälper till att öka klubbhuvudets hastighet för mer längd.

TUNNARE OCH SNABBARE TRÄFFYTA

Träffytans tjocklek varierar vilket ger högre bollhastighet och en mer förlåtande klubba.

OPTIMERAD VIKTDISTRIBUTION

Förfinat klubbhuvud och tjocklek på träffytan för vår lägsta CG någonsin vilket ger högre launch och lägre spin.

FLER ALTERNATIV TILL HASTIGHET

Nya TS drivers erbjuder två skilda designer som ger mer hastighet till ditt spel. TS2 låter dig svinga aggressivt och är maximalt förlåtande över hela träffytan, medan TS3 är justerbar tack vare CG-vikten för dig som mer vill forma slagen.

TS2

RAK. HASTIGHET.

Explosiv längd över hela träffytan och maximalt förlåtande. Justerbar svingvikt och en CG placerad lågt och långt bak.


Hög launch, låg spinn
Modernt utseende, 460cc
Loftalternativ (RH/LH): 8.5°, 9.5°, 10.5°, 11.5°
Lie: 58.5°
Längd: 45.5"
Rek.Pris: 5299 SEK

TS3

JUSTERBAR. HASTIGHET.

Levererar hastighet och är justerbar för att kunna forma slagen. Ställbar svingvikt genom SureFit CG.

Medel launch, låg spinn
Traditionellt utseende, 460cc
Loftalternativ (RH/LH): 8.5°, 9.5°, 10.5°
Lie: 58.5°
Längd: 45.5"
Rek.Pris: 5299 SEK

TS4

LÅG SPINN. HÖG HASTIGHET.

Har en låg, framåtriktad CG för att markant reducera spinn och därmed leverera en jämnare bollflykt.

Medel launch, mycket låg spinn
Traditionellt utseende, 430cc
Loftalternativ: 8.5°(RH), 9.5°(RH/LH), 10.5°(RH)
Lie: 58.5°
Längd: 45.5"
Rek.Pris: 5299 SEK

Tillgänglig från slutet av juli.LAGERFÖRDA SKAFT

Dra full nytta av extra hastighet i de olika TS metals med vår nya produktlinje av skaft. Välj från fyra olika modeller, var och en med specifik prestanda som tagits fram av de främsta leverantörerna av skaft med hjälp av kunskap från branschens bästa konsumenttester. Spelare med medelsnabb svinghastighet drar nytta av vår nya ”Straight Flight Weighting” (SFW) teknologi som hjälper till att reducera fade.

KUROKAGE BLACK DUAL CORE 50

Ultra lättviktsskaftet KuroKage Black Dual Core ger hög launch med måttlig spinn och kommer med det nya Straight Flight Weighting (SFW) systemet som är designat för att reducera bollflykt med fade.

TENSEI AV SERIES
BLUE 55

Lättviktsskaftet TENSEI AV Series Blue ger medium launch och spinn och kommer med det nya Straight Flight Weighting (SFW) systemet som är designat för att reducera bollflykt med fade.HZRDUS SMOKE
BLACK 60

Det nya skaftet HZRDUS erbjuder låg till medium launch och spinn med en högre tyngdpunkt i skaftet för bättre svingvikt i de längre skaften. 80g skaft finns som alternativ utan upcharge.

EVEN FLOW T1100
WHITE 65

Den nyaste Even Flow skaftet ger låg launch och spinn. Det starka fibermaterialet T1100gör skaftet vridstyvt. 85g skaft finns som alternativ utan upcharge.


Fitting

FÅ UPP DIN HASTIGHET

Det snabbaste sättet att addera hastighet från våra TS-metals, är att besöka en av våra Titleist SureFit partners och göra en custom fitting eller besöka ett av våra fitting event. Här kan du få experthjälp med att välja vilken modell och setting i vår SureFit teknologi som är den perfekta kombinationen för dig. Fråga vilken tourspelare som helst, det finns inget bättre sätt att få upp hastigheten med drivern än att göra en ordentlig fitting.


MÖJLIGHETER MED TS METALS

SureFit Performance Guide Titleist Custom Alternativ